At blive en advokatfuldmægtig – Skills Du behøver for at lykkes som en advokatfuldmægtig

Posted on

At blive en advokatfuldmægtig - Skills Du behøver for at lykkes som en advokatfuldmægtig

Følgende liste skitserer otte af de øverste advokatfuldmægtig færdigheder, der er nødvendige for succes. Mastering disse kernekompetencer kan hjælpe dig videre på arbejdspladsen og opnå en konkurrencefordel i dagens lovlige marked.

Meddelelse

Effektiv kommunikation er grundlæggende for lov praksis. Uanset om du er interviewe en ny kunde, at kontakte en ekspert, der tager opgørelsen af ​​et vidne, planlægger en domstol reporter eller diskutere en aftale med din tilsyn advokat, op til 80% af din dag er brugt kommunikere med andre. Som advokatens højre, paralegals fungerer som bindeled mellem kunder, eksperter, leverandører, modpartens advokater og andre parter i retssager eller transaktion. Derfor er evnen til at kommunikere klart og effektivt er en væsentlig advokatfuldmægtig færdighed.

Skrivning

Top-notch skrivefærdigheder er afgørende for næsten enhver advokatfuldmægtig position. Retssager paralegals udkast korrespondance, processkrifter, opdagelse, bevægelser, trusser, juridiske notater og andre dokumenter, der spænder fra simple til komplekse. Transactional paralegals udkast til resolutioner, aftaler, kontrakter og relaterede dokumenter. Da skrivning er en integreret advokatfuldmægtig funktion, paralegals, der mestrer kunsten at klare, præcise og overbevisende skriftlig kommunikation vil skille sig ud fra deres jævnaldrende.

Forsknings- og efterforskningsmæssige kompetencer

Er et andet kerne advokatfuldmægtig dygtighed. Ud over at mestre traditionelle juridiske forskningsmetoder, skal paralegals blive dygtige til Internet forskning og juridisk forskningsdatabaser sådan Westlaw og Lexis / Nexis. Paralegals skal også lære at analysere kendsgerninger og korrekt citere lovhjemmel. Solid efterforskningsmæssige færdigheder i civile, strafferetlige og transaktionsdata sammenhænge er også nødvendige for at opspore lægejournaler, beviser, dokumenter og vidner.

Teknologi Skills

Teknologi færdigheder er en af ​​de mest eftertragtede advokatfuldmægtig færdigheder i dagens lovlige marked. Som teknologien infiltrerer alle aspekter af loven praksis, skal paralegals beherske en voksende vifte af tekstbehandling, regneark, telekommunikation, database, præsentation og juridisk forskning software. Paralegals er ofte fyldt med teknologien gøres indkøb inden for deres advokatfirma eller juridiske afdeling. Juridisk teknologi har også givet anledning til nye advokatfuldmægtig nicher – retssager support og e-discovery. Paralegals der bringer avancerede teknologiske færdigheder til bordet have en konkurrencemæssig fordel i det lovlige marked.

Organisation

Advokater er afhængige af paralegals at bringe orden i deres sager og filer i civile, strafferetlige og transaktionsbeslutning sager. Dokument-intensive retssager og virksomhedernes transaktioner genererer enorme mængder af dokumenter og data. Derfor er evnen til at sortere, indeks, kategorisere, orden, manipulere og organisere denne information er en grundlæggende advokatfuldmægtig færdighed. Ud over at arrangere fysiske dokumenter, udstillinger, og beviser, skal paralegals mestre applikationer og databaser, der bistår med at forvalte sagsrelaterede data.

Multi-tasking

Sjældent er paralegals tildelt et enkelt tilfælde, aftale eller opgave. I den virkelige verden, skal paralegals jonglere flere opgaver og samtidig balancere konkurrerende prioriteter. For eksempel kan en retssag advokatfuldmægtig interviewe et vidne, e-mail-klient, træne en kollega på en ny database og forskning en juridisk problemstilling inden for samme time-blok af tid. De mest succesfulde paralegals kan tænke fleksibelt, prioritere opgaver og afbalancere kravene fra flere vejledere og kunder.

Samarbejde

Teamwork er en anden fundamental advokatfuldmægtig dygtighed. Leveringen af ​​juridiske tjenesteydelser er tilstrækkelig kompliceret, at et hold med flere færdigheder er nødvendige for at levere kvalitet og omkostningseffektiv service. Da reglerne om uautoriseret praksis af loven kræver paralegals til arbejde under tilsyn af en advokat, teamwork er en integreret advokatfuldmægtig praksis. Paralegals er en del af en større juridiske team inden for deres organisation, der kan omfatte medarbejdere, partnere, kolleger paralegals, juridiske sekretærer og andre. Paralegals skal også arbejde sammen med eksterne parter, herunder kunder, modpartens advokater, eksperter og leverandører.

Detaljeorienteret

Mens advokater ofte er fokuseret på det store billede, detaljerne falde til advokatfuldmægtig. Paralegal opgaver såsom citere kontrol (kontrol af juridisk myndighed i trusser og notater), dokument gennemgang, udstille ledelse og titel søgninger kræver omhyggelige sans for detaljer. Styring de logistiske kompleksiteten i at forberede en retssag eller lukke kræver også fokus på et væld af detaljer, der spænder fra nummerering udstillinger og med dobbelt kontrol budgetter til sporing domstol datoer og arkivering frister.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *