Guide Internship suksess: Hvordan være den perfekte Intern

Posted on

Guide Internship suksess: Hvordan være den perfekte Intern

Arbeidsgivere vanligvis søker kandidater som har tidligere erfaring i feltet, men du trenger ikke å vente til du er fullt ansatt for å få verdifull kompetanse. Med tre somre og åtte college semestre tilgjengelig under college karriere, er det fullt mulig å fullføre to eller tre praksisplasser før eksamen. For de som er satt på en bestemt karriere, fullføre en eller to praksisplasser med ulike bedrifter eller organisasjoner kan størkne et yrke. For de som har ingen anelse om i hvilken retning de ønsker å gå, kan eksponering for ulike bransjer hjelpe vedtaket.

Siden en av de viktigste målene for å fullføre en internship er å sikre en jobb, er det viktig å vite hvordan man skal skinne på arbeidsplassen. Førsteinntrykket er avgjørende, men så er å opprettholde høy faglig standard gjennom konsekvent hardt arbeid, et sterkt engasjement, og unngå å bli fanget opp i kontor sladder. Her er noen tips for en vellykket internship.

Tenk Hospitering

Hospitering er en aktivitet studenter kan engasjere seg i å finne ut mer om spesifikke yrker. Hospitering innebærer å observere en annen profesjonell på jobb, og skygging oppdrag varer vanligvis en dag til flere uker.

Start søket Tidlig

Finne den perfekte internship er ikke alltid lett. Det er sterk konkurranse om sommerjobber. En av de beste måtene å sørge for at du får en sommerjobb i feltet, er å begynne å se tidlig. Muligheter innen finans, journalistikk, og regjeringen har ofte søknadsfrist allerede i oktober. Ved å forberede din CV og søknad på forhånd, vil du være klar til å sende din søknad som praksisplasser er postet.

Forskning din bransje og selskapets

Før du delta på et intervju, lære så mye om selskapet som du kan ved å besøke selskapets hjemmeside og sin Linkedin-side. Også forskning selskapets ansatte. Ved hjelp av Avansert-knappen øverst til høyre på Linkedin side, kan du selv finne alumni fra høgskolen som du kan få kontakt med før intervjue eller starte ditt internship eller jobb.

Være forpliktet

Ved å vise seg for arbeid på tid og ikke bolting ut døra på slutten av dagen, er du viser ditt engasjement for å gjøre en god jobb i stedet for bare punching en gang kort. Nyt jobben din, og finne bedre måter å fullføre oppgaver. Dette vil få deg merke av veiledere.

Siden praksisplasser er en utmerket måte å trene og evaluere potensielle fremtidige ansatte, er det viktig at du ber om tilbakemelding for å måle ytelsen. Informasjonen fått vil hjelpe deg å gjøre forbedringer. Som praktikant, du er forventet å stille spørsmål. Ved å gjøre dette, er du viser din arbeidsgiver at du er motivert og klar til å ta initiativ og bruke denne kunnskapen.

Være en lagspiller

Selv om arbeidsgivere ønsker å se hardt arbeid og en sterk arbeidsmoral, de krever også folk som får sammen med sine veiledere og kolleger. Det er under lunsj og andre mer sosiale opplevelser hvor du kan begynne å utvikle relasjoner som gjør en lykkeligere og morsommere arbeidsplass. Når ansette ledere ser for personer som de anser en god passform, så vel som de som har kunnskap og kompetanse til å gjøre jobben.

Bygge sterke faglige relasjoner og finne deg en mentor

Bygge et sterkt faglig nettverk er nøkkelen til å få videre i din karriere. Noen du tidligere arbeidet kan på et tidspunkt gi støtte og informasjon om potensielle neste jobb. Finn deg en mentor som kan støtte deg i å flytte fremover i din nåværende eller fremtidig jobb. Finne en god mentor kan gjøre dine første år på jobben mindre stressende og lar deg benytte seg av visdom og erfaring noen allerede vellykket i feltet.

Unngå Kontor Politikk og Gossip

Unngå sladre enten i eller utenfor kontoret. Samkjøre deg selv med en utvalgt gruppe av kolleger setter du opp for potensielle problemer med andre medlemmer av gruppen. Som en moden medarbeider som ønsker å komme videre, forbli upartisk og ut av politikken.

Hold kontakten når din Internship er over

Det første praktikant bør gjøre når deres internship er over er å sende en takk notat til sine overordnede og alle andre som spilte en nøkkelrolle i å gjøre sine internship en suksess. Holde kontakten med disse kontaktene når du går tilbake til college er også en god idé å opprettholde viktige kontakter og å holde seg orientert om fremtidige åpninger.

Den Internship guide Suksess gir ytterligere informasjon om ting du kan gjøre for å sikre at internship er vellykket.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *