8 Syyt Työskentelee kotona – Edut Työskentelee kotona

Posted on

8 Syyt Työskentelee kotona - Edut Työskentelee kotona

Työskentely kotona on ylä-ja alamäkiä, mutta useimmille meistä hyviä suuremmat kuin haitat työskennellä kotona. Vaikka meidän urapolkuja, kotitoimiston asetelmia, ja lastenhoitojärjestelyistä voivat vaihdella suuresti, etätyöntekijät vaikuttimia työskentelee kotona ovat johdonmukaisia.

Viettää enemmän aikaa lastesi

Työskentely kotona voit olla osa lasten rutiinit koko päivän; ei vain aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin. Voit ottaa lounastauon kanssa lapsi ja kuule kaikki päivän uutiset, kun he saavat kotiin koulusta. Työ-at-home vanhemmilla ei ole rajattomasti aikaa lapsilleen, mutta niillä on useammin mahdollisuuksia olla lastensa kanssa.

Lisätä tai ylläpitää tuloja

Äidit jätti uransa kasvattaa lapsia voi helpottaa tiensä takaisin työelämään työskentelemällä kotona. Kotona työskentely voi tarkoittaa saamassa konsultointia tai yrityksen, mutta silti työllistää käytännön, day-to-day vanhemmuuden tyyli. Tai, työskentelevät vanhemmat, jotka siirtyvät out-of-kotitoimiston etätyössä voivat säilyttää tulot, kun taas enemmän aikaa kotona ja säästää monta työpaikalla kustannuksiin.

Luovu työmatka

Kun matkustaa töihin, olet ei työ- tai viettää aikaa perheen kanssa. Työskentely kotona poistaa tämän ajanhukkaa jää enemmän aikaa molempia. Lisäksi, ei vain on työmatkaliikenne vetää, se on kallista. Säästät rahaa kaasu, julkisen liikenteen kustannukset, ja / tai autovakuutus ja huolto työskentelemällä kotona.

Joustava työaika

Vaikka itsenäiset ihmiset usein nauttia enemmän joustavuutta kuin etätyöhön työntekijää, molemmat yleensä on kasvanut valvoa niiden aikatauluista. Monet, jotka työskentelevät kotona valita tuntia aikaisin aamulla tai kun lapset ovat menneet nukkumaan.

Saada kontrollin tunne ja tyytyväisyys

Ota aikaa itsellesi sekä perheesi kanssa ajansäästö työskentelemällä kotona. Itsenäiset erityisesti saisi tunne valvoa oman kohtalonsa, mutta etätyöhön työntekijät tasapainoilemaan kodin ja työn velvollisuuksien tehokkaammin saada tasapainoa. Plus tuottamat tulot työskentelee kotona voi tehdä ero kohtuuttomat jotka ehkä muuten luopua.

Säästää rahaa päivähoidon kustannuksiin (mahdollisesti)

Tämä ei välttämättä koske kaikkia, mutta jotkut vanhemmat, jotka työskentelevät kotona, riippuen työnsä ja iän lapsensa voivat ansaita elantonsa osa-aikaisesti tai mikään ulkopuolinen lastenhoitoa. Määrittää, kuinka paljon lasten ja minkälaista lastenhoidon tarvitset, sitten työ sen osaksi budjettia.

Paeta toimiston sosiaalinen dynamiikka

Tämä leikkaa molempiin suuntiin. Jotkut ihmiset, jotka aloittavat kotona työskentely menetä sosiaalisia näkökohtia toimisto, mutta toiset tuntevat häiriötekijöitä tarpeettomia kokouksia, illanviettoihin tai suunnittelematon chatit vesiautomaatilla leikata niiden tehokkuutta, laajentaa edelleen aika kaukana perheestä.

Säästää rahaa vaatteisiin ja lounaat

Ja vaikka se todellakaan ole hyvä ajatus työskennellä oman pyjamat, varsinkin lasten kanssa noin joka näyttää teille esimerkkinä, saat todennäköisesti kuluttaa vähemmän työasut työskentelemällä kotona. Ellet pakkaus omat eväät (jos näin on, se on yksi tehtävä pois listalta!), Summa kulutat lounaat ja kahvitauot vähenee.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *