Arbejde i hjemmet Callcenter Løn

Posted on

Arbejde i hjemmet Callcenter Løn

Spørgsmålet alle ønsker at blive besvaret om et nyt job, er ”Hvor meget koster det at betale?” Men når man overvejer en derhjemme call-center løn, et andet spørgsmål er ”Hvordan kan det betale sig?” Virtual callcentre har varierende metoder til beregning af løn.

Call center job kan betale en timeløn, en per-opkald, eller en per-minut sats eller en af ​​disse satser plus et incitament. Hvis et job er et ansættelsesforhold position i USA, skal den betale mindsteløn i den stat, hvor agenten bor. Men uafhængige entreprenører ikke nødvendigvis modtage mindsteløn.

Beregning betalingskanaler

Uanset lønstrukturen anvendte, hjemme-baserede call center agenter skal vurdere, om de modtager en konkurrencedygtig løn sats ved at beregne den sande timeløn. Dette er at regne, hvor meget du tjener i timen i en gennemsnitlig uge samtidig tegner sig for de omkostninger, du pådrager.

Ved beregning deres sande timeløn, bør uafhængige entreprenører regne på nogen uddannelse gebyrer, ulønnet træningstid eller andre løn fradrag, at virksomhederne kan opkræve, og de bør overveje den del af selvstændig erhvervsvirksomhed skatter, de har, men de ansatte gør ikke . Og både medarbejdere og entreprenører skal beregne de igangværende og engangs-eksterne omkostninger, såsom Internet / telefon service, headsets, edb-udstyr, og virus scan abonnementer ved beregning af deres timeløn. (Plus, disse ting kan være skattefradrag, så hold gode poster.)

Call Center timepriser

Både uafhængige ordregivende og beskæftigelse callcentre kan betale en timeløn, men det er mere almindeligt i beskæftigelse positioner. Grundlæggende lønsatser (ikke herunder incitamenter) spænder fra den amerikanske mindsteløn til $ 15 en time. Tosprogede midler kan udbetales i den øvre ende af skalaen, fordi der ofte er en lønforskel på $ 1 eller mere i timen for tosprogede call center job.

Enhver callcenter job, der annoncerer, at det betaler mere end $ 12 per time er sandsynligvis også incitamentet i dens gennemsnitlige løn, på udkig efter meget specialiserede færdigheder og erfaring (såsom telehealth ammende job) eller opkrævning af gebyrer til sine ansatte. Som med en mursten og mørtel job, er lønnen ofte baseret på den gennemsnitlige løn i det geografiske område, hvor arbejdstageren, så den samme virksomhed kan betale eksterne medarbejdere i forskellige stater forskellige timeløn.

Per-Call og Per-Minute priser

Agenter kompenseret på en per-call og pr-minut basis (eller for ”taletid”) udbetales kun for tid på telefonen, ikke for tiden venter på opkald til at komme i. Midlet kan have nogen måde, hvis opkald vil vide kommer i en lind strøm. Per-opkald lønsatser kunne være hvor som helst fra $ 0,10 til $ 0,25 per minut, men der er ingen måde på forhånd at vide, hvad dette kan arbejde ud til så en timeløn. Efter nogen tid på jobbet, er det muligt at beregne en gennemsnitlig timeløn, som derefter kan reguleres for de afholdte udgifter.

For dem, der udbetales pr opkald, bevæger sig hurtigt gennem indkaldelser betyder flere penge. Beskæftigelse holdninger vil betale et minimum timeløn-regel mindsteløn-hvis for få opkald kommer efter en agent til at tjene den grundlæggende løn. Men uafhængige entreprenører får sjældent sådanne beskyttelser og kan nemt lave mindre end mindstelønnen. Fordi afgifter ikke er taget ud af uafhængige entreprenører løn (selvom entreprenører betale disse senere på skat tid), kan det se ud, som de gør flere penge end deres timeløn lønninger modstykker.

Men i virkeligheden, uafhængige entreprenører betaler, mere i skat, fordi de er ansvarlige for arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer dele af Medicare og Social Security skatter.

Midler udbetalt på en per-opkald eller pr-minut basis bør gøre det til en vane at beregne deres løn på timebasis for deres poster, så de kan projicere lønsedler, sammenligne deres nuværende job med potentielle job, og være sikker på at de får den igangværende sats til call center arbejde. Også, som med dem, der er betalt på timebasis, er det en god ide at figur i eventuelle omkostninger forbundet med at arbejde i en virksomhed.

incitamentsaflønning

I de fleste tilfælde, incitamenter for både medarbejdere og leverandører er i tillæg til en af ​​basen lønsystemer ovenfor. Der kunne være et par uafhængig kontrahent salg arbejdspladser, der kun incitament. Incitamenter kunne simpelthen betyde provision på salg (en procent af det beløb, der sælges), men call center virksomheder bruger mange andre typer af incitamentsaflønningen. Virksomheder kan tilbyde kontant bonus for salg af et bestemt produkt, for salg over et vist beløb, eller for den øverste sælgeren af ​​dagen, uge ​​eller måned.

Incitamenter kan tilbydes i ikke-salg arbejdspladser også. Virksomheder kan tilbyde en højere sats for dem, der fuldføre et bestemt antal opkald i timen, en bonus for dem med god kundeservice feedback eller et bestemt antal opkald eller undersøgelser afsluttet.

Uanset hvordan en virksomhed beregner incitamenter, agenter starter et nyt job, vil ikke være i stand til at projicere incitamentsaflønning indtil de har været på jobbet i et stykke tid. Og selv da, vil det svinge.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *