Salg Karriere: Bygge en CV for salg stillinger

Posted on

Salg Karriere: Bygge en CV for salg stillinger

De fleste mennesker har en oppdatert CV som lister sine mål, erfaring, utdannelse og de tilsynelatende obligatoriske “referanser innredet på forespørsel” slagord. Med så mange jobb jegere bruker en felles CV format, ansette ledere er tvunget til enten å filtrere gjennom en flom av innsendte CVer eller se etter en som skiller seg ut.

En eller mange?

Jobbsøkere som aktivt søker etter en salgsposisjon og som planlegger å sende ut flere kopier av deres CV vil mest sannsynlig bruke en enkelt CV. Dette polert og profesjonell CV skal gi generell informasjon som fremhever jobbsøkere ferdigheter, erfaring og utdanning som vil appellere til den generelle ansette manager. Med andre ord, fortsetter sendt ut til flere selskaper er vanilje. De er ikke ment for en bestemt stilling eller til et bestemt selskap.

Generelle gjenopptar er sendt med intensjon om å få så mange intervjuer som mulig fra så mange selskaper som mulig.

Jobbsøkere som tar en mer målrettet tilnærming vil ha stor nytte av å ha en standardtekst CV som er tilpasset hvert enkelt selskap CV sendes til. Hver CV er gitt sin egen “smak”, og er utformet for ikke å anke til daglig inntak manager, men til en bestemt hiring manager.

Dette målrettet tilnærming er ofte det som gjør en CV skiller seg ut fra mengden.

Tilpasse din CV

Med mindre du har planer om å sende ut en kopi av din CV til alle bedrifter som kan eller ikke kan ha åpninger for salg fagpersoner, vil resultatene øke drastisk hvis du sender en tilpasset CV til den enkelte arbeidsgiver. For å gjøre dette, må du begynne din CV skrive med forskning. For eksempel, hvis du lærer at ABC Sales Bedrifter har en åpning for en konto Executive og  din forskning viser at ABC er den type selskap for hvem du vil trives, vil ditt første forskningen skritt være å finne ut nøyaktig hva en konto representant for ABC ville være å selge, til hvem de selger og hvor de selger.

Når du har en solid forståelse av hva en konto executive arbeids for ABC gjør, å det er på tide lage din CV. Målet ditt bør være å målrette alt innholdet på din CV mot hva ansette manager for ABC ville være ute etter i en CV.

For eksempel, hvis din utdanning passer godt til hva en ABC salgsrepresentant vil mest sannsynlig ha, må du fremheve din utdannelse. Hvis, derimot, gjør din salgserfaring varer ikke veldig godt, må du være kreativ og synliggjøre hvordan de ferdighetene du har lært i løpet av din salgserfaring matche seg godt til salgs stilling ved ABC.

Alt som du setter på din CV behov for å gi mening og være relatert til stillingen du søker. Bygge en salgs CV på denne måten gjør det endelige resultatet, din CV, en kraftig salgsverktøy. La din  jobbsøking konkurranse sende inn sine standardtekst CVer og gjøre deg skiller seg ut fra mengden.

Sende Tilpasset Resume

Når din CV er tilpasset, vil du sannsynligvis ønske å være sikker på at det kommer inn de rette hender. Mens du kan bare følge noen CV sender retningslinjer at et selskap gir deg, dette vil bare lande din CV i bunken av andre mottatte gjenopptas. En bedre tilnærming er å levere levere din CV til ansette manager. Hvis dette ikke er mulig, ring selskapet og finne ut navnet på den ansette manager, den beste måten å kontakte henne og hennes postadresse.

Neste, gjøre noen undersøkelser ved hjelp av nettverk og nettsteder som Linkedin for å lære mer om den ansette manager. Dette kan gi deg ytterligere informasjon som inspirerer deg til å endre din CV enda en gang, eller det kan gi deg ideer om hvordan du kan lage din følgebrev til fange ansette manager oppmerksomhet. Jo mer tilpasset du kan gjøre hele prosessen, jo bedre.

Når du vet hvem som kommer til å være å lese din CV, hvordan best å få din CV i deres hender, og vet så mye du kan om beslutningstaker, sende den tilpassede CV direkte til den personen. Etter fullført, gå videre til neste jobbmulighet og gjenta hele prosessen på nytt.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *