Leaving en Internship Tidlig

Posted on

Leaving en Internship Tidlig

Bør du la et internship? Selv om min mening er vanligvis at med mindre det inkluderer følgende 4 kriterier, anbefaler jeg at hvis det er mulig, bør en aktuell intern prøve å bo med internship for opplevelsen det gir, muligheten til å lage profesjonelle tilkoblinger, og en sjanse til å inkludere relevant erfaring på sin CV.

Siden jeg tror det er noen gode leksjoner i scenariet, jeg tenkte jeg skulle skrive om det slik at folk i lignende omstendigheter (inkludert jobber de ikke kan stå) kan vurdere når det er på tide å kalle det avsluttes på sin praksisplass eller jobb.

Intern Spørsmål

“Nå, spørsmålet mitt er, tre måneder egentlig ikke opplever det jeg forventet, og snakke om det med administrerende direktør mer enn én gang, og ting ikke bedre, er det på tide for meg å kalle det avsluttes eller holde rundt håper ting vil bli bedre? Og hvis jeg skal holde ut, hvor lenge skal jeg holde rundt å vite at den andre tilbudet kan forsvinne etter januar?”

I dette tilfellet tror jeg forfatteren gjør noen gode poeng på hvorfor forlater denne internship ikke ville være en dårlig ting. First off, er denne personen en graduate student som hadde en jobb og gjøre anstendig penger med store fordeler bare å gå ut og forfølge det de trodde ville være deres “drømmejobben” når de fullførte sin “trening” som tok form ved å gjøre et internship . For noen som søker en fremtid jobb og ønsker å få eksponering til underholdning feltet i LA, tar denne jobben hørtes ut som en god idé.

Men i løpet av de siste 2 månedene har denne internship vist seg å være et mareritt. First off, mange av de løftene som ble gjort på tidspunktet for intervjuet ikke ble fulgt gjennom av arbeidsgiver. Søkeren ble søker spenning i neste jobb sammen med en anstendig lønn, goder, et godt arbeidsmiljø og en sjanse til å vokse i selskapet. For å gjøre situasjonen mer komplisert, søkeren ble også intervjuet for et annet selskap som virket “amazing”, men det gjorde ikke tilby “glitter og glamour” med å jobbe med kjendiser på en daglig basis, så de endte opp med å sette den jobben på holde.

De bestemte seg for å ta internship fordi det ble betalt, lovet noen “glitter og glamour”, og hadde potensial til å jobbe i en fulltidsjobb når internship var over. Til interns’ fortvilelse, lønnen var ganske lav, og ikke øke vesentlig bare etter noen diskusjoner og deretter igjen etter å ha tatt på seg rollen som personlig assistent når heltids ansatt fikk sparken. Kommer til å finne ut 2 tidligere ansatte gjør dette samme jobben ble også avfyrt. De har hatt 10 praktikanter i løpet av de siste 2 år og kun tre ansatte på lønningslisten.

Som personlig assistent, er den ansatte nå lei av jobben kjører på kontoret, og skuespillerinnen at de arbeider direkte med er mye arbeid. Det har vært løfter om fremtidige oppdrag når hendelser finner sted, men det har vært ingenting nevnt om opplæring i hvordan å være vellykket når en kommisjon struktur har blitt satt på plass.

Studenten er for tiden sliter med lav lønn og har problemer med å få endene møtes mens han bodde i LA. Bor i en ” dårlig internship ” mens sliter økonomisk er sannsynligvis ikke en god idé i dette tilfellet, spesielt siden læring synes å være minimal med en ikke-eksisterende vekst banen.

Dilemma 

Forfatterens far mener eleven bør gjøre det de synes er best, men mor ønsker studenten å bo fordi hun føler at studenten har en prestisjefylt tittel og det er en mulighet for at ting vil bli bedre. Mens leseren føler seg ganske brukt og opprørt fordi selskapet ikke har levd opp til sine løfter, og det ser ut til å være noen vekstpotensial med selskapet.

Hvis du ønsker å la oss få vite hva du synes, kan du bli med oss ​​på forumet for å se mitt svar og gi oss beskjed hvis du synes dette student skal bli eller forlate sine internship.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *