De 10 bedste deltidsjob for seniorer

Posted on

Bedste deltidsjob for seniorer

Uanset om du skal arbejde, ønsker at supplere din indkomst, eller bare håbe at forblive aktive i pension, deltidsarbejde er udbredt blandt ældre borgere. Nogle deltidsarbejde er bedre for ældre arbejdstagere end andre. Lad os se det i øjnene: uanset hvor fit du er, ville du sikkert foretrække at forlade fysisk udfordrende ting til yngre arbejdstagere, der ikke er så bekymrede smide ryggen mv

Den gode nyhed er, at der er deltidsjob for enhver præference, faglig baggrund, og dygtighed sæt. Uanset om du ønsker at arbejde i den store udendørs eller fra komfort i dit hjemmekontor, kunne en af ​​disse jobs være et godt match for dig.

Konsulent

Hvis du elsker din karriere, men ønsker at bruge lidt mindre tid på at gøre det, kan rådgivning være perfekt for dig. Gør din ekspertise, netværk og erfaring til god fordel og arbejde på deltid for din gamle arbejdsgiver eller for andre virksomheder inden for dit område.

Gennemsnitlig løn for rådgivning er over hele kortet, og afhænger i høj grad på banen, du går på pension fra. For at indstille dit sats, start ved at dividere din kompensation af arbejdstimer. Det er også en god ide at tjekke med andre rådgivere inden for dit område for at finde ud af, hvordan de strukturerer deres kompensation; er det på timebasis, en pr-projekt basis, eller skal de foretrækker at arbejde på en holder?

Tutor

Pensionerede lærere har den uddannelsesmæssige baggrund og erfaring til at hjælpe eleverne med at lære hårde fag, opdrager deres kvaliteter og forberedelse til eksamen som SAT, blandt andre milepæle. Udover undervisning, er der andre fleksible job muligheder for tidligere lærere.

Selv hvis du ikke er en certificeret lærer, kan du være i stand til at levere undervisning til de studerende inden for dit område, hvad enten det er at lære dem matematiske færdigheder eller redigere deres skriftligt. Gennemsnitlig løn varierer, afhængigt af niveauet af vejledning (high school, college, etc.) og vejleder niveau af formel uddannelse. De fleste tutoring programmer har standard timeløn satser.

Athletic Coach

Vil du dele din kærlighed til sport med en ny generation af spirende atleter? Coaching kan være for dig. Betal generelt er ikke høj – et par tusinde per sæson – men hvis du har brug for lidt ekstra kontanter og ønsker at arbejde udendørs, måske en koncert som en atletisk træner være perfekt for dig. De fleste jobs coaching studenter-atleter vil kræve, at du gennemgår en baggrundskontrol for at sikre elevernes sikkerhed.

Skat tilberedningsvirksomheden

Hvis du har en regnskabsmæssig baggrund og foretrækker at front-indlæse dit arbejde i den første del af året, kan skat forberedelse være deltidsjob, du søger. Skat revisorbranchen typisk arbejde i mange timer gennem skat sæson, der løber gennem 15 eller deromkring april måned. Derefter deres tidsplaner lysne op for resten af ​​året.

Betal for denne rolle vil variere afhængigt af din erfaring, og om du arbejder for en lille virksomhed eller en stor national organisation. Pensionerede revisorer ønsker måske at gå freelance, der arbejder uafhængigt af en afgift firma.

Bogholder

Bogholdere skal være trygge ved at bruge regnskabs software programmer som QuickBooks samt Microsoft Excel. De skal også have et skarpt øje for detaljer og de interpersonelle færdigheder til at kommunikere krav til klienter / medarbejdere.

Mange bogholdere arbejde i en freelance kapacitet, idet der på en blanding af små og store kunder. Dit niveau af formel uddannelse og erfaring vil diktere, hvor meget du kan opkræve betaling for bogholderi.

Medicinsk Biller / Coder

Medicinske billers og kodere oversætte sundhedsydelser i diagnostiske koder til brug i medicinsk fakturering. De har også forberede, sende og spore medicinske regninger til patienter og forsikringsselskaber. Bemærk, at dette job kræver certificering, med nogle arbejdsgivere foretrækker kandidater med en associeret grad eller en standardiseret uddannelse proces.

Pay vil variere afhængig af den erfaring og størrelsen af ​​den virksomhed, du arbejder for. Det kan også blive påvirket af typen af ​​patient; typisk en lægepraksis med fokus på geriatriske patienter vil have flere procedurer og dermed flere takstkoder at sortere ud.

Kundeservicemedarbejder

Kundeservice job er altid at ansætte, og nogle af dem vil lade dig arbejde hjemmefra. Hvis du er god til at kommunikere på telefonen eller via chat-software og har ikke noget imod fejlfinding med folk, når de ikke er på deres bedste, kan denne rolle kan du arbejde på deltid fra dit hjemmekontor. In-person kan pålægges uddannelse, og løn varierer afhængigt af selskabet. De fleste kundeservice job betaler en timeløn.

Virtual Assistant

Hvis du var en administrativ assistent i din fuldtids arbejdskarriere og du er fortrolig med teknologi, kan en virtuel assistent rolle hjælpe dig med at oversætte dine evner i en ny deltidsjob. Virtual Assistant job kræver ikke nødvendigvis en grad, men de kræver solide skrivefærdigheder og komfort med software programmer som Microsoft Office. De fleste virksomheder vil kræve at du har din egen computer (selvom nogle kan levere en) og en high-speed internet-forbindelse. Du kan normalt få refunderet udgifterne til din internetudbyder.

Pet Sitter / Hund Walker

Hvis du er en hund ejer og bruges til at arbejde på fuld tid, kan du huske hvor svært det var for at sikre dit kæledyr fik sit daglige motion. Hundeluftere tage daghold, således at kontoransatte ikke behøver at køre hjem, når arbejdsdagen er slut. Hvis katte er mere din hastighed, eller du er en lige-muligheder dyreven, Dyrepasning mens kunderne går på ferie er en fantastisk måde at sætte lidt ekstra penge i lommen. Apps som Rover og Wag gør det nemt at komme i gang.

Blogging / Social Media

Måske den ultimative arbejde fra hjemmet job, blogging har ingen formel uddannelse – du skal bare have en måde med ord og nok komfort med teknologi til at lære at bruge forskellige content management systemer.

Hvis du virkelig tech-kyndige, kan du være i stand til at vende det til et job håndtering af en virksomheds sociale medier konti. Selv om dette er et job, der har tendens til at forvrænge yngre, der er sociale medier roller, hvor en mere erfaren stemme foretrækkes.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *