Hva du ikke skal inkluderes i en Cover Letter

Posted on

Hva du ikke skal inkluderes i en Cover Letter

Et følgebrev er en viktig del av din jobbsøknad. I noen tilfeller, arbeidsgivere krever et følgebrev som skal sendes inn sammen med din CV. I andre, er et følgebrev valgfritt eller ikke nødvendig. Et følgebrev kan øke din søknad for en jobb. Det kan også koste deg et intervju hvis den ikke inneholder riktig informasjon eller om det er slurvete eller dårlig skrevet.

Det er alltid en god idé å gi et følgebrev hvis du har muligheten. Følgebrevet kan utgjøre forskjellen mellom å bli valgt til intervju – eller ikke. Det gir deg en mulighet til å selge dine kvalifikasjoner til å ansette manager.

En velskrevet følgebrev gir deg muligheten til å ramme din bakgrunn slik at arbeidsgivere trekke de riktige konklusjonene om dine kvalifikasjoner som de vurdere din CV.

Hensikten med et følgebrev

I følgebrevet er det viktig å formidle hvordan din karakter, interesser, motivasjoner, kunnskaper, ferdigheter og erfaringer utstyre deg å utmerke seg i jobben. Dette er din mulighet til å vise arbeidsgiver hvorfor du er en sterk kandidat til stillingen, og bør vurderes. Her er tips for å matche dine kvalifikasjoner til jobben.

Hva du ikke skal inkluderes i en Cover Letter

Men det er slikt som for mye informasjon når det gjelder å dekke brevskriving. Følgebrevet bør være kort, konsis og fokusert på hva du kan tilby arbeidsgiveren. Du trenger ikke å dele ikke-relevant, personlig informasjon eller noe annet som ikke koble deg med stillingen som du søker.

Brevet bør unngå å gjøre feil inntrykk om ditt kandidatur. Videre bør den ikke unyttig informasjon som gjør det vanskeligere for rekruttereren til å fokusere på de mest overbevisende kvalifikasjoner. Her er 15 ting å ikke inkludere i følgebrevet.

1. Enhver staving eller grammatikk feil
Følgebrevet blir sett på som et eksempel på din evne som forfatter og bevis for din oppmerksomhet på detaljer. Selv en liten skrivefeil eller feil kan slå deg ut av contention for jobben. Gjennomgå disse korrekturlesing tips for å sørge for at bokstavene er perfekt. Enda bedre, hvis du kan få noen andre til å vurdere det for deg da gjøre det også. Det kan være vanskelig å fange våre egne feil.

2. Feil Firmanavn eller feil navn på kontaktperson
Dobbeltsjekk for å være sikker på at du har adressert følgebrev til riktig person til rett organisasjonen. Hvis du får det galt, er det et tips som du masse produsere dokumenter og kan mangle fokus på detaljer. Ingen liker det når de kalles ved feil navn, og det er spesielt sant når du leser brev fra noen som ønsker å ansette dem.

3. Noe som ikke er sant
Fakta kan kontrolleres og løgner er grunnlag for opphevelse tilbud og forkaster ansatte. Jeg har hørt fra jobbsøkere som var i panikk fordi de strukket sannheten eller direkte løyet i sin søknad eller CV og visste ikke hvordan å rette den. Du ønsker ikke å være en av dem. Sørg for at følgebrev nøyaktig gjenspeiler dine kvalifikasjoner for jobben. Ikke pynte arbeidet historie eller kvalifikasjoner. Arbeidsgivere kan og vil sjekke med referanser og tidligere arbeidsgivere.

4. Avsnitt som er for lange
Arbeidsgivere vil hoppe over din søknad og flytte rett til din CV hvis det er for vanskelig å lese. Hvert avsnitt av brevet bør inneholde 5 – 6 linjer med tekst med ikke mer enn tre setninger i hver. Ta med rikelig med hvit plass på toppen og bunnen av brevet og i mellom ledd.

5. lønnen krav eller forventninger
Ikke ta med lønn krav eller forventninger med mindre å gjøre det av arbeidsgiver. Det er viktig å vise til arbeidsgiver din interesse i jobben selv og ikke gjøre det virke som pengene er din primære motivasjon. Det er alltid lurt å la arbeidsgiver omtale lønn først, hvis mulig.

6. negative kommentarer om en nåværende eller tidligere arbeidsgiver
Unngå inkludert eventuelle negative kommentarer om din nåværende eller tidligere arbeidsgiver som en del av grunnen til at du er på jakt etter arbeid. Arbeidsgiver har en tendens til å vise slike kommentarer som en indikasjon på mulige holdning eller ytelsesproblemer. Hold brev positiv og fokusert på hvorfor du er rett person for jobben.

7. Informasjon som ikke er relatert til jobb
Ikke ta noe tekst som ikke er direkte relatert til dine eiendeler for stillingen eller hvorfor det appellerer til deg. Tom språk kan distrahere arbeidsgiver fra kjerne meldinger. Det er bedre å skrive et kort brev enn en fylt med irrelevant informasjon.

8. Personlig informasjon
Arbeidsgiver trenger ikke å vite at du vil ha denne jobben på grunn av personlige grunner. Holde fokus på de faglige grunner til at du vil elske å bli ansatt, og holde den personlige seg til deg selv. Målet ditt er å selge deg selv til å ansette manager som en kvalitet kandidat, for ikke å få noen til å vurdere deg fordi du ville virkelig elske den ansatte rabatt eller timer, for eksempel.

9. Enhver skildring av posisjon som et springbrett
fleste arbeidsgivere vil være på jakt primært for noen som er motivert for å gjøre den jobben som de annonserer for en rimelig tid. Nevne tidig avansement kan føre dem til å tro at du ikke ville være fornøyd gjøre den jobben for lenge. Unntaket er selvfølgelig ville være hvis arbeidsgiver har referert saken.

10. hva du vil
ikke nevne hva du ønsker å få ut av jobben eller selskapet. Den dyrebar plass i følgebrevet bør fokusere på hva du har å tilby arbeidsgiver. Her er hva som skal inkluderes i kroppen delen av følgebrevet.

11. Hva du ikke vil
ikke nevne noe du ikke liker med jobben, tidsplanen, lønn eller noe annet. Lagre dine tanker for når du blir tilbudt en jobb, og i en posisjon til å forhandle. Det er mange søkere til de fleste jobber, og de som får intervjuene vil være kandidater som ikke har en liste med krav.

12. Kvalifikasjoner Du trenger ikke
å ta opp hva kan være mangler i ditt kandidatur med uttalelser som ‘Til tross for min manglende salgserfaring …’ er ikke en god idé. Ikke trekke oppmerksomhet til dine begrensninger som en kandidat. Holde fokus på din påloggingsinformasjon og hvordan de vil gjøre deg i stand til å få jobben gjort.

13. Forklaringer for å forlate tidligere jobber Hvilke høres ut som unnskyldninger
noen unnskyldninger kan unødvendig direkte oppmerksomhet til mindre positive kapitlene i arbeidet historie. Peke på at du ble rekruttert til en bedre jobb er fine, men det er ikke nødvendig å nevne at du ble sparket eller har hatt problemer i tidligere stillinger.

14. Overdreven Modesty eller altfor flatte Språk
Du må formidle positive i brevet, men gjør det på en sak-of-faktum måte. Snakk om prestasjoner og resultater, men unngå å bruke adjektiver for å beskrive deg selv som maysuggest du er arrogant eller innbilsk.

15. En overveldende mengde interesse for jobben
Overdreven interesse kan snev av desperasjon eller underslag din innflytelse for lønnsforhandlingene. Du pitching ditt kandidatur, ikke tigge for et intervju. Viser desperasjon er en sikker måte å slå av ansette manager.

Hva som skal inkluderes i et følgebrev

Husk at følgebrevet har ett mål: å få deg en jobb intervju. Ta deg tid til å matche dine kvalifikasjoner nøye til jobbkrav og for å skrive et personlig følgebrev som viser ansette manager, på et øyeblikk, hvorfor du er en veldig bra kandidat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *