Help Desk Support Technician Resume Eksempel

Posted on

Help Desk Support / Tekniker Resume Eksempel

Elsker du IT-produkter? Er du en naturlig problemfri skytespill og kommunikator – noen som enkelt kan forklare kompliserte tekniske funksjoner for datasluttbrukere som ikke kjenner en brannmur fra en flash-stasjon? I så fall vil du kanskje vurdere å sende ut søknader og CVer for Help Desk Support jobber.

Ifølge Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook , behovet for dyktige IT-support eksperter er ventet å øke med 11% innen 2026 – raskere enn den gjennomsnittlige veksten for de fleste jobber. 2017 median lønn for disse jobbene var $ 52 810 i året (ca $ 25,39 per time).

Helpdesk støtte er en av de karriere felt der du ikke nødvendigvis trenger en bachelorgrad. Mange arbeidsgivere vil ansette kandidater med førsteamanuensis grader, særlig hvis de har påvist kundeserviceferdigheter, oppmerksomme lytteferdigheter, sterk snakke og skrive talenter, og evnen til å problemfri skyte enkle og komplekse dataproblemer.

Her er et eksempel på en  CV  designet for en help desk støtte rolle. CV inneholder en  oppsummering av kvalifikasjoner delen. Når du oppretter din CV for IT-support jobber, bør du også vurdere å inkludere en tekniske ferdigheter seksjon som lister datamaskinen programvare og maskinvare du har kjennskap til.

Help Desk Support Resume Eksempel

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

SAMMENDRAG AV KVALIFIKASJONER

Erfarne og kunnskapsrike informasjonsteknologi profesjonell søker å bidra opplæring og kunnskaper innen en help desk støtte rolle. Godt bevandret i SAP og Windows Active Directory.

Fungerer godt selvstendig eller i en gruppe, som gir alle aspekter av data help desk bærer såsom feilsøking, installasjon og vedlikehold. Inngående kunnskap og forståelse av en rekke programvarepakker og operativsystemer. Dyktige i å gi kunden og sluttbruker help desk støtte. Lett identifiserer og løser tekniske problemer og bekymringer. Gode ​​kommunikasjons- og presentasjonsmuligheter.

Utdanning og opplæring

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Kurs i IntraNetWare 4.11 Administrasjon og 4.1a Advanced Administration

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove College of Business
B.S. i informasjonsteknologi

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
A.A. (Laud)

East Pennsboro området High School, Enola, PA

TEKNISKE FERDIGHETER

Plattformer: Windows 7/10, Mac OS X, Android

Programvare: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Kontor 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntraNetWare 4,11, SAP

Hardware: TCP / IP, DHCP og DNS protokoller, LAN / WAN, rutere, Ethernet, SAN, VPN

PROFESJONELL ERFARING

Pennsylvania Office of Inspector General , Harrisburg, Pennsylvania (01/2017 – Present)
Help Desk Technician

Gi datamaskinen help desk support via telefon kommunikasjon med sluttbrukere. Utføre diagnostisering og feilsøking av systemproblemer, dokument helpdesk billetter / resolusjoner, og vedlikeholde utstyr lagerlister.

  • Forfattet organisasjonens første gang manuelle av Help Desk standard operasjonsprosedyrer (SOP).
  • Implementert kontinuerlig forbedring med forbedringer som reduserte trouble ticket responstiden med 45%.
  • Konsekvent møtte ambisiøse kundetilfredshet mål.

Tri-County Association for the Blind , Harrisburg, Pennsylvania (11/2015 – 1/2017)
Produksjon Associate

Utførte ulike administrative oppgaver som masseutsendelser å støtte innsamlingsarbeid for blinde og andre organisasjoner for funksjonshemmede.

  • Kompilert litteratur, fremstilte adresseetiketter og konvolutter, og utdelt gjennom postverket.
  • Utgjorde og verifisert IBM utstyrsdeler, samlet kontormateriell, og sikres i passende emballasje.

Pennsylvania Commission on Crime og ungdomskriminalitet , Harrisburg, Pennsylvania (09 / 2013- 11/2015)
Informasjonsteknologi Tekniker

Forut datamaskin help desk support og teknisk opplæring på hardware / software til sluttbrukere.

  • Dokumentert helpdesk billetter / vedtak samt gi generell assistanse i daglige administrasjonen av en SAP Community Network (SCN).
  • Utføres oppsett, sammenbrudd, og transport av byrået utstyr på en etter behov.

Flere tips for Help Desk Support jobbsøkere

Som du utkast din CV for IT-support tekniker roller, prøve å inkorporere så mange bransje spesifikke søkeord i dokumentet som mulig. Mange arbeidsgivere bruker for tiden automatiserte søkeren sporingssystemer til å rangere den gjenopptar de mottar. Hvis din CV mangler søkeord disse systemene er programmert til å identifisere, kan det aldri nå øyet av en menneskelig ansette manager.

Din beste guide til hvilke søkeord du bør bruke, er ordlyden i stillingsbeskrivelser som du søker. Se etter de vilkår de bruker i sine “minimumskvalifikasjoner” og “Foretrukne kvalifikasjoner” seksjoner. Også ta en titt på disse vanlige teknisk support ferdigheter som arbeidsgivere vanligvis søker i sine jobbsøkere.

Så snart du hører fra en arbeidsgiver som de ville være interessert i å møte deg, for det er på tide å øve for intervjuet, slik at du vil gjøre så stor av et inntrykk på personen som du gjorde på din CV. Her er noen help desk intervju spørsmål å vurdere når du forbereder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *