International Curriculum Vitae eksempel og Skrivning Tips

Posted on

International Curriculum Vitae eksempel og Skrivning Tips

Hvis du søger et job uden for USA, være opmærksom på, at mange arbejdsgivere vil bede dig om en CV (eller ”CV”), måske med en tilhørende profil, i stedet for en ”CV”. Det kan være forvirrende, siden i den amerikanske curriculum vitae anvendes næsten udelukkende til job i den akademiske verden , videnskabelige forskningsområder, og de medicinske erhverv .

Amerikanske CV’er er legitimationsoplysninger-baseret, anvendelse af funktionelle kategorier til listen ens uddannelse, publikationer, hædersbevisninger og priser, forskningserfaring, uddannelse og faglige aftaler. International curriculum vitae, selv om, er struktureret mere som genoptages , med et par vigtige forskelle.

International Curriculum Vitae Krav

Afhængig af det land, hvortil du søger, kan du blive bedt om at opgive personlige oplysninger som det ville være ulovligt (på grund af aldersdiskrimination og andre EEOC beskæftigelse love ) for arbejdsgivere at hverve i USA.

De typer af oplysninger, som du muligvis angive inkludere din dato og fødested, nationalitet, køn, din civilstand / antal børn og deres alder, dine sprogkundskaber, religion, sundhedstilstand, og / eller dit pasnummer. Mange internationale arbejdsgivere kræver også kandidater til at omfatte billeder på deres CV.

Tips til at skrive en International Curriculum Vitae

Klargøring et internationalt cv vil tage mere forskning og indsats end at udarbejde en amerikansk CV. Heldigvis er der ressourcer, som kan hjælpe dig. Her er vigtige skridt til at følge.

Gør din forskning : Før du begynder at skrive din internationale CV, finde ud af, hvad de særlige krav er for det land, du målretter mod. En god kilde er VisualCV , som opregner de elementer kræves ikke kun for regioner (Nordamerika, Australien og Storbritannien, Europa, Mellemøsten og Afrika, Asien og Sydamerika), men også for et par af de enkelte lande inden for disse områder.

For specifikke land oplysninger, kan din bedste satsning være simpelthen at ”Google” en sætning som ”Portugal CV krav.”

Bestem Optimal Side Længde : Forskellige lande har forskellige forventninger til længden af CV’er. I Tyskland og Grækenland, fem-siders CV er fælles; i Storbritannien, to er normen.

Beslut på dit format : De fleste internationale CV’er, ligesom USA genoptager, er struktureret ved hjælp af en omvendt kronologisk format , der begynder med dit seneste job. Men det kan også være effektivt at bruge en funktionel format, når du ønsker at fremhæve dine færdigheder og ekspertise (enten fordi du mangler rigtigt job erfaring eller fordi du gør en betydelig ændring i karriere felt).

Tænk over tonen: I de vestlige lande, genoptages typisk personlige marketingdokumenter hvor du forventes at ”dytte dit eget horn,” fremvisning af den faglige og personlige styrker og resultater, der giver dig mulighed for at hæve sig over din konkurrence. I nogle østlige lande som Kina, dog forventes jobsøgere til at skrive mere beskedent.

Oversæt dit CV: Selvom det ikke er alle internationale job kræver, at du taler sproget i det land, hvor du skal arbejde og bopæl, mange gør. Den bedste måde at bevise din sproglige kompetence er at oversætte dit CV til det sprog, der tales af arbejdsgiveren. Hvis du tvivler dine færdigheder, har en naturlig avanceret højttaler korrekturlæse din oversatte CV for fejl.

Foråret for en professionel headshot : Hvis du sender dit CV til en arbejdsgiver, der kræver et fotografi, har en professionel én taget.

Prøve International CV

Dette er et eksempel på et internationalt CV. S ee nedenfor for flere eksempler.

Barry Ansøger
Rua Main, Porto, Portugal
barry.applicant@email.com
000.123.4567 (Cell)
Køn: M
Født: 13 august 1990 Porto, Portugal
Nationalitet: Portugisisk
Gift

PROFIL

Min kosmopolitisk baggrund og analytiske interesser i andre kulturer sammen med en kommando af flere europæiske sprog tillade mig at styre multinationale arbejdsstyrker, der kræver at forene forskellige nationale tilgange til de udøvende kunst. En gennemprøvet leder med dyb ekspertise i drift, produktion, og menneskelige ledelsesteknikker, jeg hurtigt at tilpasse sig nye udfordringer og nemt motivere produktion projekt konsensus, godkendelse, koordinering, finansiering, iscenesættelse og lancering.

UDDANNELSE

Kandidat i Historie, Lusíada University of Lisbon, Lissabon, Portugal
Key kursusaktiviteter : Portugisisk Historie, Medieval History, renæssance Historie, portugisisk opdagelsesrejsende, spansk historie, italiensk Historie, Pavedømmet

Uddannelse i almen Musikvidenskab, gregorianske INSTITUTE OF Lisbon, Lissabon, Portugal
Fagområder : History of Music, gregorianske Chants, Musik Komposition, musikalsk notation, Musical Teater, Symfonisk komponister, Orchestral Music

PROFESSIONEL ERFARING

Casa da Música koncertsal, Porto, Portugal
chef for Public og Building Services  (September 2017-Present)

  • Koordineret og forvaltes 500 forsiden af ​​huset, back-of-house, administration, vedligeholdelse, og markedsføring personale.
  • Indledt nye digitale marketing kampagne, der øgede gennemsnitlige publikum størrelser med 40%.
  • Overvåget planlægning for € 1.5M renovering af historiske bygning lokaler.

Casa da Música koncertsal, Porto, Portugal
Produktion og operationel direktør  (april 2015 til august 2017)

  • Koordinerede Contemporary Music forestillinger af højt profilerede grupper fra Det Forenede Kongerige, Japan, Afrika og Sydamerika.
  • Forhandles omkostningseffektive kontrakter om nye scenebelysning og lydudstyr.
  • Kontaktede effektivt med store medier og sociale medier indflydelsesrige til at øge den offentlige bevidsthed om koncert hal arrangementer.

Æresbevisninger / AWARDS

RIBA European Award, 2018
Mies van der Rohe-prisen, 2017
Musiker Forening Award 2017

SPROG

Portugisisk, engelsk, spansk, fransk og italiensk

COMPUTERFÆRDIGHEDER

Microsoft Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook) og Adobe Creative Suite

Kulturelle interesser og fysisk FRITID

Historie, musik, sociologi, psykologi, teater, symfonisk musik, tennis og svømning

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *