Typer af Cover Letters

Posted on

Typer af Cover Letters

Når du er jobsøgning, er det vigtigt at vælge den rigtige følgebrevet til brevet mål. Der findes forskellige typer af følgebreve, herunder de fem mest almindelige typer: ansøgning breve, henvisning følgebreve, breve af interesse, networking, og værdi proposition breve.

Følgebrevet du bruger, vil være bestemt af, om du ansøger direkte om et job eller blot søger jobsøgning hjælp fra personer i dit professionelle netværk.

Gør din Brev Specifik

Vær sikker på at vælge en type følgebrev, der afspejler, hvordan du ansøger til jobbet eller typen af ​​jobsøgningsassistancen du anmoder.

Din følgebrev bør udformes specifikt til dette særlige formål. Hvis det er en følgebrevet til et CV i en jobansøgning, skal det tilpasses for hver stilling, du søger. Ansættelse ledere kan genkende, når en ansøgers følgebrev er en generisk én, at han eller hun har brugt til at søge flere stillinger. Sådanne følgebreve, der viser manglende omhu eller af dyb interesse i et selskab, kan resultere i dit CV bliver passeret af uden et blik.

Typer af Cover Letters

  • Ansøgning Brev:  En ansøgning brev er skrevet for at ansøge om et konkret job åbning. Dette er en traditionel følgebrev, der sendes med et CV for at søge et job.
  • Henvisning Cover Letter:  En henvisning følgebrev nævner navnet på en person, der har henvist dig til et job. Dette kan være en god måde at få en arbejdsgivers interesse, især hvis den enkelte udbyder af henvisningen er kendt for den virksomhed, du er interesseret i at arbejde for.
  • Letter of Interest:  Et brev af interesse, også kendt som en efterforskning brev, spørger om mulige job åbninger på en bestemt virksomhed.
  • Netværk Brev:  Netværk breve anmode jobsøgning rådgivning og bistand. Disse kan rettes til kolleger, til personer, du har mødt på professionelle konferencer eller andre begivenheder i branchen, eller til personer, som du er forbundet gennem professionelle sociale netværkssider som LinkedIn.
  • Value Proposition Brev:  En værdi proposition er en kort redegørelse, hvad der gør kandidaten unik.

Som nævnt ovenfor, skal dine følgebreve være målrettet mod de potentielle job, du er interesseret i. Det betyder, at, før du skriver en ansøgning brev, en henvisning følgebrev, et brev af interesse, eller en værdi proposition brev, du har brug for at gøre din hjemmearbejde og forskning den virksomhed, du sender dit brev til. Bevæbnet med denne viden, kan du derefter demonstrere i dit brev, hvordan din skillset og erhvervserfaring vil kraftigt bidrage til organisationen skulle de ansætte dig.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *