Salg Karriere: Opbygning af en Genoptag for salg job

Posted on

Salg Karriere: Opbygning af en Genoptag for salg job

De fleste mennesker har en opdateret CV, der lister deres mål, erfaring, uddannelse og de tilsyneladende obligatoriske “referencer indrettet efter anmodning” tagline. Med så mange job jægere ved hjælp af en fælles genoptage format, ansætter ledere er tvunget til enten at filteret gennem en strøm af indsendte CV’er eller kigge efter en, der skiller sig ud.

En eller mange?

Jobsøgende , der aktivt søger en salgs position, og som planlægger at udsende flere kopier af deres cv vil højst sandsynligt bruge en enkelt CV. Dette poleret og professionel genoptage bør give generel information, der fremhæver jobsøgende færdigheder, erfaring og uddannelse, der vil appellere til den almindelige ansættende leder. Med andre ord, genoptager sendt ud til flere virksomheder er vanilje. De er ikke gearet til en bestemt stilling eller til et bestemt selskab.

Generelle genoptages indsendes med den hensigt at få så mange interviews som muligt fra så mange virksomheder som muligt.

Jobsøgende, der tager en mere målrettet tilgang vil drage stor nytte at have et standardtekst CV, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed at genoptage forelægges. Hvert CV får sin egen “smag” og er udviklet til ikke at appellere til den almindelige ansættelse manager, men til en bestemt leje manager.

Denne målrettede tilgang er ofte det, der gør én CV skiller sig ud fra mængden.

Tilpasning af din Genoptag

Medmindre du har planer om at sende en kopi af dit CV til hver enkelt virksomhed, som måske eller måske ikke har åbninger til salg fagfolk, vil dine resultater forbedres drastisk, hvis du sender en tilpasset CV til individuelle arbejdsgivere. For at gøre dette, er du nødt til at begynde dit cv skriftligt med forskning. For eksempel, hvis du lærer at ABC Sales Enterprises har en åbning for en Account Executive, og  din forskning viser, at ABC er den type virksomhed, for hvem du ville nyde at arbejde, vil dit første forskning skridt være at finde ud af præcis, hvad en konto repræsentant for ABC ville være at sælge, til hvem de sælger, og hvor de sælger.

Når du har en solid forståelse af, hvad en konto udøvende arbejder for ABC gør, at det tid håndværk dit CV. Dit mål bør være at målrette alt indholdet på dit cv retning af, hvad den ansættende leder til ABC ville være på udkig efter i et CV.

For eksempel, hvis din uddannelse passer godt til, hvad en ABC sælger ville højst sandsynligt have, skal du sørge fremhæve din uddannelse. Men hvis din salgserfaring ikke passer sammen meget godt, du har brug for at få kreative og fremhæve, hvordan de færdigheder, du har lært i løbet af din salgserfaring matche godt til salg position på ABC.

Alt, hvad du lægger på dit cv behov for at give mening og være relateret til den stilling, du søger. Opbygning af et salg cv på denne måde gør det endelige resultat, dit cv, en magtfuld salg værktøj. Lad din  jobsøgning konkurrence indsende deres standardtekst genoptages og gøre dig skille sig ud fra mængden.

Indsendelse Skræddersyede Genoptag

Når dit cv er tilpasset, vil du sikkert gerne sørge for, at det kommer i de rette hænder. Mens du bare kunne følge enhver CV indsende retningslinjer, at et selskab giver dig, gøre det vil kun lander dit cv i bunken af ​​andre modtagne genoptages. En bedre fremgangsmåde er at uddele levere din cv til leje manager. Hvis dette ikke er muligt, så ring til virksomheden og finde ud af navnet på den ansættende leder, den bedste måde at kontakte hende og hendes postadresse.

Dernæst gøre nogle forskning ved hjælp af din netværk og sites som LinkedIN for at lære mere om den ansættende leder. Dette kan give dig yderligere oplysninger, der inspirerer dig til at ændre dit CV endnu en gang, eller det kan give dig ideer om, hvordan man håndværk dit følgebrev til at fange leje manager opmærksomhed. Jo mere tilpassede du kan gøre hele processen, jo bedre.

Når du ved, hvem der skal være at læse dit CV, hvordan man bedst kan få dit CV i deres hænder og vide så meget som du kan om beslutningstager, sende din tilpassede genoptage direkte til denne person. Når du er færdig, gå videre til din næste jobmulighed og gentage hele processen igen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *