Hvordan at finde den rigtige praktikplads med strategisk planlægning

Posted on

Hvordan at finde den rigtige praktikplads med strategisk planlægning

At få et lønnet praktik i løbet af sommeren er en drøm for mange universitetsstuderende, men det behøver ikke at være bare ønsketænkning, hvis du tager den rigtige tilgang, engagere sig i nogle netværk, og start din søgning tidligt.

Ud over betalte praktikophold, kan du ønsker at se på måder at finansiere din praktik (tjek din skole karriere tjenester kontor, forskellige organisationer og fonde). Nogle studerende er i stand til at gøre en ulønnet praktikplads i deres område af interesse ved at supplere deres praktik med et deltidsjob.

Definition af en god Praktik

Gode, succesfulde praktik typisk tilbyde fordele såsom følgende:

 1. Lærer grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for at blive ansat i et fuldtids job (enten i virksomheden, hvor du interneret eller af en af ​​dets konkurrenter)
 2. Giver oplevelser, som vil positivt styrke dit CV
 3. Hjælper dig med at udvikle professionelle netværk kontakter, der kan hjælpe dig i din fremtidige jobsøgning

Tal med akademiske rådgivere, skole karriere rådgivere og professorer til at opdage, hvilke virksomheder i dit mål industrien tilbyde værdifulde praktikophold, hvor du vil modtage real, værditilvækst oplevelse.

Forundersøgelse for praktikophold

Nogle af de bedste praktikpladser landes som følge af efterforskning. Det betyder, at identificere virksomheder eller organisationer, som du ønsker at arbejde for og kontakte dem direkte, som kan resultere i nogle af de bedste praktikpladser rundt til en række årsager:

 • Ved at identificere virksomheder, der faktisk ikke reklamere for deres praktikophold, vil du undgå at konkurrere med tusindvis af andre ansøgere, som også fandt praktikken notering online.
 • Når du kontakter en virksomhed direkte, vil du ofte få en mulighed for at hjælpe med at skabe den type oplevelse, du søger, og kan få lov til at have nogle input til, hvad praktikken indebærer.

For studerende fra mindre byer, efterforskning er ofte den eneste måde at finde potentielle praktikpladser. Det er vigtigt at følge nogle enkle strategier for at øge dine chancer for landing af praktikophold af dine drømme. Selvfølgelig karriere felt eller branche du forfølger vil i høj grad afgøre, om betalt praktikophold er tilgængelige.

Selv med efterforskning, er der ingen garanti for, at de studerende vil være i stand til at lande en lønnet praktik. Arbejdsgiverne har set en betydelig stigning i antallet af studerende, der ønsker praktikpladser. En del af denne stigning skyldes det faktum, at flere studerende er ved at indse, at arbejdsgiverne er på udkig efter studerende med relevant erfaring, der kræves til at ansætte på for fremtidige fuldtidsjob.

En anden grund en række seniorer (og post-kandidater) er også interesseret i at finde en praktikplads, er, at de i øjeblikket ikke kan finde et job i deres område af interesse.

I en 2018 undersøgelse, der analyserede genoptages på fire millioner college kandidater, viste resultaterne, at over 40 procent af nyuddannede havde taget entry-level job, der ikke kræver en universitetsuddannelse, og én ud af fem studerende arbejdede stadig ikke- grad-kræver job 10 år later.Employers er blevet stadig mere krævende, og de forventer college kandidater til at komme om bord med specifikke kompetencer og erfaring, at kandidaterne har erhvervet under praktikophold eller på andre måder.

Betalt Praktikophold og programmer

Ifølge den nationale sammenslutning af skoler og arbejdsgivere (NACE) ‘s 2019 Praktik & Co-op Rapport, den gennemsnitlige timeløn for en praktikant er $ 19,05 i 2019. Mange virksomheder ansætter praktikanter som en måde at forpremiere dem for at se, om de ville passe som fuldtidsansatte, og omkring 56 procent af praktikanter blev omdannet til fuld tid lejer. Den gode nyhed for arbejdsgiverne er, at over 70 procent af praktikanter, der var hyret på som fuldtidsansatte var stadig på virksomheden et år senere.

Uanset om du tager et lønnet eller ulønnet praktik forhold til potentielle arbejdsgivere. Ifølge NACE 2019 studiet, 66,4 procent af 2019 kandidater, der havde arbejdet betalt praktikophold modtaget mindst en jobtilbud. Dette står i kontrast med kun 43,7 procent af ubetalte praktikanter modtager mindst én jobtilbud.

Hvis du leder efter en praktikplads, der betaler godt, vil du have den bedste lykke med virksomheder i teknologibranchen. Glassdoor.com årlige undersøgelse af højeste betalende praktikpladser viser, at i 2019, er Facebook betaler praktikanter den højeste løn på $ 8.000 per måned, og Amazon er andet på $ 7.725. Andre virksomheder højt på listen inkluderer Google, Microsoft, Bloomberg, Capital One, og Apple.

Du kan også betale et gebyr for at deltage i en praktikplads program, der omfatter et interview og CV coaching, garanteret placering, og et udvalg af indenlandske eller internationale lokationer. Nogle af disse praktik programmer tilbyder også fremragende løn, selvom de upfront gebyrer er ofte dyre og påkrævet for at deltage i programmet.

Generelt er det betaler sig at være på vagt over for programmer med gebyrer, men for den rigtige studerende, der har råd til at betale et gebyr for deres praktik, findes nogle gode muligheder i bestemte brancher og karriere felter, og du kan finde dem gennem selskaber, der matcher dig med praktik muligheder baseret på visse karakteristika.

Gebyret du betale betragtes som en slags undervisning, og programmet ligner et semester-udlandet type program. Vælg byen og industrien, hvor du vil have din praktik, og selskabets garantier placering i en top-kvalitet praktik.

BEMÆRK:

 1. Instituttet for International Uddannelse for Studerende ( IES udlandet ) har eksisteret i mere end 60 år, hvilket bringer sin første gruppe af studerende til at studere i udlandet i Wien, Østrig i 1950. I dag er virksomheden tilbyder praktikophold i udlandet for fuldtids sommer placering, fuld tid semester praktik eller deltidsuddannelse. Mens disse praktikophold komme med garanteret placering i din branche af interesse, de er ikke-betalt. Nogle programmer kan være berettiget til finansiel støtte eller stipendier til dækning af udgifterne til programmet gebyrer, kost og logi.
 2. Drøm Karriere blev grundlagt i februar 2000 for at hjælpe eleverne forbedre deres faglige erfaring ved at tilbyde konkurrencedygtige praktikophold på både college og high school niveau. Selskabet opererer i 11 byer over hele verden, der arbejder med omkring 5.000 forskellige arbejdsgivere, og har tjent mere end 17.000 studerende, der ønsker at udvikle deres karriereambitioner.
 3. En anden lignende virksomhed er The Washington Center for praktikophold , som er en uafhængig, non-profit organisation, der giver medrivende praktikophold og seminarer på college-niveau studerende og unge professionelle. Selskabet opererer i USA og har kontorer i 25 andre lande. Det hjælper studerende med at finde praktikpladser i offentlige, private og almennyttige sektor, i en lang række områder, herunder jura, medicin, journalistik, erhvervsliv og politik, blandt andre.

Nyttige Tips til Studerende

Nogle statistikker siger, at op til 80 procent af jobmuligheder, herunder praktikophold, der aldrig reklameres for, og i stedet få fyldt gennem personlige netværk og henvisninger. Det betaler sig at tale med nogen og alle, der måtte have en form for forbindelse til dit mål branche eller praktikplads. Du kan også tage andre skridt til at afdække fører til potentielle praktik:

 1. Netværk med familie, venner, bekendte, tidligere arbejdsgivere, undervisere og dit kollegium alumner til at opsøge mennesker, der i øjeblikket gør den type arbejde, du ønsker at gøre. Du ved aldrig, hvem dine forældre vide, før du spørger, eller hvis du har gode forbindelser naboer i dit mål branche.
 2. Frivillige erfaringer og deltidsjob kan ofte blive til fuldtidsjob efter endt uddannelse.
 3. Forskningsorganisationer så du kan medtage disse oplysninger i dit følgebrev eller introduktion email som du nå ud til arbejdsgivere via websteder eller når efterforskning for praktikophold online.
 4. Opret godt udformet, målrettede genoptages og følgebreve, der fokuserer på organisationen og position, som du søger. Husk, at bare én stavefejl kan sætte dig ud af spillet.
 5. Har en metodisk proces til at logge dine samtaler, og sætte datoer for at følge op med arbejdsgiverne via e-mail eller telefon. Glem ikke vigtigheden af ​​Tak fordi noter i interview proces. Ofte eleverne føler, at de er ved at blive en skadedyrsbekæmpelse, men mange virksomheder ser denne adfærd som måle en motiveret elev samt en person, der virkelig ønsker at komme og arbejde for deres særlige virksomhed.
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *