Fortsett Objektive Eksempler og skrive tips

Posted on

 Fortsett Objektive Eksempler og skrive tips


Noen jobbsøkere velger å inkludere en CV målsetting i sine gjenopptas. En CV målsetting sier dine karrieremål. Det kan være så enkelt som å si ønsket jobbtittel, eller det kan vise hvor du har vært og hvor du håper å gå i din karriere. Når bør du bruke en objektiv, og da kan du utelukke det fra din CV?

Noen sier at målene er ikke lenger nødvendig i en CV – i beste fall, de er unødvendige, og i verste fall, de er utdaterte. Imidlertid kan en CV målsetting som fokuserer på dine ferdigheter og evner faktisk forbedre din CV ved å overbevise arbeidsgivere at du vet hva du vil gjøre og at du har de ferdighetene som trengs for jobben.

Hva er en CV Objective?

En CV målsetting er en uttalelse av målene for sysselsetting, vanligvis oppført på toppen av din CV. En CV Målet er vanligvis en eller to setninger lang.

Ved å bruke en CV Objective

Igjen, noen karriere eksperter finne gjenoppta mål utdatert. Men det er tider når en CV målsetting kan være svært nyttig. Når du ønsker å understreke at du er ambisiøs, at du vet hva du vil i en karriere, eller at du har ferdigheter for den bestemte jobben, kan du dra nytte av en CV målsetting.

Tips : En spesiell tid du kan bruke en CV målsetting er når du bytte karriere.

En CV målet kan forklare hvorfor du er kvalifisert for jobben, selv om du ikke har mye relatert erfaring.

Matche målet til Jobb

Den mest effektive Målet er en som er skreddersydd for den jobben du søker på. Den fastslår hva slags karriere du søker, og hvilke ferdigheter og erfaringer du har som gjør deg ideell for at karrieren. En CV mål kan også inkludere hvor du har vært og hvor du ønsker å gå i din karriere.

For eksempel kan det staten noen av dine tidligere prestasjoner, og deretter gå videre til den slags ferdigheter du håper å oppnå i fremtiden (ideelt sett, prestasjoner du ønsker å oppnå for selskapet du søker til).

Til syvende og sist, sier en objektiv er valgfritt, men det kan bidra til å overbevise arbeidsgivere at du vet hva du ønsker og er kjent med bransjen.

Hvordan skrive en sterk CV Objective

Hvis du inkluderer et mål i din CV, er det viktig å tilpasse CV mål å matche den stillingen du søker på. Jo mer spesifikk du er, jo større sjanse har du for å bli vurdert for den jobben du er interessert i. Det er en god idé å skrive en ny CV målsetting for hver jobb du søker på.

Når du laging din CV objektiv, bør du fokusere på spesielle ferdigheter og erfaringer som er direkte knyttet til jobben. En annen effektiv strategi er å inkludere søkeord fra stillingsannonse i din CV målet. Ikke bare kan dette øke sjansene for din CV å bli plukket opp av et selskaps søkeren sporing system; Det kan også fremheve hvordan dine kvalifikasjoner justere med stillingsannonse.

Du bør også bare staten karrieremål som er gjennomførbart i selskapet. For eksempel, hvis du til slutt ønsker å bli en administrerende redaktør i et magasin, men du søker på en jobb på en avis, ikke opplyse om dette. Fokusere på hvordan du ønsker å vokse i selskapet.

En av farene ved en CV målsetting er at du kan fokusere for mye på hva du vil i din karriere, og ikke nok på hvordan du vil tilføre verdi til selskapet. Derfor, mens din CV objektiv bør inneholde informasjon om karriere som du vil, du også ønsker å forklare hvorfor du er en ideell kandidat for jobben. Kort fortalt omfatter all informasjon som fremhever din erfaring, inkludert dine år i bransjen, din spesielle ferdigheter, og eventuelle andre kvalifikasjoner. Ta med eksempler på hvordan du kan legge verdi eller forbedre selskapet.

For eksempel nevner dine ti år med hell redusere budsjetter, og sier at du ønsker å bruke disse ferdighetene til organisasjonens budsjett.

Sample Gjenoppta Objektive Statements

 • Søker en stilling ved XYZ Company hvor jeg kan maksimere mine 10 + år med styring, kvalitetssikring, programutvikling og opplæring opplevelse.
 • Søker en stilling som klinisk praksis assistent for en helse vedlikehold organisasjon, utnytte mine prisbelønte skriving, forskning, og lederegenskaper.
 • Elementær lærer på utkikk etter en stilling ved en liten uavhengig skole, hvor jeg kan bruke mine fem års undervisningserfaring og mine pensum utvikling ferdigheter.
 • Kundeservice sjef søker en mulighet til å bruke min kundeservice og ledelse for å forbedre kundetilfredsheten.
 • Leter du etter en posisjon hvor jeg kan integrere strategier for å utvikle og utvide eksisterende kunde salg, merkevare og produktutviklingen, og media påtegning.
 • Søkemotoroptimalisering posisjon hvor jeg kan bruke min SEO ferdigheter og erfaring til å øke trafikken til nettstedet og søkemotor plassering, og bruke mine 15 års IT-erfaring.
 • For å få en posisjon som vil tillate meg å bruke min sterke organisatoriske evner, prisbelønt utdanningsbakgrunn, og evne til å jobbe godt med folk.

Sample Resume med et mål

Dette er en CV prøve med et objektiv.

John Søkeren
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

KARRIERE FORMÅL

Elementary lærer på utkikk etter en stilling ved en liten uavhengig skole, hvor jeg kan bruke mine fem års undervisningserfaring, STEM-orientert undervisning, teknologi, og læreplanen utvikling ferdigheter for å støtte student vekst og suksess.

CORE KVALIFIKASJONER

 • Dyktig i å skape positiv, engasjerende og støttende læringsmiljøer for elever fra ulike bakgrunner.
 • Sterk teambygging og samarbeids talenter, samarbeider lett med lærere, rektorer, foreldre og støttepersonell for å identifisere elevenes behov, ta opp spørsmål, og fremme skolens ånd.
 • Frivillig arbeid etter timer og i helgene for å sikre suksess for extracurricular, idrett og pengeinnsamling hendelser.
 • Hold nåværende K-8 undervisning sertifisering; aktivt medlem av NAIS, AFT, ASCD, og ​​CEC.
 • Flytende skriftlig og muntlig spansk; godt bevandret i bruk av Smartboard og adaptive læring teknologier.

YRKESERFARING
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
Elementary Lærer, september 2016-Present

Struktur og implementere dynamisk og engasjerende timeplaner for første, andre, og 3. klassinger, undervisning opp til 25 elever i hver klasse. Samarbeide med kolleger for å levere felles undervisning og koordinere studentaktiviteter, inkludert sesong skuespill, en årlig “Fun Run” og vitenskap messer. Kommunisere daglig med foreldre til å gi tilbakemelding om elevenes resultater og feilsøke atferdsmessige problemer.

 • Spilt nøkkelrolle i å forbedre student score på standardiserte tester med 38% i leseferdighet og 29% i matematikk.
 • Kjempet innføring av nye adaptive læring teknologier for å bedre betjene de individuelle behovene til studenter.
 • Sponset skolefritidsordning spanske Club og forberedte studenter for deltakelse i Odyssey of the Mind.
 • Fikk tre “beste læreren Awards.”

UTDANNING

Bachelor of Arts i Elementary Education (2015); GPA 3,9
Clemson University, Clemson, South Carolina
Deans List; Uteksaminert Summa cum Laude

Andre alternativer for å starte din CV

Oppsummering Statement
Et alternativ til å bruke en objektiv på din CV er å bruke en CV profil, også kalt en CV oppsummering uttalelse eller bekreftelse på kvalifikasjoner, som er en kort oppsummering av dine ferdigheter og erfaringer er skrevet for en bestemt jobb åpning. I motsetning til en CV målsetting, fokuserer en CV profil direkte på hvordan du kan dra og tilføre verdi til selskapet, snarere enn din egen karriere mål.

Merkevarebygging erklæringen
Et annet alternativ er å legge en CV branding uttalelse til din CV. Denne uttalelsen er kortere enn en CV profil eller objektiv – ca 15 ord – og det fremhever dine viktige suksesser og ferdigheter.

Overskrift
Endelig er et tredje alternativ en CV overskrift, også kjent som en CV tittel. Dette er enda kortere enn en CV branding uttalelse. Det er en setning som forklarer dine ferdigheter og arbeidserfaring.

Hvordan Inkluder en objektiv, Overskrift, eller erklæringen på en CV

Du kan også inkludere mer enn én av disse i din CV. For eksempel kan du inkludere både en CV overskrift og en CV profil (med overskriften nærmere toppen av din CV).

Tips : Uansett hvilken av disse alternativene du velger å gjøre, plassere den mot toppen av din CV, under ditt navn og kontaktinformasjon.

Sørg for å holde informasjonen konsis, og bruke søkeord fra stillingsannonse i kontoutskriften. Selv med en CV målsetting, profil, merkevarebygging utsagn eller overskrift, bør din CV fortsatt plass på én side når det er mulig. Til slutt, sørg for å skrive en ny uttalelse for hver jobb du søker på, slik at arbeidsgiver ser hva som gjør deg en god plass for den aktuelle jobben.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *