Sådan bruges Nøgleord i dine Cover Letters

Posted on

Sådan bruges Nøgleord i dine Cover Letters


Når du skriver et følgebrev til at ledsage dit CV som en del af en jobansøgning, er det vigtigt at sørge for, at hvert ord tæller. Din følgebrev bør øge arbejdsgiverens opfattelse af dine kvalifikationer, så man kan gå fra at være en ansøger til en interviewperson.

Typer af søgeord

Nøgleord er et afgørende element i en overbevisende følgebrev, som de er i stand til at portrættere en kandidat som en højt kvalificeret ansøger til et job. Disse ord falder i tre overordnede kategorier: skill ord, resultatorienterede ord og ord, som viser anerkendelse for resultater.

Nøgleord arbejde i et par forskellige måder. For det første vil de søgeord, du medtager i dit cv og dække brev bruges til at matche din ansøgning med de færdigheder, der kræves af arbejdsgiveren i stillingsopslaget.

Denne matching proces er ofte udføres af automatiserede ansøgerens sporingssystemer (ATS’er), programmeret til at identificere specifikke søgeord og til at rangere alle genoptager derfor, før de selv nå frem til en leje manager. Hvis dit følgebrev og / eller genoptage mangler disse søgeord, kan de automatisk afskåret fra sine overvejelser i denne fase af evalueringen.

For det andet vil søgeord, der er indarbejdet i et følgebrev vise den ansættende leder, hvordan og hvorfor du er højt kvalificerede til jobbet, der giver dem mulighed for at placere dig blandt dine konkurrenter og, ideelt set, at tilbyde en af ​​deres interview slots til dig.

Styrke Nøgleord

Jobsøgende skal omhyggeligt analysere de færdigheder, der kræves for at udmærke sig i deres mål job og indarbejde dem i deres følgebrev. Disse søgeord skal også med i dit CV. Det vil være mere ægte, hvis du omskrive de færdigheder, der er nævnt i jobannoncer, i modsætning til notering dem ordret. Styrke ord er mest effektive, når tilsluttet til en bestemt rolle eller projekt, hvor de færdigheder var afgørende for succes.

Eksempler på skill nøgleord er:  skrev, analyseret, kvantificeret, planlagt, programmeret, designet, skabt, bygget, underviste, og trænet.

For eksempel, i stedet for at sige “Quantitative aktieanalyse er et aktiv, som jeg vil bringe til din virksomhed,” du kunne sige:

  • Jeg udnyttede kvantitative lager værdiansættelsesmetoder for at skabe en portefølje for formuende kunder, som slog markedet i tre på hinanden følgende år.

De færdigheder søgeord indgår i dine følgebreve (og dit CV) vil hjælpe din ansøgning blive udvalgt af softwaren arbejdsgivere bruger til at vælge kandidater til yderligere overvejelse. De vil også vise den ansættende leder, ved første øjekast, hvilke færdigheder du har, der er relateret til det job, som han eller hun er at ansætte.

Resultatorienteret søgeord

Alle arbejdsgivere er på udkig efter medarbejdere, som vil tilføre værdi og skabe positive resultater for deres organisationer. Det er derfor, det er afgørende at integrere resultatorienteret sprog i dine følgebreve. Tænk på bundlinjen for hvert job på dit cv, og hvordan du måske har gjort tingene bedre i din rolle.

Din følgebrev bør fremvise dine præstationer, ikke bare dine færdigheder eller personlige egenskaber. Forudsat disse oplysninger vil hjælpe med at sætte dit brev bortset fra andre ansøgere, som ikke fremhæver deres faglige resultater.

Eksempler på resultatorienterede nøgleord indbefatter:  øget, reduceret redesignet, opgraderet, initieret, gennemføres, omformuleret, genereret, og produceret.

Resultatorienterede ord er mest effektive, når kombineret med nogle numre, som kvantificere din indvirkning, som i:

  • Jeg reducerede omsætningen blandt første års ansættelser med 20% ved at gennemføre en mentorordning system.

Ved at bruge disse typer af søgeord, du tydeligt viser, hvad du opnået i dine tidligere roller.

Anerkendelse Nøgleord

Ansætte ledere vil være mere tilbøjelige til at tro, at du vil være en fremragende performer hvis det er klart, at tidligere arbejdsgivere har set dig på denne måde. En måde at gøre dette på er at inkorporere sprog, som viser, at arbejdsgiverne har erkendt dine bidrag.

Eksempler på anerkendelse relaterede søgeord  omfatter: hædret, tildelt, fremmes, udvælges, rost for, fik en bonus for, anerkendt, valgt, og krediteres.

Ideelt set vil anerkendelse sætninger omfatte den type person, der bemærkede, din præstation og grundlaget for din anerkendelse. For eksempel kan du sige:

  • Jeg blev udpeget som teamleder for budgettet reduktion taskforce af min Division Vice President, baseret på min tidligere rekord på tilfalder omkostningsbesparelser.

Anerkendelse søgeord vidner om, hvordan du har udmærket sig i dine tidligere job, og hvordan du har opnået mere, end det var nødvendigt.

Tag dig tid til at gøre en kamp

Når du vælger søgeord medtage i dit følgebrev, en nem måde at finde de bedste ord at bruge, er at matche dine kvalifikationer til de i jobbet notering. Fremhæv dine stærkeste aktiver, så du kan vise arbejdsgiveren hvorfor du er velkvalificeret til jobbet og fortjener et interview.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *