Hvad betyder en notar Do? Lær om den Løn, nødvendige færdigheder, & More

Posted on

Hvad betyder en notar Do? Lær om den Løn, nødvendige færdigheder, & More

En autoriseret notar er en rimelig indbringende, meget anvendelige, og alligevel noget skjult professionel position. Dette skyldes, at dens opgaver ofte indgår som en del af andre job. At blive en notar, også kendt som en notar, kan hjælpe dig med at starte din egen virksomhed eller øge din værdi som et kontor medarbejder. Pligter som en notar kan variere, men notarer spiller en væsentlig rolle i at underskrive juridisk bindende aftaler i USA.

Notar Pligter og Ansvar

Notarer og notar undertegnelsen agenter styre og vidne underskrifter på officielle dokumenter. Disse opgaver omfatter følgende:

 • Dokument udførelse (juridisk bindende signaturer)
 • Bekræfter den sindstilstand af alle signees
 • Identificering svig eller tvang
 • Afslutning af notarialpåtegning på alle dokumenter
 • Kontrol af identifikation af kontrakt deltagere
 • At være til stede på tidspunktet for dokumentets udførelse (dette kan omfatte rejser)
 • Administration af eder
 • Håndtering affidavits, kontrakter, lånedokumenter, vielsesattester og andre juridiske dokumenter
 • Vidne til emner inden for et pengeskab eller tilsvarende
 • Fastholdelse af en notar tidsskrift
 • Planlægning relaterede aftaler

Bemærk : Ud over disse opgaver, er notar undertegnelsen agenter certificeret til at håndtere lukninger for pant industrien.

Mens de fleste notar arbejde er enkel, kan der være tidspunkter, hvor jobbet er ganske vanskeligt. Som en notar, er du ansvarlig for at korrigere eller udelukke signaturer i tilfælde af svig eller tvang. Du er også ansvarlig for at afgøre, hvorvidt underskrivere er af sund tankerne før og under et officielt dokument signering.

Løn

At blive en notar kan være en givende job, hvis du nyde håndtering juridiske dokumenter og vejledende underskrivere til at fuldføre en officiel aftale. I nogle dele af USA, kan finde en kvalificeret notar være udfordrende, og mange formelle kontrakter er ikke gyldige, medmindre de er notarized.

 • Median årlige Løn : $ 34.749 ($ 14,53 / time)
 • Top 10% Årlig Løn : $ 51.000 ($ 22.93 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn : $ 19.000 ($ 9,98 / time)

Notarer kan også betales på en per underskrift eller pr dokument grundlag. Beløbet varierer afhængigt af typen af ​​dokument, der notarized og statens lovgivning.

Uddannelse, og certificering

Kvalificeret som en notar kan være så simpelt som at passere en baggrund check. Men i nogle stater, skal du bestå en eksamen for at blive en notar. Fordi hver stat varierer i sine krav til notarer, skal du tjekke med din bopælsland for at se, hvad der kræves. Uanset om du ønsker at blive selvstændige eller tilføje notarization til dit CV, kvalificerende er typisk en hurtig, ligetil, og billig proces.

 • Uddannelse : Hver stat i USA har forskellige standarder, som du kan blive en notar. Men alle stater kræver, at du være en juridisk hjemmehørende i denne stat, mindst 18 år, og uden en straffeattest.
 • Certificering : Der er ingen officiel certificering for notarer. De fleste stater kræver, at du udfylde en ansøgning (med et gebyr på omkring $ 100) og modtage en baggrund check. Hvis en notar ønsker at kvalificere sig til udvidede told som en notar undertegnelsen agent, kan der være ekstra gebyrer og baggrundstjek at opnå certificering.
 • Træning : Selvom det ikke er hver stat kræver notar uddannelse, er det altid en god idé. De fleste notar kurser kan udfyldes online. Besøg din lokale Community College hjemmeside eller den nationale Notarius Association hjemmeside for mere information.

Notar Skills & Kompetencer

Mange af de færdigheder, der kræves af notarer svarer til dem af juridiske sekretærer, hvilket er grunden til mange udføre begge opgaver. Det samme kan siges om bankfolk og lån officerer. Notarer skal være fortrolig med procedurer, statslige love, papirarbejde, og det røde bånd er forbundet med bureaukrati og offentlige processer.

 • Verifikation : Notarer skal tjekke, at alt foran dem, før notarizing signaturer. Dette omfatter kontrol identifikation og sikre, at begge parter forstår, hvad de underskriver.
 • Overholdelse : De fleste regler for notarer anvendes på statsligt niveau. Det betyder, at notar love varierer fra stat til stat. Det er vigtigt, at notarer ikke ”skære hjørner”. Det er notarens ansvar både at værne om integriteten af underskriften proces samt at informere de berørte parter, der kan være uvidende om statslige love vedrørende underskrivelsen af dokumentet.
 • Registrering : Notarer skal holde tidsskrifter. Ved at registrere navne, tider, steder og mere, dette sikrer, at alle underskrivende parter vil blive holdt ansvarlige for deres aftale. Manglende registrere relevante oplysninger kan gøre signaturer ugyldige.
 • Kendskab til juridiske dokumenter : bevismateriale, lånedokumenter, pas, affidavits, og mere falder under en notarens rige af ansvar. Selv om det ikke er nødvendigt, at du ved, hvordan at komponere eller dissekere alle dele af juridiske dokumenter, skal du være i stand til at identificere, hvad folk signerer og hvad notar ansvar gælder for en given situation.
 • Fleksibilitet : Selvom det ikke er hver notar har til at rejse, mange notarer er mobile af hensyn til deres kunder. Ofte skal underskrives formelle aftaler i en hurtig tidsramme og på ubekvemme tidspunkter og steder. Du skal være forberedt på at arbejde med en kundes tidsplan og placering, samtidig med at alle de nødvendige værktøjer, der kræves af en notar

Job Outlook

Afhængig af tilgængeligheden af ​​notarer i dit område, kan efterspørgslen være høj eller lav. Til krævende områder, selvstændige notarer gøre ganske godt. De kan arbejde fra deres hjem eller køretøj (dvs. mobile notarer) som deres egen chef. Men fordi mange banker og postførende butiksfacader nu levere notar tjenester, efterspørgslen på nogle områder er lav.

Office medarbejdere, der også notarer er værdifulde for mange arbejdsgivere. Hvis du arbejder i en branche, der håndterer juridisk eller lån papirarbejde, at blive en notar er et smart træk, fordi det giver din arbejdsgiver at formalisere transaktioner langt hurtigere end sine konkurrenter.

Arbejdsmiljø

For notarer, der arbejder primært i et traditionelt kontor rolle, deres arbejdsmiljø er det samme som i en konventionel kontorlokaler. Men hvis du er en selvstændig notar (fuldtid eller deltid), så har du flere muligheder for at være mobil. Det betyder, at du bliver nødt til at være i stand til at levere notar tjenester i dit eget kontor (eller derhjemme, hvis du ønsker det) eller rejse til dine kunder for en planlagt signering. Mobile notarer får lov til at opkræve betaling for kilometertal.

Arbejdsskema

Afhængigt af om du arbejder som din egen chef eller til et selskab, hvor notarizing er en af ​​dine mange opgaver, kan din tidsplan være fleksibel eller det kunne være en typisk 9-til-5 kontor job. Mobile notarer er ofte forpligtet til at arbejde ulige timer, herunder aftener og weekender, for at imødekomme deres kunder.

Sådan får du job

Få en notar licens Hvis du ansøger om en notar licens, skal du se på kravene i din tilstand.

Medtag Notar Færdigheder i dit cv Ved ansøgning om et job på en virksomhed, hvor der er brug for notarer, er det vigtigt at bemærke dine notar kvalifikationer på dit cv. Hvis du søger at opbygge en kundekreds som en selvstændig notar, bliver du nødt til at investere lidt tid og penge i markedsføring og branding.

Find job Listings: Hvis du ansøger om et typisk job, hvor notarization ville være en del af dine pligter, skal du blot finde hovedbeskæftigelsen titel i en standard jobsøgning. På de fleste af de øverste job sites, kan du bruge avancerede søgemuligheder til at filtrere din søgning ved at tilføje ”notar” som en ekstra søgeord.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *