Hva som skal inkluderes i en Resignasjon Letter å avslutte en jobb

Posted on

Hva som skal inkluderes i en Resignasjon Letter å avslutte en jobb

Når du har bestemt seg for å slutte i jobben din, er den profesjonelle tingen å gjøre sende et brev av resignasjon. Din fratredelse brev vil lette overgangen i løpet av de neste to uker på jobb, og vil også hjelpe deg å opprettholde et positivt forhold til din arbeidsgiver, selv etter at du ikke lenger er med selskapet. Hva bør du bør inkludere i brevet?

Hold Letter Short

Når du skriver en fratredelse brev, er det viktig å holde det så enkelt, kort og fokusert som mulig. Brevet skal også være positiv. Hvis du har gjort beslutningen om å gå videre, det er ingen vits i å kritisere din arbeidsgiver eller jobben. Du må kanskje en referanse fra det selskapet en dag.

Hva å inkludere i Resignasjon Letter

Deres brev av resignasjon bør inneholde informasjon om når du forlater. Du kan også la arbeidsgiver vet at du setter pris på din tid med selskapet. Hvis du er usikker på hva jeg skal skrive, gjennom resignasjon brev prøver å få ideer til hvordan å strukturere og ord brevet.

  • Det faktum at du forlater og dato når oppsigelsen er effektiv.
  • En takk til din arbeidsgiver for de mulighetene du har hatt i løpet av arbeidsforholdet.

Det er vanligvis bedre å trekke seg i person, og deretter følge opp med en formell oppsigelse brev. Men hvis du trenger å sende en resignasjon e-post, skrive det som profesjonelt som du ville en fratredelse brev på papir. Her er hvordan du sender en e-post resignasjon melding.

Uansett hvorfor du trekker seg eller hvordan du føler om det, hvis du nevner grunnen til at du forlater, sørg for at du ikke inkluderer noe negativt eller nedsettende om selskapet, din overordnede, kolleger eller underordnede.

Tips : Din fratredelse brevet vil bli inkludert i din arbeidssituasjon filen og kan deles med potensielle fremtidige arbeidsgivere, Derfor bør det være profesjonelle og høflige.

Resignasjon brevskriving tips

Selv under visse omstendigheter, for eksempel en cross-country flytte, flytting til utlandet, eller en beslutning om å fokusere på foreldre, kan det være fornuftig å oppgi grunn for oppsigelsen, i mange tilfeller deler detaljer om hvorfor du trekker seg er ikke nødvendig .

Vanligvis holder fratredelse brev kort og rett på sak er en fordel. Selv om det ikke er påkrevet, og tilbyr å hjelpe i overgangsperioden og ukene etter er generelt verdsatt.

Å sørge for at fratredelse brev inneholder alle de riktige detaljene, og ingen av feil informasjon, gjennom disse fratredelse brev skrive tips før du sender din resignasjon.

Retningslinjer for skriving og Formatere Letter

Resignasjon Letter Lengde: Hold oppsigelsesbrev konsis; du ikke ønsker å skrive sider og sider om den nye jobben eller hvorfor du misliker din nåværende. De fleste resignasjon bokstaver er ikke mer enn én maskinskrevet side.

Skrift og Størrelse: Bruk en tradisjonell skrift som Times New Roman, Arial eller Calibri. Din skriftstørrelsen bør være mellom 10 og 12 poeng.

Format: En fratredelse brev bør være enkel linjeavstand med et mellomrom mellom hvert avsnitt. Bruk ca 1″ marginer og justere teksten til venstre (justering for de fleste forretningsdokumenter).

Nøyaktighet: Sørg for å redigere fratredelse brev før du sender den. Vis din fratredelse brev til en karriere rådgiver eller be en venn til å vurdere det hvis du ønsker noen andre til å sjekke det over for deg.

E-post eller post ?: Det er alltid best å trekke seg i person, og deretter følge opp ved å sende et brev av resignasjon. Men hvis omstendighetene ikke tillater deg å snakke med sjefen i person, og du må la dem vite med en gang, kan du sende en resignasjon e-post. Denne e-posten bør følge de samme retningslinjer som en formell oppsigelse brev.

Hvordan Adresse og organisere en Resignasjon Letter

Header: En fratredelse brev bør begynne med både deg og arbeidsgiver kontaktinformasjon (navn, tittel, firmanavn, adresse, telefonnummer, e-post) etterfulgt av dato. Hvis dette er en e-post i stedet for en faktisk brev, med din kontaktinformasjon på slutten av brevet, etter din signatur.

Tiltale: Adresse oppsigelsen brev til sjefen din. Bruke sin formelle tittel ( “Kjære Mr./Mrs./Dr. XYZ)

Paragraf 1: Staten som du trekker seg og inkludere den dato oppsigelsen din vil være effektiv. Sjekk kontrakten for å se hvor mye merke til du er pålagt å gi manager.

Punkt 2: (Valgfritt) Hvis du vil, kan du si hvorfor du forlater (dvs. du begynner en annen jobb, du kommer tilbake til skolen, tar du fri), men dette er ikke nødvendig. Hvis du velger å si hvorfor du drar, være positiv – fokus på hvor du skal neste, ikke på hva du mislikte om din nåværende jobb.

Punkt 3: (Valgfritt) Hvis du vet at du vil være helt utilgjengelig, si at du er villig til å hjelpe til med overgangen som å forlate din vil føre til.

Punkt 5: (Valgfritt) Hvis du ønsker en sluttattest fra sjefen din, kan du be om det her.

Punkt 4: (Valgfritt) Takk sjefen for muligheten til å jobbe for selskapet. Hvis du hadde en spesielt god opplevelse, kan du gå inn i en litt mer detaljert om hva du setter pris på jobben (de du jobbet med, de prosjektene du jobbet på, etc).

Lukk: Bruk et slag men formell signoff, for eksempel “Vennlig hilsen” eller “Med vennlig hilsen”.
Signatur: Avslutt med signaturen din, håndskrevet, etterfulgt av din skrevet navn. Hvis dette er en e-post, har rett og slett din skrevet navn, etterfulgt av din kontaktinformasjon.

Avgangen brevet Eksempel

Kevin Taw
123 Main Street
Majorstua, CA 12345
555-555-5555
kevin.tau@email.com

1 september 2018

Ginger Lee
leder
Watson og Smith
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kjære Ms Lee:

Jeg skriver i dag for å varsle deg om at jeg skal fratre min stilling som resepsjonist effektiv to uker fra i dag. Jeg har hatt min tid her på Watson og Smith, og jeg takker for muligheten og opplæring du har gitt i løpet av de siste fem årene.

Ta kontakt med meg med spørsmål, og jeg vil gjerne hjelpe med eventuelle forberedelser du trenger for å få inn en ny resepsjonist. Min e-post er steve.lau@email.com, og mobilen min er 555-555-5555.

Vennlig hilsen,

Kevin Taw (underskrift papirkopi brev)

Kevin Taw

Hva du ikke skal inkluderes i brevet

Hvis du mislikte jobben, er det ikke nødvendig å si det i brevet. Du ønsker ikke å gjøre noen fiender – tross alt, må du kanskje be din leder for en anbefaling.

Viktig : Hvis du planlegger å gjøre noen form for rettslig krav mot arbeidsgiver for urettmessig behandling, etc., kan det være i din beste interesse å utelate denne delen.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *