Hogyan írjunk egy köszönöm levél után egy interjú

Posted on

Hogyan írjunk egy köszönöm levél után egy interjú

Mielőtt a légzés egy megkönnyebbült sóhaj után állásinterjún, van még egy dolog: Írj egy köszönöm levelet. Ez az egyszerű lépés is beveszünk megelőzve a többi pályázók és minél előbb megtenni, annál jobb. Ezt az utolsó lépést kell tekinteni része a rutin álláskeresési folyamat minden interjú, amelyben részt vesz.

A következtetés az interjú, biztosítsa a kapcsolati információkat az összes ember, aki interjút te. Ha nem nyújtunk az üzleti kártya, kérje azok elérhetőségét a következtetésre egymásnak találkozót.

Okok, hogy küldjön egy köszönöm megjegyzés után egy interjú

Küldés egy köszönöm levelet a leendő munkáltató biztosan nem garantálja egy állásajánlatot, de kapsz egy él, ha a verseny szoros. Bár a felvételi menedzser nem lehet sértve, ha nem küld egy megjegyzés, észre fogja venni, ha nincs. Mindig szeretne elküldeni egy része az álláskeresést stratégiát.

Legalábbis, a jegyzet elküldése hogy kifejezze háláját udvarias. Csak úgy, mint nem látogat valaki otthon és szabadság nélkül hálát, ne hagyja egy interjú értetődik köszönöm, hogy a kérdező. Mivel kedves és profi fontos kölcsönhatásba lépve a leendő munkáltatók.

Eltekintve etikett, egy másik jelentős oka, hogy küldjön egy köszönöm írni, hogy ez egy lehetőség, talán az egyetlen, nyomon követése után az interjú. Használd, hogy hagyja, hogy a leendő munkáltató tudja, hogy szeretne a munkát. Lehet úgy érzi, kényelmetlen, hogy ezeket a szavakat hangosan az interjú során, de ez sokkal könnyebb, hogy adja meg.

Nem számít, mennyire felkészült vagy, a stressz az interjú okozhat rövid telik a memória. A köszönöm figyelmét a tökéletes alkalom, hogy kommunikálni egy pontot elfelejtette, hogy megvitassák. Azt is lehetővé teszi, hogy megismételni, amit akar a kérdező, hogy szem előtt, mert hogy a felvételi döntést.

Mit kell figyelembe venni előtt írása Thank You Letter

Csak mert ez alapvető fontosságú, hogy gondosan össze az önéletrajz és motivációs levél, és előkészíti, hogy válaszoljon interjú kérdések, az is fontos, hogy egy csomó gondolat, hogy hogyan betelt a köszönöm levelét. Szempontok, mint az időzítés, levél címzettjét és a tartalom fontos előmozdítja az esélyét, hogy a munkát.

Időzítés

Küldj egy köszönöm figyelmét, amint után az interjú, mint lehetséges. Néhány órával később a legjobb, de ne várjon több mint egy munkanap elküldeni. Rendkívül fontos, hogy a munkáltató olvasni, míg az interjú még friss a fejükben.

Papír vagy e-mail

Mivel az időszerűség minden, e-mail a legjobb választás a szerzés a levelet a leendő munkáltató kezében a lehető leggyorsabban. Az is, a legvalószínűbb, ahogy már kommunikál a munkáltató vezető az interjú. Az ülésen esetleg meg is egy virtuális, zajlik keresztül video chat, vagy telefonon keresztül.

Köszönjük Letter címzettek

Ha egynél több személy egy szervezet volt jelen az interjú, köszönöm mindegyik írásban. Győződjön meg róla, hogy személyre veszi az egyes kedvezményezett, talán hivatkozva a kérdés, amit feltettek.

levél stílusban

Az e-mail nem lehet több, mint három bekezdést. Használjon hivatalos címe, mint Ms. vagy Mr. hogy foglalkozzon a címzett kivéve, ha a kérdező azt mondta, hogy használják a keresztnevét. Kezdeni, köszönöm a kérdező, hogy időt szakított, hogy találkozzanak és azt a dátumot, akkor teljesül.

Ha volt valami, amit el akartam mondani az interjú, de nem tette hozza fel most. Továbbá, használja ezt a lehetőséget, hogy megismétlik a kívánt pontra a kérdező, hogy mikor teszik a felvételi döntést.

Ne feledje, hogy azt mondják, hogy örülne egy állásajánlatot. Ne aggódj ez hangzású is előre. A címzett csodálom a közvetlenség és a bizalom.

Gyors tippek írása a Thank You-mail

Íme néhány tipp írása köszönöm levél:

  • Használjon hivatalos üdvözlés, amely tartalmazza a címzett címe (Mr., Ms., vagy Dr.) és az utolsó név, hacsak nem utasítja másként nem rendelkezik.
  • A dátum az interjú és a feladat címét, amelyre egy jelölt.
  • Megismételni valamit magadról, hogy nagyon esélye van erre a pozícióra.
  • Ha érdekel a munka.
  • Használjon hivatalos záró, mint a „Üdvözlettel”, „Üdvözlettel” vagy „Köszönöm.”

Köszönöm mailt Sample

Kedves Ms. Diaz,

Köszönöm, hogy velem hétfő, június 4. értékeljük a lehetőséget, hogy megbeszéljük a képesítések az asszisztens pozíció Diaz, Klein és Brown. Élveztem tanulni a munkát, és a szerepe tudtam játszani a cég.

Saját tapasztalat dolgozó bűnügyi esetek az én aktuális feladat, valamint az én jogi asszisztens képzés, hogy én kiválóan illeszkedik az ebben a helyzetben. Munkám során interjút, azt elfelejtette megemlíteni, hogy én is dolgoztam több bérbeadó / bérlő viták. Megértem Smith, Klein és Brown bővül az arra a területre, és azt hiszem, a tapasztalat felbecsülhetetlen lesz.

Alig várom, hogy részévé válik a csapat.

 

Üdvözlettel,

Barry Allen

Mielőtt elküldi a levél

Óvatosan lektorálására köszönöm figyelmét. Ellenőrizze a gépelési hibákat, elírásokat, és nyelvtani hibákat. Írja meg a személyre szabott levelet minden munkáltató használja az övék, és a cég nevét. Legyen óvatos, amikor vágás és beillesztés részeit leveleket is küldött más munkaadóknál, mivel egyes álláskeresők szeretnék csinálni. Végezni a szükséges módosításokat, például eltávolítja a neve más szervezet vagy a vezető.

Hiba a köszönő levél teszi nézel gondatlan. Mentés az e-mail, mint a tervezetet, és menj vissza, hogy nézd meg, miután hosszú idő telt el. Adjon meg egy végső pillantás elküldés előtt. Ha lehetséges, hogy valaki más felülvizsgálat azt is.

Alsó vonal

Elengedhetetlen, hogy írjon egy köszönöm figyelmét, miután egy állásinterjún. Küldje el az egyes személy, aki részt. Hangsúlyozni kell a képesítések a feladatra, és fejezze ki érdeklődését a pozíció. Magában foglalja ezt a lépést a álláskeresést növeli az esélyét egy munkát, mivel ez választja el a többi jelöltek a versenyképes munkaerőpiacon.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *