Hvordan bli en flyvertinne

Posted on

 Hvordan bli en flyvertinne

I lang tid det offentlige tanken på flyvertinnene, en gang kalt flyvertinner, som bare “servitriser i himmelen.” Mens det er sant de tjener og selge forfriskninger til passasjerer på fly, samt har en tendens til deres komfort, det er mye mer til denne karrieren.

En flyvertinne primære jobb er å holde flypassasjerer og mannskap trygt. Han eller hun svarer på eventuelle kriser som oppstår på flyet og sørger for at alle følger Federal Aviation Administration (FAA) regelverk. 

Lær om opplæring og sertifisering flyvertinnene er nødvendig for å få. Deretter tar  Flight Attendant Quiz  for å finne ut om denne karrieren er en god løsning for deg.

En oppsummering av hva du må gjøre før du kan jobbe som flyvertinne

  1. Få leid av et flyselskap å være en flyvertinne
  2. Komplett airline-gitt formell treningsprogram (3 til 6 uker)
  3. Få FAA Certificate of Demonstrert ferdigheter

Bli ansatt av et flyselskap

I mange yrker, den nødvendige trening kommer før du kan få en jobb, men ikke for flyvertinnene. Hvis du ønsker å bli en flyvertinne, vil treningen komme etter et flyselskap ansetter deg. Selskapet vil, over en 3-6 ukers periode, gi alle forberedelser du trenger for å gjøre jobben din.

Flyselskaper krever jobbsøkere til å ha minst en videregående skole eller ekvivalens (GED) diplom. Mange vil imidlertid bare ansette kandidater som har uteksaminert fra college, ofte med førsteamanuensis eller bachelorgrader i gjestfrihet, kommunikasjon, turisme, og samfunnskontakt. 

Arbeidsgivere foretrekker også jobbsøkere som har praksis i en relatert jobb. Hvis du ønsker å bli en flyvertinne, vurdere å få erfaring ved å jobbe på et hotell eller resort, eller en restaurant.

Flyvertinnene må oppfylle svært spesifikke fysiske krav også. For å bli akseptert i et flyselskaps flyvertinne treningsprogram, må du være minst 18 år gammel, i utmerket fysisk helse, og høy nok til å nå de overliggende bagasje binger. Din visjon må være rettes til minst 20/40. Din vekt kan også være et problem. Mens flyselskapene ikke si at de ikke vil ansette noen som er overvektig, de spesifiserer at ens høyde og vekt må stå i forhold. 

Følgende er spesifikasjoner fra stillingsannonser for flyvertinnene (Indeed.com):

  • “Stand til å stå i lengre perioder med begrenset hviletid”
  • “Kunne passere en ti-års bakgrunn sjekk, pre-sysselsetting dopingtest, og kriminelle historie poster sjekk”
  • “Evne til å håndtere et bredt spekter av situasjoner, mens i kontinuerlig kontakt med publikum”
  • “Ansvarlig for å gi et inkluderende miljø til flyselskapet kunder i løpet av flyturen”
  • “Evne til å effektivt markedsføre og selge ombord produkter og generere økt omsetning fra kunder”
  • “Må ha to års erfaring innen kundeservice, gjestfrihet og / eller salg / markedsføring bransjen”
  • “Må presentere et profesjonelt bilde, kan ikke ha synlige tatoveringer, ansiktsbehandling, flere, eller øvre øre piercing, eller ekstrem hårfarge eller stil”

Komplett Airline-Forut Flight Attendant Training Program

Når et flyselskap ansetter deg, vil selskapet gi formell opplæring på sitt Flight Training Center. I løpet av tre til seks uker vil du bruke det, forventer å motta klasseromsundervisning på fly regelverk, arbeidsoppgaver, og selskapets drift.

Sammen med de andre nyansatte, vil du lære å håndtere kriser, inkludert prosedyrer for evakuering et fly og drift av nødutstyr som evakuerings lysbilder, oksygenmasker og flottører. Når du nærmer deg slutten av klasseromsundervisning, vil du ta praksis flyreiser.

Få sertifikat Demonstrert ferdigheter

Når du er ferdig arbeidsgiver-sponset trening, vil direktør for operasjoner på flyselskapet søke om  Certificate of Demonstrert ferdigheter fra Federal Aviation Administration (FAA). Når byrået bekrefter posten din, vil du være kvalifisert til å jobbe på et fly.

En separat Certificate of vist kunnskap er nødvendig for hver type luftfartøy. I tillegg må flyvertinnene får årlig trening for å holde sin sertifisering up-to-date.

Dine første årene som en flyvertinne

Med treningen komplett og sertifikatet i hånden, kan det hende du tror du vil snart bli jetting over hele verden og tjene til livets opphold på samme tid. Ikke så fort. Selv om det vil være noen muligheter til å arbeide, vil du ikke ha en regelmessig ennå, og det vil være en stund før du får til å fly noen av de mer attraktive ruter. 

Nye flyvertinnene bruke minst ett år, og muligens opp til sju år, på det som er kjent i flybransjen som “reserve status.” Hva betyr dette? Å være på “reserve status” er som å være på vakt. Du er nødt til å holde natten bag pakket siden du er nødt til å rapportere til å arbeide på et øyeblikks varsel når du er innkalt for å erstatte fraværende besetningsmedlemmer eller dekke ekstra fly. Etter hvert vil du være i stand til å by på månedlige oppgaver, men det kommer bare med ansiennitet.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *