Juridisk Karriere: Sådan Bliv Paralegal

Posted on

Juridisk Karriere: Sådan Bliv Paralegal

En advokatsekretær eller juridisk assistent, er en person i et juridisk erhverv, der udfører bestemte opgaver, som normalt ville blive udført af en advokat, bør en advokatfuldmægtig ikke være til stede. Disse omfatter undersøger fakta i forbindelse med en sag, interviewe kunder og vidner, udarbejdelse af juridiske dokumenter, og udfører juridisk forskning. Paralegals kan ikke yde juridisk rådgivning og altid arbejde under tilsyn af en advokat og er afgørende for den juridiske profession, da de hjælper advokater i de fleste aspekter af sagen forskning og forberedelse.

Udtrykkene ”paralegal” og ”juridisk assistent”, der anvendes til at være indbyrdes udskiftelige, men det er langsomt begyndt at ændre inden for branchen. Juridiske assistenter nu henvise til mere sekretærservice roller, mens paralegals udføre flere opgaver direkte relateret til loven.

Hvem skal være en Paralegal

Der er interesseret i juridiske karriere, men som ikke er sikker på at de ønsker at gå i jura er gode kandidater til at blive paralegals. Der er også nogle specifikke færdigheder, som paralegals bør besidde, herunder kommunikationsevner, forskning og efterforskningsmæssige færdigheder, og multi-tasking evner. Det er de færdigheder, der undervises i formelle paralegal uddannelsesprogrammer, men det hjælper, hvis du allerede har dem til en vis grad.

Den Bureau of Labor Statistics, at jobbet udsigterne for den advokatfuldmægtig erhverv vokser med omkring 17% mellem 2012 og 2022, hvilket er hurtigere end den gennemsnitlige procentdel af vækst. Hvis du er interesseret i en karriere, der vokser hurtigere end gennemsnittet, eller hvis du besidder de nødvendige færdigheder og er interesseret i det amerikanske retssystem, kan en karriere som advokatfuldmægtig være for dig.

Hvordan du bliver en advokatsekretær

Ifølge National Federation of Paralegal Associations, er der flere måder at blive en advokatsekretær. Der er certifikat programmer, to-årige uddannelser, og fire-årige uddannelser, som alle har fortjenester, og hvilken rute du vælger at gå, afhænger af din nuværende rolle og uddannelsesmæssige status, og hvad dine eventuelle mål er.

Baseret på det nuværende arbejdsmarked, anbefales det, at paralegals har en fire-årig grad med mindst 24 point i juridiske speciale kurser. Der er også post-studentereksamen certifikater, der giver dem med fire år grader i andre områder for at tjene de nødvendige kreditter og certificering til gevinst beskæftigelse som advokatfuldmægtig. Top-tier advokatfirmaer generelt ligesom deres paralegals til at besidde en fire-årig grad med et certifikat på toppen af ​​det, hvis du gerne vil gå denne vej.

Den NFPA har en vejledende læseplan for advokatfuldmægtig programmer, men ikke alle programmer overholde disse standarder. Der er mange online ressourcer til at hjælpe interesserede studerende finde den rigtige formel uddannelsesprogram for dem. Der er også mulighed for en American Bar Association godkendt program, som NFPA anbefaler. Disse programmer har enten opfyldt eller overskredet normerne for paralegals fastsat af ABA.

Når du har fået en form for formel uddannelse, er der også efteruddannelse, der fører til advokatfuldmægtig certificering. Det er forskelligt fra den post-studentereksamen certificering, der allerede blev nævnt. Paralegal certificering kræver, at en advokatfuldmægtig har mindst et års erfaring, og derefter sende en formel undersøgelse.

At være en advokat

Beslutningen om at blive en advokatsekretær betyder ikke, at du ikke kan blive advokat ned på linjen. Det er ofte anbefales, at folk interesseret i loven, men ikke afgørende for, at de ønsker at gå i jura arbejde som advokatfuldmægtig at få erfaring i en juridisk felt, og hvis de ligesom gør den slags arbejde at se. Lov skole er både meget vanskelig og meget dyrt, så hvis du ikke er sikker på, om det er det rigtige skridt for dig, at finde arbejde som advokatsekretær er en mere omkostningseffektiv investering, mens du beslutter dig. Det vil også give dig mulighed for at se de forhold, som advokater arbejder under, hvilket også vil sandsynligvis hjælpe dig træffe din beslutning.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *