Hvordan skrive en Cover Letter for en unadvertised jobb

Posted on

Hvordan skrive en Cover Letter for en unadvertised jobb

Ikke alle selskaper annonsere ledige jobber. Noen selskaper får nok av søkere uten reklame. Andre selskaper kan ikke være i å ansette modus, men vil vurdere søknader fra kvalifiserte kandidater hvis de forventer en åpning i nær fremtid.

Sende en CV og søknad til en arbeidsgiver, selv om du ikke er sikker på om det er ledige jobber, er en måte å få ditt kandidatur lagt merke til. Det kan også få deg videre betraktning for stillinger som nettopp har åpnet opp. Hvis du har kompetanse selskapet har behov for, det kan også få deg vurdert for en helt ny posisjon.

Når du vet en arbeidsgiver har en åpning, ikke nøl med å søke.

Tips : Hvis du har et firma du vil elske å jobbe for, bør du vurdere å ta deg tid til å nå ut og koble uavhengig av om organisasjonen er i ferd med å ansette.

Tips for å skrive en Cover Letter for en unadvertised jobb

Hva er den beste måten å søke om unadvertised ledige stillinger? Det avhenger av om du vet at det er en posisjon tilgjengelig, men selskapet har ikke oppført det, eller om det er et firma du ønsker å jobbe for, og du vet ikke om det er ledige stillinger.

Når du vet det er en ledig jobb

Hvis du vet at selskapet er å ansette, men har ikke annonsert stillingen, skriver en tradisjonell  følgebrev uttrykke din interesse i åpen stilling i selskapet. Sørg for å spesifikt forholde dine kvalifikasjoner for jobben.

Når du ikke vet om selskapet er Ansette

Skriver et følgebrev for en unadvertised åpning (også kjent som en  kald kontakt følgebrev eller brev av interesse) er litt annerledes enn å skrive et følgebrev for en jobb som du vet er tilgjengelig.

Med denne typen brev, må du gjøre en sterk stigning for deg selv og hvordan du kan hjelpe selskapet. Nedenfor finner du noen tips om hvordan å skrive et følgebrev for en unadvertised åpning.

  • Nevn dine kontakter. Hvis du kjenner noen i organisasjonen, nevner dette i begynnelsen av følgebrev. Å ha en kontaktperson i selskapet er en fin måte å få foten i døren, selv om selskapet ikke aktivt ansette.
  • Bruk papir eller e-post.  Du kan sende brev via papir eller e-post. Sende en gammeldags papir brev fungerer godt for denne type brev, fordi det kan ha en bedre sjanse for å bli lest enn en e-post, noe som kan bli slettet uten selv å bli åpnet.
  • Ta med en CV.  Enten du sender din søknad via papir eller e-post, må du huske å ta med en kopi av din CV. Sørg for at du skreddersy din CV til selskapet og den type jobb du er ute etter.

Hva som skal inkluderes i følgebrevet

Nedenfor er detaljert informasjon om hva som skal inkluderes i følgebrevet, sammen med koblinger til eksempel dekke bokstaver.

Din Kontaktinformasjon
Navn
Adresse
by, postnummer
Telefonnummer
E-postadresse

Dato

Hilsen
Hvis du kan finne en kontaktperson i selskapet, dirigere brev eller e-postmelding til dem. Her er hvordan du kan finne kontakter på selskaper.

Hvis du ikke finner en kontaktperson, adresse brevet til “Kjære Hiring Manager” eller la ut denne delen, og starter med det første avsnittet i brevet.

Body of Cover Letter
Målet med brevet er å bli lagt merke til som en potensiell arbeidstaker selv om selskapet ikke er å ansette umiddelbart. Brevet skal forklare årsaken til din interesse i organisasjonen, og identifisere de mest relevante ferdigheter eller erfaringer og forklar hvorfor du vil være en ressurs for selskapet.

Første ledd: Det første avsnittet i brevet bør inneholde informasjon om hvorfor du skriver. Hvis du kjenner noen i selskapet, nevner det nå. Vær konkret om hvorfor du er interessert i dette selskapet.

Middle Paragraf (er): Den neste delen av følgebrevet skal beskrive hva du har å tilby arbeidsgiver. Igjen, være konkret med hensyn til hvordan du kan hjelpe organisasjonen.

Siste ledd:  Avslutt konvolutten med å takke arbeidsgiver for å vurdere deg for arbeid.

Lukke
hilsen,  (eller velge en annen lukking av eksemplene)

Signatur
håndskrevet signatur  (for en sendt brev)

Skrev Signatur
Når du sender en e-post brev, sørg for å inkludere all kontaktinformasjon i signaturen din.

Cover Letter Eksempel på en jobb som ikke er annonsert

Du kan bruke denne prøven som en modell for å skrive et følgebrev.

Ditt navn
adresse
by, postnummer
ditt telefonnummer
Din e-postadresse

Dato

Kontakt Navn
Tittel
Firma
Adresse
by, postnummer

Kjære Mr./Ms. Etternavn,

Som en Information Technology profesjonell med høyt nivå ledererfaring fra IT-bransjen, lærte jeg at den beste måten å oppnå suksess var å motivere de ressursene jeg hadde med veldefinerte mål og empowerment.

En forvaltning tro basert på integritet, kvalitet og service, sammen med en positiv holdning, en evne til strategisk tenkning og planlegging, og evnen til å tilpasse seg raskt til nye ideer og situasjoner tillater meg å oppnå konsistente og betydelige suksesser i flere bransjer.

Min personlighet profil sier:

  • En selvsikker, drevet enkelte som reagerer raskt på endringer.
  • En selv-starter med en sterk følelse av at det haster som reagerer positivt å utfordre og press.
  • En rask elev som er en praktisk og genial problemløser.
  • En flytende og artikulerte formidler, fleksibel og responsive. En selvstyrt, målrettet doer.

Mine tidligere lederes si:

“… The Information Technology Analysis vil fungere som en rettesnor for å gjøre positive bidrag … din lederstil gitt et fotavtrykk for yngre medlemmer av vår organisasjon … et svært positivt inntrykk av bidragene du har gjort i vår virksomhet og dens vekst.” Gregory Hines, president og CEO, Information Data Technology.

“… den viktigste kilden til vekst i vår datateknologi virksomhet … i stand til å fokusere teamet og administrere produktet til en vellykket innføring … skyldes i stor grad til sin egen personlige engasjement … utmerket IT prosjektledelse og operative ledelse.” Pauline Hallenback, CTO i Information Systems.

“… dine sterke sider som leder er mange og varierte … alle spørsmål blir konfrontert på en riktig måte … målstyring kommer som en andre naturen til deg …” Jackson Brownell, direktør for operasjoner, Denver Technologies.

ABC AS er et selskap som ville gi meg muligheten til å sette min personlighet, ferdigheter og suksesser å fungere. På et personlig møte, vil jeg gjerne diskutere med deg hvordan jeg vil bidra til fortsatt vekst i din bedrift.

Med vennlig hilsen,

Navnet ditt

Korrekturlese dokumenter

korrekturlese nøye både CV og søknad før du sender dem.

Hvordan sende brevet

Når du sender ditt brev via e-post, skrive brev i e-postmeldingen og legge ved din CV til meldingen. I emnefeltet, sette ditt navn og grunnen til å skrive (Your Name – Innledning).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *