Generelt takkebrev Prøver og Skrivning Tips

Posted on

Generelt takkebrev Prøver og Skrivning Tips

Tak breve, allernådigst og oprigtigt skrevet, er afgørende i erhvervslivet. Om en tidligere chef har givet dig en henvisning, har en virksomhed kontakt anbefalet dig til deres arbejdsgiver, har en kollega hjulpet dig med et projekt, eller en potentiel ny chef har netop interviewet dig til en stilling, er det vigtigt at tage sig tid til at takke alle, der hjælper med din karriere eller jobsøgning.

Takkebreve er en fantastisk måde at udtrykke din påskønnelse for folks hjælp. Men de kan også hjælpe dig på en række måder. En tak brev kan hjælpe dig med at opretholde kontakt med nogen i dit netværk. Det kan hjælpe dig minde en leje manager, hvorfor du er et godt match til en stilling. Det kan også vise din vejleder, at du er professionel og høflig.

Sørg for at kende både hvad jeg skal sige i dit brev, og også, om at sende din note som en e-mail, brev eller kort. At sige det rigtige bruger den rigtige format vil imponere din modtager, og gøre ham eller hende føler sig værdsat.

E-mail vs Papir vs Notecard Thank Yous

Hvordan du sender takkebrev afhænger af mange faktorer. E-mail er temmelig meget standard for erhvervskommunikation i disse dage. Hvis en hurtig opfølgning er afgørende – for eksempel, hvis du ønsker at udtrykke taknemmelighed for muligheden af ​​en jobsamtale før ansættelsesudvalget træffer afgørelse – e-mail er vejen at gå.

Udskriv takkebreve kan være i form af en uformel, håndskrevet note eller en formel, maskinskrevet brev. Hvordan du skriver brevet skal vise din forståelse af virksomheden og person, du takke. Hvis du ved, du har tid til at viderebringe dine tak på mail, en skriftlig tak viser, at du har taget et ekstra skridt for at vise din påskønnelse.

Mere traditionelle virksomheder foretrækker ofte enten et maskinskrevet brev eller en håndskrevet note. Men hvis du vil virkelig personliggøre din besked tak (for eksempel, hvis du er at takke en kollega, som du har arbejdet med i årevis), overveje et håndskrevet kort.

Hvad skal medtages i et takkebrev

Ligegyldigt hvilken form du bruger til at sende din tak note, er der visse komponenter, du bør altid omfatte.

Adresse personen korrekt. Ved starten af brevet, tage fat på personen med en ordentlig hilsen, såsom ”Kære hr Efternavn.” Eller ”Kære Fornavn”. Hvis du kender personen godt, bruge personens fornavn. Ellers behandle ham eller hende som Mr., Ms, eller en anden passende titel.

Sig tak. Kom til det punkt i din note hurtigt. Sig ordene ”tak” i den første sætning eller to, så personen ved, hvorfor du skriver. Hvis du sender en e-mail, omfatter udtrykket ”Tak” i emnelinjen så godt.

Give (nogle) detaljerne. Sørg for at angive, hvad du siger tak for. Gå til lidt af detaljer, så personen forstår præcis, hvad du sætter pris på. For eksempel, hvis du siger tak til en person, der gav dig jobbet rådgivning, forklare præcist, hvad du har fundet at være mest nyttige. Hvis du siger tak efter en jobsamtale, minde en person af et bestemt tidspunkt fra interviewet (eller minde ham eller hende, hvorfor du er et godt match til jobbet). Lidt af detaljer viser personens hvad du virkelig sætte pris på, og hvorfor.

Sig tak igen. Før du tilmelder off, gentager din påskønnelse.

Afmeld. Brug en passende lukning, såsom ”Best,” eller ”Med venlig hilsen”. Så ender med din signatur (håndskrevne og indtastede, hvis det er et brev, håndskrevet hvis det er en kort, og skrevet om det er en e-mail).

Tips til at skrive et takkebrev

Send det så hurtigt som muligt. Skriv og send din note så hurtigt som muligt. Må ikke forsinke i at sende din tak, især efter en jobsamtale. Ikke at sende et takkebrev efter en samtale kan skade dine chancer for at blive ansat.

Vær positiv, men oprigtig. Udtryk din taknemmelighed, men ikke gå overbord. Folk kan fortælle, når en tak note er uoprigtig. For eksempel, hvis du er takke en arbejdsgiver efter fratrædelse fra et job, bør du udtrykke din tak, og fokusere på, hvad du kunne lide at arbejde der. Du skal dog ikke ligge og sige, at du elskede alt, hvis du ikke gjorde det rigtig. Fokus på de positive, men ikke løgn.

Tilpas hvert bogstav. Tilpas hver takkebrev du sender. For eksempel, hvis du sender takkekort til alle, du interviewet med til et job, tilføje noget til hver note om din specifikke samtale med hver person. Må ikke blot kopiere og indsætte den samme besked for hver person – dette vil komme på tværs som insincere.

Holde det kort. Takkekort bør være kort. Hold din note ikke længere end et par kortfattede stykker.

Rediger, redigere, redigere. En tak note på arbejdspladsen skal være professionelle. Det betyder at det skal være velskrevet og fejlfri. Korrekturlæst dit brev grundigt, før du sender den.

Prøve Generelt takkebrev

Dette er et eksempel på en generel tak brev.

Jason Jones
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
jason.jones@email.com

September 1, 2018

Cedric Lee
Account Manager
Acme Rental
123 Forretning Rd.
Business-City, NY 54321

Kære Mr. Lee:

Jeg håber du har det godt. Jeg ville bare sige tak så meget for at skrive mig et brev af henvisning til jobbet på Acme Retail.

Jeg værdsætter virkelig at du tager dig tid til at skrive brevet. Jeg er glad for at meddele, at jeg har en anden samtale med selskabet næste uge! Jeg vil lade dig vide, hvordan det går.

Igen, mange tak. Jeg sætter stor pris på din hjælp med min jobsøgning.

Med venlig hilsen,

Jason Jones [underskrift]

Jason Jones

E-mail takkebrev Sample

Når du sender en e-brev, i modsætning til en traditionel anvendte kontaktpersoner én, er der ingen grund til at medtage din afsenderadresse eller din adresse i starten af ​​beskeden. Du skal blot angive dine kontaktoplysninger i din signatur.

Emne: Tak!

Kære Ms Lee,

Jeg vil gerne takke Dem for den uvurderlige støtte du har givet mig under mit seneste karriere søgning.

Da jeg begyndte denne søgning, jeg havde meget lidt idé om, hvordan man griber det an – eller især, hvordan man netværk for at opdage nye jobmuligheder. De oplysninger og råd, du gav (og i særdeleshed på listen over kontakter, du har delt med mig) gjort hele forskellen i at hjælpe mig til at fokusere min jobsøgning.

Jeg er glad for at rapportere, at jeg bare har accepteret en ny position med ACME Auto! Igen, tak så meget. Jeg sætter stor pris din gavmildhed.

Med venlig hilsen

Terry Lau
123 Main Street
Anytown, Californien 12345
555-555-5555
terry.lau@email.com

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *