Hvordan sette mål for modellkarriere

Posted on

Hvordan sette mål for modellkarriere

Du bør skrive din karriere med en plan. Dette hjelper deg å holde fokus på rett spor, og flytte på den beste veien. For modeller , vil sette konkrete mål å hjelpe deg og din agent være klarere om jobbene du bør ta.

Husk, trenger din agent for å holde mål ærlig, og finne ut om de er gjennomførbare for modellkarriere. Hvis du har satt mål at agenten ikke anser rimelige, vil de hjelpe deg revurdere dem til å skape en mer realistisk liste. Det er et marked for alle typer modeller. Men ikke alle modeller kan gjøre alle typer modellering. Her er fire konkrete mål som vil hjelpe deg kickstart modellkarriere og holde deg på rett vei.

Bestem din “Look”

Mens, “Jeg ønsker å være en modell,” er et sted å begynne, bør du få mer konkret om hvilken type modellering og arbeid du ønsker å gjøre, og mer spesifikt, hva du vil være i stand til å gjøre. Kanskje du har alltid ønsket å være en topp mote modell, men din “look” er mer kommersiell i naturen. Gjør din forskning på ulike bransjer og finne ut hvilken som du er best egnet for og inkludere det i din målsetting. Dette er en spesielt viktig mål å diskutere med din agent som det i betydelig grad påvirker type jobber du vil ta.

Steder du ønsker å jobbe

Hvis du ønsker å være en badetøy modell , kanskje du har visse eksotiske steder i tankene for strand skudd. Eller, hvis du ønsker å være en fashion-modell, er du kanskje drømmer om å gå i rullebane viser under Paris Fashion Week. Vurderer disse målene, og spore dem vil hjelpe deg å holde fokus og holde deg motivert til å arbeide mot dem. Mange anbefaler visualiseringsteknikker for å nå målene, og forestille deg selv modellering designer badetøy på en vakker strand høres ut som en ganske god tid!

Få Masse Exposure

Å få bildene dine sett av så mange som mulig er avgjørende i den konkurranseutsatte modellbransjen. Jo mer du blir sett av modellbyråer og kunder jo flere muligheter du har til å få signert og bestille flere arbeidsplasser. Det beste stedet å bli sett raskt av legitime modellbyråer er ModelScouts.com.

Signere med en stor Agency

For å nå dine modellering mål trenger du hjelp av en kunnskapsrik og erfaren agent ved din side. Din agent vil hjelpe deg å få jobb, administrere dine bestillinger, forhandle om lønnen, gi deg uvurderlige råd og modellering innsikt, samt mange andre viktige oppgaver. Hvis du deler dine modellering mål med agent, vil de gi deg et realistisk bilde av hva dine modellering fremtidige innebærer og hvilke mål må justeres samt de beste måtene å oppnå dem.

Nå som du har noen mål i tankene, er neste skritt å ta dem i et lett tilgjengelig sted. Kanskje som en liste på kjøleskapet, som henger på badet speil, eller skrevet på datamaskinen din – hvor som helst kan du raskt få på dem til å re-lese dem. Stadige påminnelser om målene dine vil oppfordre deg til å ta avgjørelser som vil holde deg i bevegelse mot dem og til slutt oppnå dem.

Hvorfor Mål Matter og hvordan å oppnå dem

Minner deg selv hvorfor du setter disse målene i første omgang er en annen viktig taktikk for å nå målene. Sammen med listen over mål, skrive en liste over hvorfor de er dine mål og hva nå dem ville bety for deg. Kanskje en modellering karriere betyr frihet til deg – frihet til å reise og å alltid arbeide på forskjellige steder og styre tiden annerledes enn en 9-5 jobb.

Eller, for eksempel modellering kan bare være en hobby for deg, og i så fall, er målet å ha det gøy og nyte deg selv. Når du blir tilbudt en modelljobb du egentlig ikke ønsker å ta , minner deg på at målet ditt er å nyte deg selv, vil hjelpe deg å ta beslutningen om å slå det ned.

På den annen side, hvis målet ditt er å tjene penger, minner deg om dette vil overbevise deg det er i din beste interesse å akseptere jobben. Når modellbyrå er klar over dine mål, vil de også være en styrende kraft i å hjelpe deg å nå dem, og det er derfor det er så viktig å signere med en stor modell byrå.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *