Micro Jobs og Hvordan tjene penger på å gjøre dem

Posted on

Micro Jobs og Hvordan tjene penger på å gjøre dem

En mikro jobb er, som ordet tilsier, en svært liten Betalt oppgave. Et bedre ord for mikrojobber kan faktisk være “gigs” fordi ordet “jobber” kan innebære arbeid, og ingen mikro jobber for ansatte, men bare for uavhengige kontraktører.

Definere Micro Jobs

Det grunnleggende konseptet med en mikro jobber, får en liten avgift for en liten oppgave, går på tvers av mange mulige typer mikro jobber. Disse kan omfatte:

Online oppgaver: Disse små oppgaver eller microtasks kan gjøres helt online, krever ingen reell samhandling. Kjøpere av disse tjenestene annonsere på mikro jobb nettsteder for å finne noen som er villig til å gjøre oppgaven. Amazons Mechanical Turk er en av de mest populære nettstedene som tilbyr denne type mikro jobb.

Reelle oppgaver: I likhet med online oppgaver ved at kjøpere av tjenesten annonsere på nettet for arbeidstakere, oppgaven er ikke ferdig på nettet, men i person. Nettsteder fremme disse typer mikro arbeidsplasser er i utgangspunktet en markedsplass for strøjobber. Taskrabbit er en av de mer populære sann arbeidsoppgave nettsteder. Men Taskrabbit og andre liker det vanligvis tilby elektroniske oppgaver også.

Crowdsourcing prosjekter: Ved hjelp av en online crowdsourcing plattform, bedrifter ansette arbeidere til å gjøre en liten del av et større prosjekt. Arbeidere som regel logge på selskapets hjemmeside og velge blant tilgjengelige oppgaver. Clickworker er et selskap som gjør bruk crowdsourcing for en rekke oppgaver.

Nettstedet usability testing: Fjern brukervennlighet testere anmeldelse av nettsteder og mobile applikasjoner for en fast avgift (vanligvis rundt $ 10), vanligvis ved hjelp av en skjerm eller diktafon.

Elektroniske tjenester markedet: I n disse mikrojobber arbeidere tilby små tjenester (vanligvis for en avgift) og kjøpere surfe på markedet for å finne personer som tilbyr de tjenestene de trenger. Nettstedet tar et gebyr fra kjøper, selger eller begge deler.

Belønning programmer: Noen mikrojobber kan ikke tilby betaling i penger, men i poeng eller noe annet. Oppgavene i disse ofte innebære markedsføring av produkter til arbeideren.

Undersøkelser: fullføre undersøkelser som en work-at-home jobb har eksistert en stund, og er kanskje den opprinnelige mikro jobben.

Hvordan Micro jobbene er gjort

Mange mikro jobber, spesielt de av crowdsourcing dataregistrering prosjekter, er gjort helt online fra en datamaskin. Imidlertid kan noen mikrojobber gjøres både i den virkelige verden og på nettet, og kan kreve en mobiltelefon. For eksempel kan et selskap du ønsker å gå til en butikk og fotografere en visning av et produkt eller gjennomføre en prissjekk og sender informasjonen på nettet via mobiltelefonen.

Hvordan Micro Jobs Pay

Vanligvis disse jobbene betale svært små summer, men de bør kreve svært lite tid. Jobber kan betale alt fra 1 cent til $ 50, og ideen er at arbeidsmarkedet er nødvendig bør stå i forhold til avgift tilbys. Når det er sagt, for å tjene penger, må du jobbe raskt og ta på seg så mange oppgaver som mulig.

Siden disse er gjort på en kontrakt (og ikke ansatt) basis, er det ingen garanti for at disse mikrojobber betale minstelønn. De fleste selskaper betaler kontant (vanligvis gjennom en PayPal-konto), men noen lønn i noe annet enn penger, dvs. gavekort, belønning poeng, tjenester, Bitcoins. Ofte Penger beregnes i amerikanske dollar, men kan bli konvertert til en annen valuta når betalt inn en PayPal-konto.

Relaterte Definisjoner

  • Crowdsourcing : Ligner på og noen ganger brukes synonymt med micro arbeidskraft, Crowdsourcing ofte benytter frivillig arbeidskraft.
  • Oppgave nettstedet : nettfora som kobler kjøpere og selgere av små tjenester.
  • Microlabor: Ligner på og noen ganger brukes synonymt med crowdsourcing, er mikro arbeidskraft betalt, men vanligvis små mengder.
  • Bud sites: Nettsteder som Elance , hvor arbeiderne bud på prosjekter, er eksempler på bud områder; forskjellen mellom dem og mikro arbeidskraft er lønnsskalaen og kompleksiteten i prosjektene.
  • Uavhengig kontraktør: Micro arbeiderne er uavhengige kontraktører men på det laveste enden av lønnsskalaen.
  • BPO: Business Process Outsourcing.
  • Dataregistrering : Noen dataregistrering selskapene syssels mikro arbeidskraft ved å bryte opp store dataregistrering prosjekter i ulike oppgaver utført av en rekke mennesker.
  • Outsourcing : Ved hjelp av mikro arbeidskraft er en annen type outsourcing enn offshoring eller Homeshoring.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *