Topp 10 Work-At-Home Jobs for lærere

Posted on

Topp 10 Work-At-Home Jobs for lærere

Når du får opp på 5 am å pendle til arbeid etter bor oppe halve natten gjør klasserommet prep, en jobb som lar deg jobbe i pyjamas høres ganske utrolig bra. Det kan også høres usannsynlig-selvsagt, kan du ikke lære fra komfort til ditt eget hjem, ikke sant? Telecommuting jobber er attraktive for arbeidere i alle typer yrker, men for lærere spesielt, muligheter til å bygge karrierer i digital undervisning vokse seg sterkere og mer mangfoldig hvert år.

Takket være teknologi, er det fullt mulig å kombinere din kjærlighet til utdanning med en full-time work-at-home livsstil. Dette gjelder spesielt hvis du er villig til å blande roller å bygge din nye karriere ved for eksempel å blande pedagogisk rådgivning med noen online undervisning, etc.

Hvis du har planer om å gjøre en stor endring; du er en tidligere lærer eller pensjonert, eller du leter etter en jobb utenfor det tradisjonelle klasserommet, en eller flere av disse 10 work-at-home jobber for lærere kan passe regningen.

online Lærer

For lærere som fortsatt elsker jobben, men ønsker å arbeide hjemme, online undervisning gir muligheter for hver fokus. Noen virtuelle lærere fokusere på hjem-skole-elever, for eksempel, mens andre kan fokusere på voksne elever eller bedriftens opplæringsprogrammer.

Informasjon om virtuelle undervisnings lønn versus i-undervisningen lønn er vanskelig å komme med, men skal man dømme etter stillingsannonser og anekdotiske rapporter, bør K-12 lærere være forberedt på å gå ned i lønn for å undervise fra hjemmet. Men hvis du vurderer å flytte til et sted med lavere levekostnader, eller du planlegger å supplere undervisningen lønn med et annet fokus eller to, kan denne konserten være noe for deg.

online Tutor

Enten din spesialitet er ESL, informatikk, eller SAT prep, kan online veiledning være en lukrativ måte å tjene til livets opphold hjemmefra, eller puten din lønn på jobben. Teknologier som Skype og andre videokonferanser programvare har gjort det enklere enn noensinne å replikere et personlig veiledning økten og kutte ut pendle.

Online Professor II / Instruktør

Tenured konserter er vanskelig å komme med i disse dager, men en oppside på etter videregående lærere er at virtuelle professor / instruktør jobber er sannsynlig å vokse. Den relativt lav lønn for professor II er mye lettere å magen når du kan lære fra komfort til ditt eget hjem.

skrive Coach

I en 2016 PayScale rapport, 44 prosent av ledere uttalt at skriveferdigheter var de harde ferdigheter mest mangler i nye gradienter. Du kan bidra til å snu trenden ved å arbeide med studenter og bedriftskunder å børste opp på disse grunnleggende ferdighetene. I likhet med veiledning, har skrive trening gigs dratt nytte av teknologier som videokonferanser, noe som gjør det enklere enn noensinne å kommunisere med elevene eksternt.

Curriculum Developer

Chegg beskriver læreplanutviklere på denne måten: “Hvis klasserommet var et teater, ville Curriculum Developer være dramatiker som skaper historien og skriver dialogen” Hvis du har brukt mye tid i klasserommet undervisningen ditt eget materiale, vet du hva som fungerer og hva som ikke virker. Sett at kompetansen til god bruk, og bygge en ny karriere som en læreplan utvikler. Store jobben styrene har alltid oppføringer for læreplanutviklere. Noen, som faktisk vil la deg filtrere for hjemme-baserte muligheter.

Læremidler Provider

Hvis du allerede har undervisningsmateriell, finslipt av år med prøving og feiling i klasserommet, hvorfor ikke dele det vell av kunnskap og gjøre hardt arbeid lønner seg igjen og igjen, på samme tid? Lærere betale lærerne kan du dele din timeplaner, aktiviteter, klasserom innredning og mer-og tjene penger på det.

Du vil sannsynligvis ikke gjøre en formue fra nettstedet, men du kan gjøre et par ekstra hundre i måneden, noe som kommer godt med når du starter en post-klasserommet karriere – noen selgere synes å gjøre ganske godt.

“Jeg har for tiden å gjøre mye mer salg lærerressurser enn jeg ville ha hvis jeg hadde fortsatt undervisning”, skriver Rachel Lynette på Edutopia . “Ifølge TPT har bestselger gjort over $ 2.000.000, har 164 lærere tjent over $ 50.000, og tusenvis mer få inn et par hundre dollar i måneden, noe som kan gjøre en stor forskjell når du lever på en lærerens lønn.”

Pedagogisk Writer / Editor

Pedagogisk publisering er en naturlig tilpasning for lærere som forlater klasserommet. Frilans skribent / redaktører generelt kommandoen timelønn på $ 15-75, avhengig av intensiteten av fokus, dybden av forskning er nødvendig, og nivå av skriving / rapportering skal gjøres.

Men hvis freelance livet ikke appellerer ikke regne ut muligheten for å jobbe for et selskap. Stadig flere arbeidsgivere i alle bransjer omfavner fleksibel arbeidstid, inkludert heltid telecommuting roller og kontraktsoppdrag. Hvis du er villig til å gjøre litt forsiktig jobbsøking, kan du finne den perfekte pedagogisk forfatter / redaktør jobb slik at du kan jobbe hjemmefra.

test Scorer

Educational Testing Service (ETS) er alltid på utkikk etter online og på stedet test scorers for TOEFL, GRE, og andre tester. Dette er vanligvis en deltidsjobb og syklisk, som behovet varierer i løpet av året.

Blogger / Writer

Som nevnt tidligere, er solide ferdigheter verdsatt. Hvis du er klar for noe helt nytt, kan du sette dine evner til å bruke som en blogger eller forfatter, med fokus på pedagogiske emner-eller et emne nær og kjær for ditt hjerte om du har mye kunnskap. For å komme i gang på dette området, forberede seg til å begynne pitching før du snu bryteren og la klasserommet for godt. Heltids skriftlig karriere er bygget på tilkoblinger, og du må bygge opp nettverket før du skriver.

pedagogisk konsulent

Det er en skitten liten hemmelighet av profesjonelle liv som konsulenter ofte tjener mer enn ansatte for å tilby lignende kompetanse. Hvis du har en entreprenørånd, kan du bygge opp en virksomhet coaching lærere og administratorer.

Merk at denne jobben er ikke helt hjemme-basert, så vil du sannsynligvis trenger å konsultere med kunder direkte. Men å være din egen sjef kommer med en stor grad av fleksibilitet (samt ansvar). Hvis dette høres ut som noe som interesserer deg, Angela Watson tilbyr en god primer for ambisiøse pedagogiske konsulenter ved hennes side, hjørnesteinen for lærere .

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *