Hvad Er en revisor gøre? Løn, nødvendige færdigheder, & More

Posted on

Hvad Er en revisor gøre? Løn, nødvendige færdigheder, & More

Revisorer sikre nøjagtigheden af ​​regnskabet for personer, virksomheder og organisationer. De sørger for, at love og procedurer følges, og skatter er korrekte og betalt til tiden. Revisorer forberede finansiel dokumentation og forklarer deres resultater til enkeltpersoner eller en virksomheds eller organisations ledelse.

Der findes flere typer af revisorer. Management revisorer forberede finansielle oplysninger, der bruges internt af de virksomheder, der ansætter dem. Offentlige revisorer, der arbejder for revisionsfirmaer eller er selvstændige erhvervsdrivende udføre revision og forberede finansielle dokumentation og skat former for klienter. Offentlige revisorer arbejder med offentlige kontorers finansielle poster. De revidere også virksomheder, organisationer og enkeltpersoner, der er underlagt offentlig regulering og beskatning.

Bogholder Pligter og Ansvar

Typiske job opgaver revisorer skal være i stand til at udføre, omfatter:

 • Forbered budgetter
 • Indtast transaktioner og forene saldi
 • Forbered nøjagtige arbejdspapirer, tidsplaner og afstemninger til brug ved kontrol
 • Send fakturaer til regnskabet
 • Gennemtving betalingsbetingelser med konti
 • Hold dig opdateret på statslige og lokale skattelove
 • Arbejde med eksterne revisorer
 • Optag og udbetalinger

Revisorer udfører en bred vifte af opgaver, afhængigt af deres arbejdsgiver og den specifikke fokus for deres arbejde. Uanset om du arbejder med virksomheder, enkeltpersoner eller offentlige institutioner, revisorer skal være i stand til at indgive juridiske finansielle dokumenter, såsom dem, at de offentlige virksomheder skal oplyse investorer. I tilfældet med de enkelte kunder, kan det være noget så grundlæggende som årlige indkomstskat formularer.

Revisorer, der arbejder inden for virksomheder har brug for at være i stand til at analysere interne finansielle dokumenter, sørge afdelinger overholder loven, og gøre budgetanbefalinger.

bogholder Løn

Løn til revisorer kan variere meget afhængigt af arbejdsgiveren. Nogle store virksomheder kan betale højere lønninger, og uafhængige revisorer med en mangeårig liste over klienter kan også tjene mere.

 • Median årlige Løn: $ 69.350 ($ 33,34 / time)
 • Top 10% Årlig Løn: $ 122.220 ($ 58,75 / time)
 • Bund 10% Årlig Løn: $ 43.020 ($ 20,68 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Uddannelse, og certificering

Den mindste uddannelse kræves for at blive en revisor er en bachelorgrad. Mange revisorer vil forfølge højere grader og certificeringer for at gøre sig selv mere salgbare.

 • Uddannelse: En bachelorgrad i regnskab eller et beslægtet fagområde er nødvendig for at komme i gang i en karriere som revisor. Nogle arbejdsgivere foretrækker job kandidater, der har en kandidatgrad i anvendt regnskabspraksis eller beskatning eller en MBA med en koncentration i regnskab.
 • Certificering: At være i stand til at indgive dokumenter med den amerikanske Securities and Exchange Commission, revisorer nødt til at blive en statsautoriseret revisor (CPA). Enkelte stater giver licensure efter deres egne regler og bestemmelser. Efter at tjene en universitetsuddannelse, revisorer nødt til at passere den  Uniform CPA Undersøgelse .

Bogholder Skills & Kompetencer

Ud over formel uddannelse og en licens, de bløde færdigheder, der er nødvendige for at være en revisor, omfatter:

 • Kundeservice færdigheder: Mange revisorer bruger en masse tid på at arbejde med kunder, vurderer deres behov, og bistå dem med deres finanser eller skatter. Det kræver de tale og lytte færdigheder, som er en del af kundeservice.
 • Analytisk tænkning: Revisorer skal være i stand til at identificere tendenser eller problemer i forbindelse med revisionen økonomi for enkeltpersoner eller virksomheder.
 • Problemløsning: Arbejde som en revisor ofte indebærer at hjælpe kunder med at løse specifikke finansielle problemer. I mange tilfælde, revisorer opdage problemer og har brug for at anbefale løsninger, når det sker.
 • Microsoft Office færdigheder: Revisorer vil bruge en masse tid på at arbejde med standard software applikationer til virksomheder, især Microsoft Excel eller andre regneark software.
 • Velorganiseret: Sporing og analysere finanser kræver en høj grad af organisationen for at være på forkant med indtægter og udgifter, som de udvikler sig.

Job Outlook

Ifølge den amerikanske Bureau of Labor Statistics , er jobvæksten for revisorer forventes at ligge på 10 procent for ti år, der sluttede i 2026. Det er bedre end den 7 procent vækst forventes for alle erhverv. Jobmuligheder på dette område ofte er bundet til sundhed i økonomien, men revisorer altid vil være behov for, efterhånden som flere virksomheder gå offentligheden og som momskoder bliver mere komplekse.

Arbejdsmiljø

Virksomheder miljøer kan variere, men de fleste revisorer arbejder enten for en større virksomhed, der har brug for deres tjenester, eller de arbejder selvstændigt betjener enkeltpersoner og små virksomheder. Nogle uafhængige revisorer kan arbejde ud af et hjemmekontor.

Arbejdsskema

Arbejdsplaner følger typisk normal åbningstid. Den største undtagelse er i skat sæson, hvor mange revisorer vil arbejde udvidet åbningstid for at mødes med kunder inden deadline arkivering.

Sådan får du job

UNDERSØGELSE
En bachelorgrad i regnskab er et absolut minimum.

FÅ EN CPA
uden at blive en statsautoriseret revisor, kan jobmuligheder være begrænset.

Få erfaring
Den bedste måde at opbygge tillid og gain klienter er ved at gøre et godt stykke arbejde.

Sammenligning Lignende stillinger

Karriereveje ligner en revisor, sammen med median årlige løn, kan nævnes:

 • Budget analytiker: $ 75.240
 • Omkostninger estimator: $ 63.110
 • Finansiel analytiker: $ 84.300
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *