Slik formaterer kontaktinformasjonen i et følgebrev

Posted on

Slik formaterer kontaktinformasjonen i et følgebrev


Når du skriver et følgebrev eller send en e-postmelding som inneholder et følgebrev, må du oppgi din kontaktinformasjon på en tydelig og lett lesbart format. Det virker enkelt, men det er viktig å gjøre det riktig.

Indikerer den beste måten å nå deg

Din kontaktinformasjon vil inkludere gateadresse, telefonnummer og e-post, men brevet skal vise den raskeste måten å kontakte deg. Hvis du sender et papir følgebrev, for eksempel, kan du skrive: “Du kan nå meg i arbeidstiden på telefonnummeret ovenfor.” Eller i en e-postmelding, legger denne siste setningen: “Jeg ser frem til å høre fra deg. min e-postadresse og telefonnummer er med min signatur under.” Du har akkurat gjort det lettere for mottakeren å nå deg.

I Print: Sett avtrykk på toppen

Når du skriver et følgebrev til å skrive ut og post eller innlegg på en jobb bord, bør den øverste delen inneholder informasjon om hvordan fremtidige arbeidsgiver kan kontakte deg.

Liste din kontaktinformasjon øverst til venstre. Bruk enkel linjeavstand og en konsistent skrift, og formatere den som en blokk med informasjon. Oppgi fullt postadresse, telefonnummer og e-postadresse.

Legg igjen en plass, legge til dato, og deretter skrive inn mottakerens navn og adresse, enkel linjeavstand. Inneholde navn og tittel på personen du sender brevet til og organisasjonsnavn.

Det er smart å bruke navnet på personen som mottar brevet. Hvis du må, sjekk selskapets hjemmeside eller Linkedin for å finne ut avdelingsleder navn. Når du er i tvil, ring selskapets hovedlinjen og spør resepsjonisten.

Hvis du ikke kan bestemme kontaktens navn, bruke navnet på avdelingen i kontaktinformasjon.

Her er et eksempel formatet kontaktinformasjon for en søker og selskapet adressert.

Kontaktinformasjon for en søker og selskapet Adressert

Ditt navn
adresse
din by, og postnummer
ditt telefonnummer
Din e-postadresse

Dato

Navn på mottaker
Tittel Mottakers
selskapet
Adresse
by, og postnummer

Hvis du inkluderer e-postinformasjon, bør du sjekke innboksen din ofte slik at du kan reagere raskt på noen kontakter.

I E-post: Kontakt Gå til bunnen

Standarden virksomhet stil for e-postkommunikasjon er annerledes, fordi skjermstørrelsen ikke kan gi rom for en rask øye skanning av hele teksten veien et stykke papir gjør. I stedet for å liste din kontaktinformasjon på toppen, inkludere det i din signatur. Ikke ta med arbeidsgiver kontaktinformasjon.

Din signatur kan utelate gateadresse hvis du foretrekker det. Ellers, bare oppgi navn, e-postadresse og telefonnummer. Du kan også inkludere relevante linker til ditt sosiale fotavtrykk, for eksempel Linkedin-profil eller virksomhet nettstedet. Disse kan legge til ytterligere informasjon og oppgi din alder i yrket ditt.

Her er eksempler på e-signaturer:

e-signatur

Ditt navn
Din e-postadresse
Din telefonnummer
Linkedin profil (eller annen relevant web-adresse)

En liten grafisk kan være akseptabelt i signaturen din, for eksempel en skriftlig signatur under teksten. Men ikke la seg rive med. Hold det enkelt og profesjonelt.

Redd Maler

Det er best å bruke den samme grunnleggende formatet hver tid til å dele dine kontaktopplysninger i et brev eller e-post. Lagre et eksempel på hver og klippe og lime den etter behov vil sikre at du aldri gjør en typografiske feil eller la noe ut av et viktig budskap.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *