Cover Letter Tips: Hvordan få et Cover Letter Stand Out

Posted on

Cover Letter Tips: Hvordan få et Cover Letter Stand Out


En av de vanskeligste ting om å skrive et følgebrev for en jobb er at du kan bruke mye tid og krefter på å skrive en perfekt brevet, men ikke om noen kommer til å lese den. Å skrive en god søknad er arbeid. Du må sørge for at det er godt skrevet, viser arbeidsgiver hvorfor du er kvalifisert, og ikke har noen skjærende feil som kan koste deg et intervju.

Hva er den beste måten å få følgebrev lagt merke til når arbeidsgiver har massevis av dem å se gjennom? Det er noen raske og enkle trinn som du kan ta for å skrive et følgebrev som vil imponere ansette manager.

Ta en titt på disse tipsene, og se hvilke som vil fungere best for deg. Selv noen små endringer kan gjøre en stor forskjell.

Tips for å få følgebrev lagt merke til

1. Velg riktig type brev. Før du begynner å skrive et følgebrev, være sikker på at du har valgt riktig type brev. Stilen vil være forskjellig avhengig av om du skriver et brev til å gå med en CV, spør om ledige stillinger eller nevne en henvisning.

2. Finn en kontaktperson. Hvis du kan finne en kontaktperson for følgebrev, vil du være i stand til det, og du vil ha noen til å følge opp med å sørge for at brevet blir sett på.

3. Ta med en henvisning. Det er verdt å bruke noen minutter for å se om du kjenner noen som kan henvise deg til jobben. Sjekk din Linkedin-nettverk og dine Facebook-venner til å oppdage alle som arbeider i bedriften som kan henvise deg.

4. Velg en enkel font.  Velg en font som er lett å lese. Times New Roman, Arial, og Calibri fungere godt.

5. Hold det kort og enkelt. Følgebrev trenger ikke å være lang. Faktisk er alle et langt brev vil gjøre er å gjøre leserens øyne glasur over. Et par avsnitt er nok, og brevet bør aldri være lenger enn en enkelt side. Hvis brevet er for lang ikke bruker en mindre skriftstørrelse, redigere og klippe ord i stedet.

6. La god tomrom på siden. En annen måte å forbedre lesbarheten er å inkludere mellomrom mellom hilsen, avsnitt, og signaturen din. Det er mye lettere å lese et godt linjeavstand brev enn det er å skumme en som er vanskelig å lese fordi det er for mye informasjon stappet inn i for liten plass.

7. Match din følgebrev til din CV. Velge samme skrifttype for både din CV og søknad og din søknad vil se polert og profesjonelt.

8. Lag en kamp mellom dine ferdigheter og jobb kvalifikasjoner. En av de viktigste måtene å få følgebrev lagt merke til er å gjøre en klar sammenheng mellom jobbkrav oppført i hjelp ønsket annonse og legitimasjon. Ikke forvent arbeidsgiver å finne ut av det.

9. Uthev bare den mest relevante informasjonen fra din CV. Ikke bruk din følgebrev til rehash og gjenta hva som er i din CV. Dette er en mulighet til å fokusere på de spesifikke ferdigheter og egenskaper du har som vil gagne arbeidsgiver. Gjennomgå forskjellen mellom en CV og følgebrev for mer informasjon.

10. Tilpass brevet og vise arbeidsgiveren hva du har å tilby selskapet. Det er ikke verdt å sende et følgebrev som ikke er tilpasset. Dette er din banen for å få et intervju, så ta deg tid til å tilpasse brevet, nevner en henvisning hvis du har en, og dele dine sterkeste kvalifikasjoner. Her er tips for å skrive en tilpasset følgebrev.

11. Bruk en T-form for du dekker brev. En T-formet følgebrev viser din erfaring og arbeidsgivers krav, typisk i en tabell etter en innledende avsnitt og over den avsluttende.

12. Bruk kuler. Ved hjelp av en punktliste er et annet alternativ for å få informasjon lagt merke til i brevet. Avsnitt tendens til å dimme sammen, men kuler trekke leserens øyne til innholdet på siden. Sørg for at hver punktet er kort og starter med en handling ord. Gjennom tipsene for blant annet kuler i et følgebrev og et eksempel på et følgebrev med kuler.

13. Det er noen ting du ikke bør ta med i følgebrevet . Det er ikke nødvendig å ta med personlig informasjon. Aldri inkluderer lønn krav med mindre arbeidsgiveren spesielt ber om at du gjør. Ikke minst hvordan du forlot din forrige jobb, spesielt hvis du ble avfyrt. Hold brevet fokusert på den jobben som du søker og holde det saklig.

14. Lukk brevet med hvordan du skal følge opp (hvis du har en kontaktperson) og inkludere kontaktinformasjon slik at det er lett for arbeidsgiver å ta kontakt. Deretter legger du til en avsluttende og navnet ditt, og du er nesten ferdig. Her er et utvalg av nedleggelser som fungerer godt for følgebrev.

15. Kontroller for skrivefeil og grammatiske feil. Ikke trykk eller laste opp før du har tatt deg tid til å nøye korrekturlese brevet. Grammarly er en veldig bra verktøy for å sørge for at følgebrev er perfekt. Les det høyt, og du kan plukke opp noen flere feil. Sjekk også ut disse tipsene for å korrekturlese din dekke bokstaver selv.

16. Ta med en e-signatur når e-post følgebrev. Når du sender et følgebrev, sørg for å inkludere en signatur med ditt navn, telefonnummer, e-postadresse og profil URL Linkedin hvis du har en. Det vil gjøre det enkelt for rekruttereren å komme i kontakt med deg.

17. E-post selv å være sikker på at formateringen er perfekt. Det er en ting å gjøre før du sender brevet. Send en kopi til deg selv for en siste sjekk. Kontroller at formateringen er slik du vil ha det og korrekturlese den en gang til.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *