Finne Jobb i ditt nærområde

Posted on

Finne Jobb i ditt nærområde

Ønsker du å finne en jobb som er i et bestemt geografisk område? Kanskje du flytter et nytt sted, eller du er på jakt etter en jobb i nærheten av hjemmet. Finne en jobb i ditt område tar en rekke strategier herunder utnytte jobb søkesider som fokuserer på lokale arbeidsplasser, forskning lokalsamfunnet boards, besøker karrieremesser i byen din, og sjekke ut din lokale alumni forening eller deres hjemmeside.

Ved å bruke flere strategier, er det mer sannsynlig å finne en jobb som er riktig for deg, og er i den regionen du ønsker å være i. Les videre for mer detaljerte tips om hvor du skal lete for å finne jobber i bedrifter i ditt område.

Tips for å finne en jobb i ditt område

Den beste måten å finne stillinger i din by eller tettsted er å bruke flere strategier samtidig. Les nedenfor for en liste over teknikker for å bruke til å finne en jobb i ditt område. Selv om du kanskje ikke bruke alle disse strategiene, plukke de som er riktig for deg.

  • Sjekk ut jobb søkemotorer: Mens jobb søkemotorer vil vise ledige jobber nesten overalt, kan du gjøre et søk etter jobber bare i ditt lokale område. Prøv å bruke din favoritt online jobb søkemotor eller jobb styrets “Avansert søk” funksjon for å angi postnummer og / eller mile radius du er villig til å vurdere. Du kan prøve en stor jobb søkemotor som Indeed.com, eller sjekk ut en nisje jobb nettsted som passer din bestemt bransje.
  • Besøk lokale jobb søkesider: Det finnes nettsteder som spesifikt retter seg mot lokale arbeidsmarkedet. Nettsteder som Craigslist, Geebo, og Jobing, fokus på jobber oppført for bestemte geografiske områder. Sjekk dem ut for å finne oppføringer som kanskje ikke lagt ut på nasjonale jobb boards.
  • Sjekk ut selskapets nettsider: Hvis du vet hva selskapet du ønsker å jobbe for, sjekk ut selskapets hjemmeside for å se om de har noen ledige stillinger i ditt område. Større selskaper har en tendens til å tillate brukere å søke etter åpninger etter geografisk plassering.
    Du kan også sjekke ut jobbportaler som fokuserer på bestemte selskaper. For eksempel, LinkUp søker etter jobber som er lagt ut på selskapets nettsider. Bruk Advanced Search Option å finne jobber med selskapet, eller finne jobber innen et bestemt sted.
  • Prøv fellesskaps Boards: Hvis Nextdoor.com er foreløpig ikke tilgjengelig i nabolaget ditt, er det sannsynlig kommer snart. Området har mange nabolag nettet, slik at denne virtuelle samfunn styret naboer til å kommunisere med andre i sin nærhet. Mens det primære målet er å dele nyttig informasjon som “Kan du anbefale en god låsesmed?”, Vil du også finne lokale innbyggere på jakt etter ansatte for sine virksomheter.
  • Sjekk Statlige ressurser: De fleste stater har sine egne jobb banker, telefon og web kataloger og andre ressurser spesielt for lokale arbeidssøkere. På et enda mer lokalt nivå, kan du sjekke ut din lokale Chamber of Commerce nettside, som typisk innlegg lokale stillingsannonser.
  • Besøk karrieremesser: Sjekk ut karrieremesser i ditt lokale område. Jobbmesser er en fin måte å gjøre one-stop karriere shopping på en enkelt hendelse. Vanligvis er de selskaper på et rettferdig grunnlag nær jobbmesse sted, slik at du er garantert å finne lokale arbeidsplasser.
  • Bli en Alumni Association: Koble med universitetets alumni foreningen gjennom sitt nettsted. Disse gruppene kan gi betydelige sysselsetting ressurser, klasser og workshops, samt stillinger postet av lokale arbeidsgivere. Alumni foreninger ikke bare holde nyutdannede knyttet til skolen, de er også en god kilde for nettverksbygging og faglig utvikling og kan være vert for lokale arrangementer hvis du er i et stort byområde. Du kan også sjekke ut din universitetets karriere tjenester kontoret. De fleste av dem er villige til å hjelpe elevene å finne jobb selv etter endt utdanning.
  • Nettverk: Nettverk er en veldig bra måte å finne nesten hvilken som helst jobb. Snakk med tilkoblinger (inkludert venner, familie og profesjonelle kontakter) du har i selskaper av interesse. Spesielt snakke med kontakter i ditt område som kanskje vet om andre åpninger i nærheten av deg.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *