Hjem kontordame Job Description: Lønn, Skills, & More

Posted on

Hjem kontordame Job Description: Lønn, Skills, & More

Et hjem kontordame eller tekstbehandling typer dokumenter fra sitt hjemmekontor, ofte ved hjelp av lydfiler som kilde. Disse hjemme-baserte arbeidsplasser dekker mange typer transkripsjon -Fra mikro jobber i dataregistrering til spesialisering som krever ekstra opplæring som medisinsk transkripsjon .

Ikke alle typer transcriptionist jobb er egnet for hjemmearbeid; for eksempel, er rettsreportasje vanligvis gjort på stedet. Men ferdighetene utvikles på stedet situasjoner kan være verdifulle i å få noen av de lukrative hjemme-baserte arbeid som sanntid transkripsjon og teksting.

Hjem kontordame Plikter og ansvar

Hjem kontordame og tekstbehandling jobber krever vanligvis evnen til å gjøre følgende arbeid:

 • Kommunisere med klienten eller arbeidsgiver om jobb specs og spørsmål.
 • Vet moduler og outs av en rekke tekstbehandling apps.
 • Bruke en datamaskin til nøkkelen i oppdrag.
 • Korrekturlese ferdig arbeid og korrigere feil i staving, grammatikk og tegnsetting.
 • Skriv ut og lage kopier av ferdige arbeidet.
 • Post, levere, eller elektronisk overføre utførte oppdrag til klienten eller arbeidsgiver.
 • Fil ferdige dokumenter.
 • Faktura klienter eller sende en tid rapport til arbeidsgiver.
 • Møt klient eller arbeidsgiver tidsfrister.

Foruten de grunnleggende om å kommunisere, bruke riktig verktøy av handelen, og returnere eller laste opp det ferdige stykket i tide, kan ytterligere oppgaver omfatter å utvikle en metode for å nøyaktig spore inntekter og utgifter, og skaper et arkivsystem som er enkelt å bruke, forstå hvordan å følger et stilark, og arbeider med ulike typer kildemateriale, blant annet utkast, korrigert papirutgave og taleopptak.

Hjem kontordame Lønn

Kontordame og transcriptionist kompensasjon varierer basert på klienten eller arbeidsgiver, bransje eller fagområde, og erfaringsnivå. Hjem typists er vanligvis betales per brikke eller per time, selv om noen kan betales per lyd minutt eller per ord.

 • Median Lønn : $ 19,11 / time
 • Topp 10% Lønn : Mer enn $ 27,93 / time
 • Bottom 10% Lønn : Mindre enn $ 13,02 / time

Viktig: Hjem typists som kontrakt med klienter må faktor i kostnadene for en stasjonær eller bærbar datamaskin, tekstbehandling programvare, internett, ergonomisk utformet tastatur og stol, tids sporing, en online eller papir ordbok, skatt, helseforsikring, og for lyd transcribers, hodetelefoner, transkripsjon programvare, og en transkripsjon fotpedal for håndfri lyd kontroll.

Hjem kontordame utdanning, opplæring, og sertifisering

Det er nyttig å ha hatt minst to års erfaring på stedet, men de fleste hjemme-baserte transkripsjon jobber krever ikke etter videregående utdanning eller spesiell sertifisering. Men for medisinsk transkripsjon jobber , sertifisering eller avansert trening kan være nødvendig, avhengig av kundens eller arbeidsgiverens krav.

 • Grunnleggende klasser : Lokale yrkesskoler og samfunnet høgskoler tilbyr skriving og engelsk grammatikk kurs for de som trenger et oppfriskningskurs eller ekstra opplæring. Det finnes også gratis online kurs som tilbys av organisasjoner som Alison som har kurs i kontakt skrive , de grunnleggende av engelsk grammatikk , og mer. Opplæring i grunnleggende kontor programvare er nyttig for ethvert hjem kontordame, spesielt de som er reentering banen etter flere år.
 • Medical Transcription sertifisering og / eller videregående opplæring : Mottakelse sertifisering eller videregående opplæring i medisinsk transkripsjon er valgfritt, men er trolig hjelp når du søker etter klienter. The Association for Healthcare dokumentasjon Integrity (AHDI) tilbyr to typer sertifikater for medisinske transcriptionists og godkjenner programmer som gir avansert opplæring innen for eksempel Ivy Tech Medical Transcription Editor program .

Hjem kontordame ferdigheter og kompetanse

En rekke ferdigheter og egenskaper er avgjørende for å bli en vellykket hjem kontordame:

 • Datakunnskaper : Å vite hvordan å gjøre mer med en datamaskin enn å bruke tekstbehandlingsprogrammet er nødvendig for hjem kontordame. Denne jobben krever også muligheten til å installere ny programvare, logge inn på selskapets system eksternt, laste opp filer og feilsøke hjemme-PC og tilkoblingsproblemer.
 • Rask, nøyaktig skrive ferdigheter : kan skrive hastighet for ulike typer skrive og transkripsjon jobber variere betydelig. For eksempel, en hastighet så lav som 60 ord per minutt kan være tilstrekkelig for en entry-level data jobb, mens sanntid transkripsjon eller hjemme-teksting jobber kan kreve hastigheter på opptil 300 ord per minutt.
 • God hørsel og lytteferdigheter : Evnen til å forstå aksenter er viktig når du snakker med en klient eller transkribere lydfiler.
 • Korrekturlesing ferdigheter : Kunnskap om riktig staving, tegnsetting og grammatikk er et must når du fullfører et prosjekt eller sende en klient.
 • Kommunikasjonsferdigheter : Enten komponere et notat , skriver et forslag , eller snakker med en klient i løpet av chat eller videokonferanse , hjemme typists trenger for å uttrykke ideer og retninger klart og konsist.
 • Organisering / prioritering ferdigheter, selvdisiplin og fokus : At-hjem typists ikke har en sjef som forteller dem hva de skal gjøre og når man skal gjøre det. Det er viktig å jobbe smart, være organisert og disiplinert, og iherdig hone i på prosjektet som er grunn, snarere enn pløyer kommende arbeid eller sjekke sportsresultater, værmeldinger, eller sosiale medier.
 • Evne til å opprettholde sikkerheten : Holder klientinformasjon sikker og konfidensiell er kritisk, spesielt når sensitive data, slik som pasientinformasjon, er involvert.

Job Outlook

Ifølge BLS, tekstbehandlere og typists er blant de raskest fallende yrker, sammen med dataregistrering key-ere og datamaskinen operatører. I perioden 2016-2026, blir antallet tekstbehandling og skrive arbeidsplasser ventes å bli redusert med 24 800 eller 33% på grunn av fremskritt i teknologien og spredning av eksterne tjenester. Medisinsk transkripsjon Sysselsettingen anslås å avta også, men på et mye lavere sats på 3% over 2016-2026 perioden.

På den annen side, den blomstrende freelance eller gig økonomi , mer enn 53 millioner amerikanere sterk som i 2015 i henhold til BLS , kan være en fordel for hjem typists og transcribers. Som medlem av konserten økonomien, disse arbeiderne er i en posisjon til ulempe skrive og transkribere gigs som en gang ble gjort i huset av ansatte.

Arbeidsmiljø

Transcribers eller typists som jobber hjemmefra tilbringer mesteparten av arbeidstiden sitter foran en datamaskin i et hjemmekontor eller et annet område satt opp for arbeidet som et kjøkkenbord.

Hjem typists er ofte ansatt som frilansere eller uavhengige kontraktører, selv om det kan være muligheter for midlertidig ansettelse eller på stedet freelance arbeid. Noen selskaper poste tilgjengelig arbeid for sine entreprenører krav etter først til mølla-prinsippet.

Hjem medisinske transcriptionists vanligvis jobber for transkripsjon-service selskaper som yter tjenester til helsevesenet etablissementer.

Fremdriftsplan

Hjem typists jobbe fleksibel arbeidstid, men mange holder en vanlig tidsplan som gir fleksibilitet for siste liten hasteprosjekter og hjem nødhjelp. Mange sett arbeidstid som passer behovene til kundene og starter på samme tid hver dag.

Hjem typists også planlegge en tid for å ta en kort pause med noen timer til å gå rundt og strekke seg, og bare ta på seg så mye arbeid som de realistisk kan håndtere.

Hvordan få jobben

FINN EN KONSERT OG GJELDER FOR IT

Nettverk med venner, familiemedlemmer og bekjente og be om introduksjoner til potensielle kunder. Sjekk ut ressurser som Upwork, faktisk, og Flexjobs å bygge en kundebase.

Prep for ferdighetsprøver

Potensielle kunder bruker vanligvis ferdighetsprøver som en innledende screening. Forbedre skrivehastigheten og nøyaktigheten ferdigheter med gratis skrive tester og praksis filer for transcriptionists.

ACE INTERVJUET

Vær klar til felt intervju spørsmål fra potensielle kunder.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *