Kommunikation Skills Liste for sælgere

Posted on

 Kommunikation Skills Liste for sælgere

At vide, hvordan til at kommunikere effektivt er et minimumskrav i salget. Hvis du ikke kan tale med folk og få dem til at åbne op og dele oplysninger med dig, er du nødt til at kæmpe for at sælge dem noget. Vurdere dine kommunikative færdigheder inden for følgende områder for at se, hvor du udmærker og hvor du har brug for lidt mere arbejde.

At give en forberedt tale

Levere en præ-skriftlig fremstilling effektivt er en nødvendig del af salgsprocessen. Kan du give en forberedt præsentation uden at lyde opstyltet og unaturligt? Kan du håndtere spørgsmål uden at miste strømmen? Kan du indarbejde faktorer, der er vigtige for en bestemt perspektiv?

Improvisere en præsentation

I de fleste situationer vil du have en salg præsentation klar til at gå, men hvad hvis du opfylder en udsigt uventet og han ønsker at tale lige nu? Kan du give en sammenhængende version af din pitch uden dine forberedt materialer? På networking eller begivenheder i branchen, kan man tale om, hvad du gør i en tiltalende måde? Du skal improvisere og sikre, at du effektivt kan få dit budskab igennem på stedet.

Taler effektivt på Strangers

Når du er telefonsalg eller møde nye perspektiver, du nødt til at bygge en øjeblikkelig forbindelse mellem dig og den fremmede i den anden ende af telefonen eller personligt. Kan du interesserer nogen inden for blot et par sekunder, og få dem til at bede om mere? Kan du begynde at bygge rapport straks så udsigten vil stole på dig nok til at lave en aftale? Kan du problemfrit kvalificere en udsigt over telefonen? Kan du lukker på at få en aftale?

Gør Small Talk

De fleste salg præsentationer og praktisk talt alle messer og events indebærer en vis mængde af small talk, før du kommer ned til den virkelige handling. Kan du chatte komfortabelt med tæt fremmede? Kan du gøre dig selv vellidte? Kan du bruge afslappet samtale til at starte kvalifikationen og bygning rapport med udsigter?

Håndtering af utilfredse kunder

I en ideel verden, ville utilfredse kunder altid ringe op kundeservice eller teknisk support for at få deres problemer løst. Men i denne verden, mange kunder foretrækker at kalde deres sælger – han er den, de kender bedst, og den, de har tillid til at ordne tingene. Kan du desarmere en vred kunde? Kan du forklare en vanskelig problem uden at forstyrre kunden videre? Kan du undskylde godt for fejl (din egen eller en andens)?

Tegning Folk Out

Indsamling af oplysninger er en afgørende del af både kvalificere en udsigt og opdage de fordele, der vil gøre deres øjne lyser op. Kan du opfordre folk til at tale? Kan du stille spørgsmål uden at virke som en forhørsleder? Kan du gøre folk tryg ved at dele personlige oplysninger med dig?

Førende et møde

Hvis du foretager en kompleks salg med flere beslutningstagere, vil du sandsynligvis ende med at tale til dem alle på én gang. B2B salg har ofte grupper, der er involveret i købsprocessen, selv når der er kun én chef beslutningstager. Kan du tale effektivt til en gruppe? Kan du holde mødet på sporet uden at fornærme nogen? Kan du gøre dit publikum føler at du er opmærksom på hver af dem?

Forhandling

Forhandling er en stor del af salget. Hver udsigt ønsker den bedst mulige aftale, og du har brug for at finde en måde at komme til en aftale, der efterlader alle glade. Kan du komme med et godt kompromis? Kan du fortælle, hvornår de skal stå fast og når at give efter? Kan du gå væk fra en forhandling, når en udsigt bliver urimeligt?

Kommunikere med kolleger

Som en sælger, du har brug for at arbejde godt sammen med dine kolleger sælgere, din salgschef, og med medarbejdere i andre afdelinger. Kan du komme sammen med mennesker, der i vid udstrækning har varierende personligheder? Kan du holde åbne kommunikationslinjer med andre afdelinger? Kan du håndtere arbejdspladsen konflikter og bringe dem til en fredelig løsning?

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *