Den 10 Best deltidsjobber for eldre

Posted on

Best deltidsjobber for eldre

Enten du må jobbe, ønsker å supplere inntekten, eller bare håper å holde seg aktiv i pensjonisttilværelsen, er deltidsarbeid utbredt blant pensjonister. Noen deltidsarbeid er bedre for eldre arbeidstakere enn andre. La oss innse det: uansett hvordan passer du er, vil du sannsynligvis foretrekker å forlate fysisk utfordrende ting til yngre arbeidstakere som ikke er så bekymret for å kaste ut ryggen etc.

Den gode nyheten er at det er deltidsjobber som passer til enhver preferanse, faglig bakgrunn, og kompetanse. Enten du ønsker å jobbe i den store utendørs eller fra komforten av ditt hjemmekontor, kan en av disse konsertene være en god løsning for deg.

Konsulent

Hvis du elsker din karriere, men ønsker å bruke litt mindre tid på å gjøre det, kan rådgivning være perfekt for deg. Gjør din kompetanse, nettverk og erfaring til god nytte og jobbe deltid for din gamle arbeidsgiver eller for andre selskaper i feltet.

Gjennomsnittlig lønn for konsulent er over hele kartet, og avhenger i stor grad på feltet du pensjon fra. For å stille inn hastigheten, start ved å dele din kompensasjon av arbeidstimer. Det er også en god idé å sjekke med andre konsulenter i feltet for å finne ut hvordan de strukturere kompensasjon; er det på timebasis, en per-prosjekt basis, eller gjør de foretrekker å arbeide på en retainer?

Tutor

Pensjonerte lærere har pedagogisk bakgrunn og erfaring til å hjelpe elevene å lære vanskelige fag, bringe opp sine karakterer og forberede seg til eksamen som SAT, blant andre milepæler. I tillegg til veiledning, er det andre fleksibel jobb alternativer tilgjengelig for tidligere lærere.

Selv om du ikke er en sertifisert lærer, kan du være i stand til å gi veiledning til studenter på feltet ditt, enten det er å lære dem matematiske ferdigheter eller redigere sitt forfatterskap. Gjennomsnittlig lønn varierer, avhengig av graden av veiledning (videregående skole, høyskole, etc.) og lærerens grad av formell opplæring. De fleste veiledning programmer har standard timesatser.

Athletic trener

Vil du dele din kjærlighet til sport med en ny generasjon av spirende idrettsutøvere? Coaching kan være for deg. Betal generelt er ikke høy – et par tusen per sesong – men hvis du trenger litt ekstra penger og ønsker å jobbe utendørs, kanskje en konsert som en atletisk trener være perfekt for deg. De fleste jobber coaching student idrettsutøvere vil kreve at du gjennomgå en bakgrunnssjekk for å sikre elevenes sikkerhet.

skatt preparer

Hvis du har en regnskapsmessig bakgrunn og foretrekker å front laste dem inn i første del av året, kan skatt forberedelse være deltidsjobb du søker. Skatt preparers vanligvis jobber lange timer gjennom skatt sesongen, som går gjennom 15 eller så april. Deretter planene sine lette opp for resten av året.

Betal for denne rollen vil variere avhengig av din erfaring, og om du jobber for et lite firma eller en stor nasjonal organisasjon. Pensjonert regnskapsførere kan være lurt å gå freelance, jobber uavhengig av en skatt fast.

Bokholder

Regnskapsførere må være komfortabel med å bruke regnskaps programmer som Quickbooks samt Microsoft Excel. De må også ha et skarpt øye for detaljer og mellommenneskelige ferdigheter til å kommunisere krav til kunder / ansatte.

Mange regnskapsførere jobber i en freelance kapasitet, tar på en blanding av små og store kunder. Ditt nivå av formell utdanning og erfaring vil diktere hvor mye du kan ta betalt for bokføring tjenester.

Medisinsk Biller / Coder

Medisinske billers og programmerere sette helsetjenester i diagnosekoder for bruk i medisinsk fakturering. De har også forberede, sende og spore medisinske regninger til pasienter og forsikringsselskaper. Merk at denne jobben krever sertifisering, med noen arbeidsgivere foretrekker kandidater med en knytte grad eller en standardisert opplæringsprosessen.

Pay vil variere på erfaring og størrelsen på selskapet du jobber for. Det kan også bli påvirket av den type pasient; vanligvis en medisinsk praksis fokusert på geriatriske pasienter vil ha flere prosedyrer og dermed flere faktureringskoder å sortere ut.

Kundeservice representant

Kundeservice jobbene er alltid å ansette, og noen av dem vil la deg jobbe hjemmefra. Hvis du er god til å kommunisere på telefon eller via pratekanaler og ikke tankene feilsøking med folk når de ikke er på sitt beste, kan denne rollen la deg jobbe deltid fra hjemmekontoret. I person trening kan være nødvendig, og betale varierer avhengig av selskap. De fleste kundeservice jobber betale en timepris.

Virtual Assistant

Hvis du var en administrativ assistent i heltidsyrkeskarriere, og du er komfortabel med teknologi, kan en virtuell assistent rolle hjelpe deg oversette dine ferdigheter i en ny deltidsjobb. Virtuelle assistent jobber ikke nødvendigvis krever en viss grad, men de krever solide ferdigheter og komfort med programmer som Microsoft Office. De fleste selskaper vil kreve at du har din egen datamaskin (selv om noen kan levere en) og en høyhastighets Internett-tilkobling. Du kan vanligvis få refundert for kostnadene for Internett-tjenesten.

Pet Sitter / Dog Walker

Hvis du er en hundeeier og brukes til å arbeide full tid, husker du hvor vanskelig det var å sørge for at kjæledyret fikk sin daglige trening. Hundeluftere tar dagskiftet, slik at kontorarbeidere slipper å kjøre hjem når arbeidsdagen er over. Hvis katter er mer din hastighet, eller du er en lik-mulighet dyreelsker, er kjæledyr sittende mens kunder dra på ferie en flott måte å legge litt ekstra penger i lomma. Apps som Rover og Wag gjør det enkelt å komme i gang.

Blogging / sosiale medier

Kanskje den ultimate arbeid fra hjemmet jobb, har blogging ingen formell trening – du trenger bare en måte med ord og nok komfort med teknologi for å lære å bruke ulike innholdsstyringssystemer.

Dersom du virkelig teknologisk avanserte, kan du være i stand til å slå den inn i en jobb håndtering bedriftens sosiale medier kontoer. Selv om dette er en jobb som har en tendens til å forskyve yngre, er det sosiale medier roller der en mer erfaren stemme blir foretrukket.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *