Hvordan man skriver en One-Side Genoptag

Posted on

Hvordan man skriver en One-Side Genoptag

Skal dit CV være længere end én side eller skal du forsøge at kondensere det til at holde det på en side? Der er egentlig ikke et ja eller nej svar. Længden af ​​dit cv, afhænger af, hvilken type kandidat, du er, og dit niveau af erfaring.

Hvordan man skriver en One Page Genoptag

Generelt de fleste arbejdsgivere vil have en kortfattet CV uden en masse uvedkommende oplysninger. De bruger kun sekunder at gennemgå det, så det mere kompakt den er, jo lettere vil det være for den ansættende leder eller personalekonsulent til anmeldelse. Hertil kommer, at mange arbejdsgivere bruger software til at screene job ansøgningsmateriale, så sørg dit cv er fokuseret på det job, du ansøger om, vil hjælpe dig med at få valgt til en samtale.

I nogle tilfælde kan en længere CV være i orden. For eksempel kan grafikere eller billedkunstnere gavn af at skabe en illustreret CV, og akademikere, forskere, eller lang tid ledere kan have brug for mere end én side til at indfange bredden af ​​deres erfaringer. Men generelt er det bedst at undgå at overbebyrde travle personalekonsulenter med et CV, der trækker ud og på.

Hvor lang Arbejdsgivere Vil Genoptag for at være

Her er detaljerne om, hvad virksomhederne foretrækker, baseret på en Saddleback College Genoptag Survey:

 • One-Side Resume – 47,7%
 • To Side Resume – 11,4%
 • Afhænger af niveauet af den stilling – 34,1%
 • Ingen præference – 6,8%

Fordele ved en One Page Genoptag

Især hvis du anvender til en stor virksomhed, er der en stor sandsynlighed for, at dit CV bliver udskrevet til at blive revideret af flere personer, eller i det mindste delt elektronisk. At have en kort og koncis CV gør det nemmere på den ansættende leder og øger også dine egne chancer for at skille sig ud.

Medmindre du udtrykkeligt bedt om at indsende en bestemt type CV, holde sig til en enkel, enkelt side er en surefire måde at sikre, at det vil være i stand til at blive hentet – eller udskrives – og revideret af alle, der har behov for at se på det . Det er meget nemmere at læse en enkelt side cv, end det er at gennemgå et flersidet dokument.

Hvornår skal man bruge en flersidet Genoptag

Ifølge undersøgelsen ovenfor, de fleste arbejdsgivere vil have en én side CV medmindre positionen kræver erfaring. Hvis et job ønsker en medarbejder med stor erfaring, kan du og bør omfatte alle dine anvendelig erfaring på dit cv (selvom de fleste arbejdsgivere ikke ønsker ansøgerne til at omfatte mere end 10-15 års erfaring).

Der er også visse erhverv, der er undtagelser fra én side CV. For eksempel i den akademiske verden, medicin, og internationale job, et curriculum vitae er ofte meget længere end én side. Grafiske designere eller billedkunstnere kan også oprette en illustreret eller grafik cv, som kan ligge en side. Men disse erhverv er, at undtagelse fra den almindelige regel om, at en én side CV er bedst.

Hvordan man kan skære og Trim en Genoptag

Sørg for, at alt, hvad du medtage i dit CV er relevant for den stilling, ned til dit ord valg. Fordi mange arbejdsgivere bruger en ansøger tracking system (ATS) at screene job ansøgningsmateriale, så prøv at bruge søgeord fra anvendelsen i dit cv. Dette vil øge dine chancer for at gøre det forbi den første runde af CV anmeldelser.

 • Opret en opgørelse . Hvis du kæmper for at skære ned dit cv til en side, starte med at oprette en oversigt over dine resultater og arbejdsaktiviteter. Liste dine ansvarsområder og dine resultater i stor detalje. Din opgørelse dokument kan spænde over så mange som tre eller fire sider. Prøv at inkludere et mangfoldigt spektrum af færdigheder, som har ført til succeser i hver rolle.
 • Match dine kvalifikationer til jobbet . Analysere hvert job, som du overvejer og cirkel de erklæringer, der svarer mest til kravene til den pågældende stilling. Piece sammen de mest relevante udsagn i en kortere, målrettet version af dit cv.
 • Start lang og skære ned . Det første udkast kan være længere end én side. Hvis det er tilfældet, så prøv at fjerne udsagn, der giver mindre omfattende dokumentation om, hvordan du vil føje værdi til rollen, indtil du kommer ned til én side. Prøv at være så konkret som muligt med de oplysninger du liste og være så kortfattet som du kan i din skriftligt.
 • Brug en punktopstilling og holde dine jobbeskrivelser kortfattet. Fokus på dine præstationer, ikke dine daglige ansvar.
 • Skær eventuelle ekstra år . Selv hvis du er en erfaren kandidat, bør du medtage ikke mere end 10 eller 15 års erfaring på dit cv.
 • Trim uddannelse sektion . Du behøver ikke at omfatte high school uddannelse eller videreuddannelse klasser, medmindre det forbedrer din kandidatur.
 • Spring referencerne . Det er ikke nødvendigt at sige “referencer til rådighed efter anmodning” på dit cv. Det er underforstået, at du vil give en anbefaling, hvis det er påkrævet, som en del af jobbet ansøgningsprocessen.

Give yderligere oplysninger Online

Selvfølgelig er det altid en god idé at have mere information til rådighed for tilslutninger eller ansættelse af ledere, der ønsker en større billede af din baggrund og kvalifikationer.

Du kan strømline dit CV ved at give yderligere oplysninger på nettet. Herunder links til din LinkedIn-profil eller personlige hjemmeside vil give dig mulighed for at forlade disse oplysninger ud af dit cv, så du sparer plads.

Medtag en erklæring på bunden af ​​dit cv, såsom “Yderligere oplysninger, anbefalinger og portefølje prøver til rådighed på www.linkedin.com/in/yourname.” Hvis du har udløst af hensyn til en personalekonsulent med dit korte CV, så vil hun være motiveret til at samle mere dybdegående information om din baggrund.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *