Bedste Betalt Jobs fra 2019

Posted on

Bedste Betalt Jobs fra 2019

De bedst betalte job omfatter positioner i sundhedsvæsenet, informationsteknologi, data analytics, rådgivning, finansiering, teknik og lov. Hvorfor arbejdere i disse erhverv tjene mest?

Arbejdsgivere i lande over hele verden kompensere arbejdere baseret på udbud og efterspørgsel efter arbejdskraft, de giver, uddannelse og ekspertise, der kræves for at gøre arbejdet, og den værdi, som medarbejdere skaber i virksomhederne. De job på højeste betalende liste er efterspurgte positioner og mange af dem krævede videregående uddannelse (som øger dit indtjeningspotentiale), og / eller specialiseret uddannelse.

Top 20 bedst betalte job

Glassdoor.com højest betalende job undersøgelsen rapporter om de job, der betaler mest, medianen grundløn, og det aktuelle antal jobåbninger. Gennemgå et resumé af de øverste job på listen sammen med lønoplysninger for USA (Glassdoor højeste betalende job i Amerika undersøgelse) og Det Forenede Kongerige (PayScale Løn Data og Career Research Center), medmindre andet er angivet.

Som du kan se i tabellen nedenfor, USA og Storbritannien har forskellige markeder for arbejdspladser og værdi erhverv i forskellige sektorer.

Højest betalte job i USA

Læger

$ 195.842

Apotek Managers

$ 146.412

Farmaceuter

$ 127.120

Enterprise Architects

$ 115.944

Corporate råd

$ 115.580

Software Development Managers

$ 108.879

læge assistenter

$ 108.761

Software Engineering Managers

$ 107.479

Sygeplejerske Practitioner

$ 106.962

Højest betalte job i Storbritannien

Enterprise Architects

£ 74.394

Corporate råd

£ 70.986

IT Program Manager

£ 64.849

Software Engineering Managers

£ 61.460

Finansiel planlægning & Analyse manager

£ 60.993

Plant Managers

£ 57.753

data, Arkitekt

£ 57.317

Løsninger Arkitekt

£ 57.031

Software Architect

£ 56.683

For andre lande, din indtjeningsevnen varierer efter sted.

1. Læger  diagnosticere og behandle sygdomme på hospitaler, akutbehandlingsfaciliteter, gruppe, og de enkelte lægepraksis. Læger ordinere medicin, udføre kirurgiske indgreb, foretage henvisninger til specialister, udføre lægelige vurderinger, og uddanne patienter og deres familier.

  • US løn $ 195.842
  • UK løn £ 50.845

2. Apotek ledere  overvåge apotek operationer til hospitaler, apoteker, sundhedspleje forsikringsselskaber og andre lægeforeninger. De ansætter, overvåge og uddanne personale, etablere og overvåge protokoller til at sikre en sikker og præcis uddeling af medicin, forhandle priser og levering med producenter, og uddanne patienter om medicin.

  • US løn $ 146.412
  • UK løn £ 41.418

3. Apotekere  fortolker lægers ordrer for medicin, analysere potentielle lægemiddelinteraktioner, løse problemer vedrørende forsikringsdækning, dispensere medicin i henhold til standarder, tog og overvåge teknikere, og uddanne patienterne om brug og bivirkninger af medicin.

  • US løn $ 127.120
  • UK løn £ 34.840

4. Enterprise arkitekter  vurdere forretningsstrategi af organisationer og design eller modificere informationsteknologi og andre processer til at hjælpe med at opnå mål. De kommunikerer med virksomhedsledere samt tekniske udviklere til at hjælpe med at rette teknologier og forretningsprocesser.

  • US løn $ 115.944
  • UK løn £ 74.394

5. Corporate råd  er advokater, der arbejder direkte som ansatte advokater for virksomhederne. De koordinerer relationer med indgåede advokatfirmaer, rådgive virksomhedsledere om de juridiske konsekvenser af forretningspraksis, gennemgå kommercielle aftaler og kontrakter, og overvåge overholdelsen af branchens regler.

  • US løn $ 115.580
  • UK løn £ 70.986

6. Softwareudvikling ledere  udvikler software produkter, som opfylder specifikationerne genereret af enten en intern gruppe eller af kunderne. De definere og dokumentere alle trin i virksomhedens produktudvikling proces, herunder specifikation, prototyping, softwareudvikling, testkrav, ny kontrol algoritme udvikling, og udarbejdelse teknisk dokumentation.

  • US løn $ 108.879
  • UK løn £ 54.625

7. Læge assistenter interview patienter til at tage medicinsk historie og bestemmer symptomer, diagnosticere sygdomme og skader, udtænke behandling planer, ordinere medicin, rådføre sig med læger om komplekse sager, og henvise patienter til specialister.

  • US løn $ 108.761
  • UK løn £ 35.000 (Perspektiver)

8. Software engineering managers  køre og forbedre software produkt engineering processer, herunder sprint planlægning, uddannelse og rettidig levering af produktet i samarbejde med ingeniør ledere. De arbejder med produktet, design, data og kundernes teams til at udvikle nye initiativer og at forbedre eksisterende produkt tekniske processer. De formår ingeniørerne gennem udvikling og feedback sessioner.

  • US løn $ 107.479
  • UK løn £ 61.460

9. Sygeplejerske praktiserende læger  vurdere patientens symptomer, diagnosticere sygdomme, ordinere og administrere medicin, behandle mindre skader, rådføre sig med læger om komplicerede sager, og henviser patienter til andre medicinske fagfolk.

  • US løn $ 106.962
  • UK løn £ 36,282 (Perspektiver)

10. Software arkitekter  udføre arkitektonisk analyse og design til systemer og partner med forskellige interesserede virksomheder og teknologi ledere til at oversætte programmet krav i tekniske løsninger og system design. De dokumentere og kommunikere design, skøn og implementering planer om at programmere interessenter. Software arkitekter forskning, design, test, og evaluere nye teknologier og kreditor løsninger.

  • US løn $ 105.329
  • UK løn £ 56.683

11. Engineering ledere  leje, tog og overvåge hold af ingeniører, koordinere indsatsen fra projektteams at udvikle og gennemføre planer for produktudvikling og re-ingeniør processer og produktionsmetoder. Engineering ledere skaber og kontrol budgetter og adfærd løbende værdi analyse for at identificere nye muligheder for effektiviseringer og omkostningsbesparelser.

  • US løn $ 105.260
  • UK løn £ 46.469

12. applikationsudvikling ledere  kommunikere med alle niveauer af ledelse og udviklingsteams at vurdere og prioritere personalebehov for IT-applikationer. De udtænke projektplaner, identificere kritiske stier, projektrapport status, og identificere risici og huller projekt tidligt i projektets livscyklus. Applikationer udvikling ledere leje, tog, og overvåge udviklere, og tildele dem til projekter svarer til deres færdigheder.

  • US løn $ 104.048
  • UK løn £ 54.854

13. Plant ledere  er ansvarlige for sikker fremstilling af produkter i den ønskede mængde / kvalitet med minimale omkostninger. De godkender produktionsplaner i de forskellige afdelinger for at sikre, at kundernes ordrer er opfyldt, og færdigvarelagre og forsendelser fastholdes på det rette niveau. De styrer strømme af materialer og udnyttelse af arbejdskraft for at sikre produktionen opfylder planternes behov.

  • US løn $ 103.892
  • UK løn £ 57.753

14. Informationsteknologi (IT) programledere  vurdere forretningsmæssige krav, der arbejder med alle niveauer af kunder, intern ledelse og medarbejdere, og oversætte disse krav i alternative løsninger til applikationer forbedringer, automatisering, og / eller forarbejdning effektivitet. De planlægger, bly, organisere og kontrollere flere projekter og teknologiske programmer. IT-programledere udtænke og kontrol projektbudgetter og føre tilsyn med projektledere.

  • US løn $ 102.969
  • UK løn £ 64.849

15. Løsninger arkitekter  bestemme end-to-end-design krav til store projekter, der involverer forretningsområder, software / hardware-udviklere og leverandører. De arbejder tæt sammen med forretningspartnere til at fastlægge strategier for tekniske løsninger, fastlægge kravene, og udvikle funktionelle design baseret på skifte objektiver og realiteterne i eksisterende systemer infrastruktur.

  • US løn $ 102.160
  • UK løn £ 57.031

16. Finansielle planlægning og analyse ledere  sammenligne faktiske økonomiske resultater i de planlagte eller forventede resultater, anbefaler fremtidige tiltag, og analysere den igangværende rentabilitet af alle nye virksomheder og / eller programmer, der gennemføres af organisationen. De klarer den revision, rapportering og indsendelse af månedlige resultatopgørelser prognoser. De formår også den finansielle planlægning og rapportering af tildelte forretningsenheder. Den finansielle planlægning og analyse leder forbereder og anmeldelser budget materialer til ledelse og sikrer budget overholdelse og konsistens.

  • US løn $ 102.155
  • UK løn £ 60.993

17. data arkitekter  føre design, bygge, analyse, kodning, test og integration af strukturerede og ustrukturerede data til at etablere data og analytics platforme til prognoser teams, business management, og vigtige partnere i cloud-baserede miljøer. De spydspids udviklingsindsats nye slutbrugerens business intelligence-værktøjer og forsikre design og projektaktiviteter overholder datapolitikker, arkitektur, sikkerhed og retningslinjer for kvalitet og standarder.

  • US løn $ 101.900
  • UK løn £ 57.317

18. Strategi ledere  drive strategiske projekter på tværs af flere funktioner i organisationer og identificere kritiske spørgsmål og muligheder business forbedring. De udvikler strategiske anbefalinger og nuværende business cases til direktionen. Strategi ledere kompilere nøgle business intelligence, der informerer strategiske planer, overvåge markedsudviklingen for at hjælpe en virksomhed til at tilpasse sig skiftende vilkår, og forstå konkurrenters praksis og markedsadfærd.

  • US løn $ 101.754
  • UK løn £ 50.891

19. Systemer arkitekter  design, bygge og implementere netværk og infrastrukturkomponenter såsom databaser, server, netværk lagerenheder, andre netværkskomponenter, og skriveborde / arbejdsstationer. De installerer hardware såsom afbrydere, servere og routere, databaser, servere, storage-enheder, desktops / arbejdsstationer, og installer / komponenter afinstallere infrastruktur.

  • US løn $ 100.984
  • UK løn £ 50.562

20. Scrum masters  føre action teams gennem den komplekse udvikling og forbedring proces for nye eller eksisterende produkter. De forskning og identificere levedygtige markeder, teknologier og produkt kapaciteter. Scrum mastere styre aktiviteter, ressource kapacitet, tidsplaner, budgetter og sikre tværgående virksomhedens kommunikation til at lette produkt færdiggørelse til tiden og inden for budgettet.

  • US løn $ 98.239
  • UK løn £ 42.907

Bemærk:  De data løn fra Glassdoor omfatter job, som blev modtaget mindst 100 løn rapporter fra arbejdsgivere i en periode år lange.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *