Komme i gang som en eBay selger

Posted on

Komme i gang som en eBay selger

Grunnlagt helt tilbake i 1995 som en auksjon på eBay utfelt en radikal endring i måten verden kjøper og selger ting. I prosessen, det åpnet opp muligheter for tusenvis av mennesker til å tjene penger hjemmefra. I dag, takket være eBay, hvis du har noe å selge, er hele verden ditt marked. Det betyr flere potensielle kjøpere, men det betyr også mer konkurranse.

Som enhver vellykket Internett-basert selskap, eBay endres stadig med tiden og teknologi. Å være en vellykket eBay selger, må du gjøre det samme. Dette primer på å komme i gang å selge på eBay er ment å gjøre nettopp det: komme i gang. Da må du ta denne informasjonen og bygge forretningsplanen som fungerer for deg. Vær forberedt på konstant tweaking som teknologier og smak utvikle seg.

Forstå hvordan eBay fungerer

Selv eBay begynte som en auksjon på Internett, der kjøperen med det høyeste budet vinner elementet, er det mye mer enn det nå. Det er en sann markedsplass hvor selgere kan liste elementer til en fast pris, og selv åpne sin egen “butikk”.

I hovedsak slik det fungerer er en bestselgerlistene et element, legge til bilder og en beskrivelse og velge en pris og frakt alternativer. Kjøpere deretter kan by på det eller bare “Kjøp nå”. Når en avtale er gjort, kjøpere gjøre betaling via noen av en rekke ulike betalingsalternativer, og selger skip it.

Selv om det kan være gratis å liste et element (avhengig av hvor mange elementer du listen en måned), betaler selgeren et gebyr når den er solgt. Lær mer om eBay avgifter . Også selgere vanligvis betale avgifter knyttet til betalingsmåten din kjøperen bruker. Det er andre tjenester du kan velge å betale for.

Når transaksjonen er fullført, kjøper og selger gir hverandre tilbakemelding om salgsprosessen og / eller varen selges. eBay har mange regler for å beskytte både kjøpere og selgere, så før du begynner, vet hva de er.

Bestemme hva du skal selge

For noen som ønsker å selge på eBay, hva du skal selge er egentlig ikke en vurdering. De vet hva de ønsker å selge. Kanskje de allerede har et produkt fra sine hjem, og eBay er en måte å utvide sitt marked. Selskapet tilbyr mange verktøy for en selger å bruke på hva som kan være akkurat riktig pris. Det kan være en måte å begynne å selge på nettet uten investering i infrastruktur selger verktøy på din egen nettside, den bratte læringskurve på hvordan du bruker dem, og arbeidet med å bygge et marked for varene. Hvis det er deg, gå videre til neste slide “å få satt opp.”

Hvis målet ditt er å starte en ny bedrift som en eBay selger, ikke å utvide en eksisterende, så hva du skal selge er en kritisk spørsmål.

Populære kategorier av ting å selge på eBay inkluderer elektronikk, klær og samleobjekter. Folk går til eBay for shopping fordi de ønsker å finne elementer billigere enn de kan i sin egen plassering eller for å finne ting som ikke er lett tilgjengelig lokalt. Ha dette i forkant av tankene dine når du velger hva du skal selge.

Mens det i mange tilfeller kjøperen betaler frakt, hvem betaler for det, legger den til den totale kostnaden. Når du vurderer en vare for salg, husk kjøpere er vanligvis ute etter en avtale, og vil bare betale så mye for en vare. Dersom en vare frakt kostnaden er for stor kan det gjøre det unsellable.

En tilnærming for nybegynner er å starte med å selge ting du allerede eier, men ikke trenger eller vil ha lenger, som en elektronisk verft salg. Fordelen med dette er ikke bare at du ikke trenger å bruke penger på ting å videreselge, men også at du vil lære mer ved å selge et bredere spekter av elementer. Fordi du ikke har noen eller mye tilbakemeldinger, ikke start ved å selge høyt priset elementer. Kjøpere er sannsynlig å være skeptisk til en selger med ingen tilbakemelding, så begynne i det små.

Hvis du har noen ekspertise i et område, som antikviteter eller elektronikk, kan du kjøpe brukte elementer lokalt på et loppemarked eller andre lavkostland arena og videreselge dem på eBay. Å ha kunnskap om elementet og dine potensielle kunder er nøkkelen til å gjøre en fortjeneste med denne typen element. Uansett hva du selger må du være i stand til å få den billigere enn den gjennomsnittlige personen kan kjøpe det lokalt. Det kan bety å gjøre det selv eller finne en god pris fra en grossist.

Få satt opp

De fleste potensielle selgere på eBay har sikkert kjøpt noe på online-området, slik at de kan allerede ha en eBay-ID. Hvis det ID har gode tilbakemeldinger i forbindelse med det, kan det være lurt å holde det for din selger. Men du kan også være lurt en ID som er i tråd med din virksomhet. Du kan endre din ID, men eBay vil varsle kjøperne om at du nylig har endret din ID, som kan være et rødt flagg for noen.

Sette opp en eBay-konto

Det første du må gjøre når du setter opp en konto er å bestemme hva slags konto du vil, virksomhet eller enkeltperson. Du kan selge enten ved hjelp av en.

Den største fordelen, spesielt for selgere i USA og Canada, er at du kan bruke navnet på virksomheten på siden din. Dette betyr at navnet skal vises i kommunikasjon med kjøpere, inkludert fakturaer og e-poster. I land hvor det er en merverdiavgift (moms), vil det gi momsprosenten til kjøpere.

Vanligvis virksomheten kontoer er for høyt volum selgere. Du kan endre kontoen din fra bedrift til individ og vice versa lett, så hvis du ennå ikke har et firmanavn du kan alltid endre senere.

For å opprette en konto , må du oppgi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Den nyopprettede konto vil ha månedlige salgs grenser, som kan sees på “All Selling” siden på “My eBay”. Innledende grenser for en individuell konto er vanligvis 1.000 transaksjoner eller $ 25.000. Når du går for å lage din første oppføringen, blir du bedt om å taste inn en form for betaling for salg av avgifter. Du kan bruke PayPal, kredittkort, eller få den trukket fra din brukskonto.

Få betalt

For de fleste transaksjoner (med noen unntak for fast eiendom, biler, etc.) er det tre måter å motta betaling:

  • Internett selgeren kredittkortkontoen er satt opp gjennom en eBay-godkjent ekstern leverandør, og har som regel betydelige avgifter.
  • I person betaling kan omfatte kontanter, sjekk, og penger bestillinger, som ikke er tillatt med nettsalg. Men i-person salg på eBay er ganske sjeldne.
  • PayPal er den vanligste formen for betaling brukes på eBay, og du kan godta kredittkort bruke det.

Alle eBay-godkjente elektroniske betalingsmetoder bruker eBay kassa system. Kjøpere vil se en “Pay Now” -knappen, som vil ta dem til betalingsalternativer du har valgt.

Sette opp en PayPal-konto

En PayPal-konto er en nødvendighet for eBay-selgere, selv om det ikke er en faktisk kravet. For å motta betaling via PayPal-konto, må du velge om du vil ha en personlig, business, eller Premier-konto. Personlige kontoer har svært begrenset tjenester for selgere.

Uansett hva slags konto du har, sender penger er alltid gratis. Det er avgifter knyttet til mottak av penger i alle kontoer, og med personlige kontoer, er det en grense for antall innkommende midler transaksjoner du kan gjøre.

Premier og forretningskontoer tillate et ubegrenset antall kredittkorttransaksjoner. Online salg inne i USA koster to prosent av transaksjonen pluss $ 0,30. Utenfor USA, er det 4,4 prosent pluss en avgift som varierer fra land til land. Du kan også bruke PayPal til å akseptere betalinger i din virkelige verden butikken, men det er en annen gebyrstruktur.

PayPal tilbyr verktøy for fakturering, betalingspåminnelser, og i-auksjon betalingsmåter for sine forretnings- og fremste kunder.

Forretningskontoer kan du sende masse utbetalinger til kunder (sannsynligvis ikke nødvendig for eBay-selgere) og tillater deg å gjøre virksomheten under navnet på virksomheten.

Begynn å selge!

For å opprette en liste bare inn navnet på elementet. eBay vil ta deg til riktig kategori og gå gjennom. Den vil vise deg lignende oppføringer å hjelpe deg med å prise det. Du må gi en beskrivelse. Bilder, men ikke nødvendig, er avgjørende for de fleste kjøpere. Du kan også bruke eBay mobile app for å laste opp bildene dine og legge til produktinformasjon om den har en strekkode. 

Velg oppføringen din type og pris. Det kan være en auksjon med en tid på tre, fem, sju eller 10 dager. Det kan være en fast pris salg. Du kan kombinere de to, ved å opprette en auksjon notering, men legger til en “Kjøp nå” eller fastpris. Hvis det lignende elementer selger, vil eBay anbefale både en start bud og en fast pris.

Hvis varen er noe som selger ofte, kan eBay anbefale en frakt gebyr for deg å sette for kjøperen. Du kan også tilby gratis frakt og lokale plukke opp. Du må også bestemme om du akseptere avkastning og sette en behandlingstiden, som er hvor lang tid det vil ta deg å sende den.

Hvis alt dette høres for komplisert for deg, kan du alltids prøve eBay Betjent der noen andre selger ting. Du trenger ikke engang betale frakt. Du får et kutt på salgsprisen, så mye som 80 prosent for salg på $ 500 eller mer, eller så lite som 25 prosent for salg under $ 25.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *