Interview Spørgsmål: “Hvad er din undervisning filosofi?”

Posted on

Interview Spørgsmål:

Når du søger om et job som lærer, kan du blive bedt om din undervisning filosofi. Dette er ikke den slags spørgsmål, du bør fumle eller improvisere på farten – du vil se uforberedt til opgaven, hvis du ikke har en klar svar.

På den anden side, hvis du har en kortfattet og klar filosofi, leje manager vil blive imponeret af din evne til at tænke over de metoder og mål for din undervisningspraksis.

Før jobsamtalen, sørg for at have en filosofi, som du pænt kan formulere.

Hvad Interviewer virkelig ønsker at vide

Intervieweren ønsker at vide, at du har et pædagogisk filosofi, at man kan formulere det, og at dine overbevisninger om undervisning og læring er et godt match for skolen.

Hvad er et pædagogisk filosofi? Det er en forklaring på dine værdier og overbevisninger, som de vedrører undervisningen. Din filosofi er ofte en kombination af metoder, du studeret i skole eller graduate skole og erfaringer i løbet af enhver professionel erfaring siden da. Det kan også trække på din egen oplevelse af barndommen uddannelse enten som en forælder eller som selv et barn.

Tip: Hvis du ikke ved, hvad din undervisning filosofi er, så prøv at skrive ned et par vigtige udsagn, du mener at være sandt om uddannelse, og derefter gå videre derfra.

Tænk på de metoder, du anvender i klasseværelset, og dine mål for dine elever. Overvej også hvordan du har lagt dine ideer om uddannelse til handling, og hvilke principper demonstreres af dit arbejde i klasseværelset. Hvad gør du stolt af at være lærer? Hvad lader dig vide, at du har gjort et godt stykke arbejde? Hvilke standarder har du sat for dig selv, og hvorfor?

En personlig undervisning filosofi er anderledes end en pædagogisk teori, selv om det naturligvis de to er relateret. Waldorf eller Montessori uddannelse, for eksempel indebære meget forskellige tilgange til undervisningen (pædagogik) end mainstream amerikanske offentlighed-skole system anvender, og alligevel lærere fra hvert system kan artikulere meget lignende filosofier.

Undervisning stilarter og metoder ændrer ofte over en persons karriere, så gennemgå din filosofi fra tid til anden, opdatere den, og foretage ændringer når det er nødvendigt.

Sådan Svar: ”Hvad er din undervisning filosofi?”

Hvis du aldrig har lagt din undervisning filosofi i ord, kan denne tre-trins proces hjælpe dig formulere dine overbevisninger.

 • Begynd blot
  Begynd med en eller to sætninger, der pænt indkapsler din tankegang.
 • Så Udarbejde
  Efter at have givet din første sætning, kan du uddybe hvad din filosofi betyder i praksis.
 • Så Medtag en Eksempel
  Du kan også give et eksempel på, hvordan du anvender din undervisning filosofi i klasseværelset. Dette vil bidrage til at gøre din filosofi endnu mere konkret.

Men kun dele et eksempel, hvis du har tid nok. Hvis du allerede har talt i et par minutter, eller hvis du føler, at intervieweren ønsker at gå videre, kan du springe denne del.

Eksempler på de bedste svar

Lad os nu anvende vores tre-trins-system og se på nogle prøve svar.

 • Jeg tror klasseværelset er et levende samfund, og at alle, fra den hovedforpligtede til de studerende til forældrene, skal bidrage til at opretholde en positiv atmosfære.

Hvorfor det virker:  Denne erklæring er enkel og ligetil, og let at absorbere. Det tager en stilling – klasseværelset er et levende samfund og alle bidrager – og formidler det godt. Selvom du ikke behøver at passe alt du mener om undervisning i en enkelt sætning, er det vigtigt at være i stand til at udtrykke den mest centrale del af dine ideer og prioriteringer som lærer. Lad resten være underforstået.

 • Alle studerende er individuelle og man lærer i deres egen unikke måde. Jeg bruger flere metoder til undervisning (sproglige, visuelle, auditive, kinæstetiske) for at nå de studerende, så ingen bliver efterladt.

Hvorfor det virker:  Denne forklaring gør det klart, at denne lærer mener, at effektiv undervisning bringer alle sammen sammen. Du kan også lave kort omtale af pædagogiske teorier eller videnskabelige undersøgelser, der understøtter din filosofi, eller du kan henvise til andre undervisere, som eksemplificerer din filosofi. Du forsøger at gøre det klart for dine interviewere, som du mener grundigt over, hvordan du underviser og er veluddannede på pædagogiske praksis.

 • Alle i klassen bidrager som studerende, lærer og tænker. Jeg lærer af studerende som meget som de lærer af mig. En måde jeg understrege denne filosofi i mine klasser er at indarbejde regelmæssig feedback fra de studerende. For eksempel, jeg bede eleverne om at udfylde en mid-kursus evaluering af klassen, hvor de reflekterer over kurset mål og give feedback om, hvorvidt kurset er at hjælpe dem med at opfylde disse mål hidtil. Studerende har været så indsigtsfulde, giver nyttige oplysninger for mig på, hvad der fungerer i klassen, og hvad jeg kan forbedre på. Jeg tror, ​​vi aldrig op med at lære, og jeg vil have mine elever til at vide, at vi kan lære af hinanden.

Hvorfor det virker:  Dette svar giver specifikke oplysninger om, hvordan læreren ser deres rolle. Den viser også, at kandidaten er modtagelig for feedback og i stand til at indarbejde det i deres tilgang. Dette er et godt svar at give, hvis der er tid til at uddybe. Hvis du fornemmer, at intervieweren ønsker at komme videre, giver ikke flere detaljer.

Tips til at give det bedste svar

Bestem din undervisning filosofi før interviewet. Tænk over dine undervisningsmetoder og mål. Hvordan har du sætte dine ideer til handling? Hvilke principper er vist ved dit arbejde? Husk, at en undervisning filosofi er anderledes end en pædagogisk teori.

Kom til sagen. Sørg for, at du er i stand til at formulere dine overbevisninger kortfattet. Ideelt set, ville du være i stand til at opsummere din undervisning filosofi i én sætning, hvis du skulle. (Selvom selvfølgelig skal du have detaljerne at tilbyde, hvis der er tid til at tale i dybden.)

Hvad ikke at sige

Undgå wordiness.  Et dårligt organiseret eller mindre-end-kortfattet erklæring vil være svært for andre mennesker at forstå og kunne såre dig. Intervieweren ønsker at se, at du forstår din undervisning filosofi og kan beskrive det godt.

Spring klichéer.  Undgå Også generiske og selvindlysende udsagn, som “alle fortjener en chance for at lære.” Sikker på, det er bred og gælder for mange situationer klasseværelset, men at meget universalitet og selvfølgeligheder gør sætningen et problem. Kort sagt, hvis din filosofi er en floskel eller en kliché, er det indlysende, du ikke sætte mange tanker i det.

Hvis din pædagogiske filosofi faktisk er, at alle fortjener en chance (eller noget lignende), så sørg for at gøre din redegørelse unikt ved at forklare, hvordan du ser lighedsprincippet som er relevante for uddannelse. En bestemmelse at huske på er, at hvis man ikke kan forestille mig nogen uenig med din filosofi (det er, uenige intelligent, for godt gennemtænkte grunde), så du har sikkert landede på en indlysende selvfølgelighed.

Key Takeaways

Forbered dit svar før interviewet: Øv beskriver dine overbevisninger, mål og metoder.

Vær kortfattet: Opsummer din filosofi i en sætning eller to. Være i stand til at give flere detaljer, hvis det kræves.

Undgå klichéer: Være i stand til at vise, hvordan dit kontoudtog vedrører din unikke synspunkt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *