Låneansvarlig Jobbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Posted on

Loan Officer Job Description: Lønn, Skills, & More

Lån offiserer jobber for banker og andre finansinstitusjoner, hjelpe enkeltpersoner og bedrifter få midler fra disse långivere. De undersøker deres kredittverdighet, deretter godkjenne eller anbefale godkjenning av lån. De kan også nekte et lån eller fraråder tilby finansiering, og de må noen ganger følge opp sen betaling på eksisterende lån.

Lån offiserer kan spesialisere seg i kommersielle, forbruker, eller boliglån. Omtrent 318 600 mennesker jobbet i dette yrket i 2016.

Loan Officer plikter og ansvar

Låneoffiserenes ansvarsområder kan stole på sitt område av spesialisering, men noen vanlige oppgaver omfatter:

 • Finne potensielle kunder, enkeltpersoner eller bedrifter som har behov for lån og dyrker sin virksomhet.
 • Møt med lån kandidater til å forklare alternativer og svare på spørsmål.
 • Opptre som en selger, overtale kundene til å få lån fra sine institusjoner snarere enn noe annet sted.
 • Hjelpe kundene gjennom prosessen med å søke om lån.
 • Analysere og kontrollere lånesøknader for å fastslå kundenes kredittverdighet.
 • Sørg for at lånene oppfyller føderale og statlige standarder og krav.

Loan Officer Lønn

Låneoffiserenes lønn kan stole på sine arbeidsgivere og omfanget av sitt ansvar. De mest høytlønte lån offiserer jobber for bil forhandlere.

 • Median årslønn: $ 63 040 ($ 30,31 / time)
 • Topp 10% årslønn: Mer enn $ 132 080 ($ 63,50 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: Mindre enn $ 31 870 ($ 15,32 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Tips : Noen lån offiserer motta lønn, mens andre kan motta lønn pluss provisjon på lån de satt på plass. Av og til, men sjelden, de kan bare tjene kommisjon. Bonuser er vanlig.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Denne okkupasjonen krever noen utdanning, erfaring og trening.

 • Utdanning: Du må vanligvis ha en bachelorgrad i finans, økonomi eller et beslektet felt å jobbe som et lån offiser.
 • Lisens: Det er for tiden ingen konkrete konsesjonskrav for lån offiserer som arbeider i banker eller kreditt fagforeninger, men konsesjonskrav for lån offiserer som arbeider i boliglån banker eller meglerhusene kan variere fra staten. De må som regel ha en låneprosessen Opphavsmann (MLO) lisens, men som krever minst 20 timer med kurs og bestått eksamen, samt en bakgrunnssjekk og en kredittsjekk.
 • Opplæring: Trening er ofte, men ikke alltid på jobb. Noen bedrifter har dedikert opplæringsprogrammer for nyansatte, og flere bankforeningene tilby opplæringsprogrammer i tillegg.

Lån offiser ferdigheter og kompetanse

Du bør ha flere viktige egenskaper for å lykkes i å bli et lån offiser.

 • Ferdighet datamaskin: Job kandidater til lån offiser posisjoner bør være kjent med datamaskiner og programvare knyttet til bank.
 • Analytiske ferdigheter og persepsjon: Du vil bli bedt om å vurdere nøyaktig kundenes regnskaper for å sikre deres kredittverdighet.
 • Oppmerksomhet på detaljer: En vellykket lån innebærer mange sikringsanlegg og noen ganger ørsmå detaljer, og du kan ikke overse noen av dem.
 • Salesmanship: Poenget er at du selger et produkt. Du har kanskje å overtale kunder, samt overlegen finans personell til å gå sammen med dine anbefalinger.

Job Outlook

Ansettelse av lån offiserer er anslått å øke litt raskere enn gjennomsnittet for alle yrker fra 2016 gjennom 2026, på ca 11%. Dette feltet er sterkt avhengig av den nåværende tilstanden i økonomien, imidlertid, og veksten kan skifte fra felt til felt. For eksempel kan lån offiserer ansatt i kommersiell finans bare forvente jobb vekst på rundt 3% i samme tiår, som er tregere enn gjennomsnittet.

Dyktige lån offiserer kan flytte til større grener av sine bedrifter eller til lederstillinger. Noen kan til slutt føre tilsyn andre lån offiserer og geistlige ansatte.

Arbeidsmiljø

Dette er først og fremst en kontorjobb, men det kan også være avhengig av et lån offiser spesialitet. De som er ansatt av boliglån långivere kan forvente å av og til reise for å møte med klienter på sine hjem, og de som er ansatt av kommersielle långivere kan forventes å besøke bedrifter.

Fremdriftsplan

Dette er en heltidsstilling, og kan innebære omfattende flere timer over 40 per uke. Lønnen til de som er betalt på provisjonsbasis kan direkte korrelerer med antall timer de er villige til å vie til å fungere.

Hvordan få jobben

IKKE overse verdien av en grad

Selv når en høyskole grad ikke er teknisk nødvendig, de som har dem eller har lang erfaring, selv i et beslektet felt, har de beste utsiktene.

DET ER HVEM DU VET

Noen bedrifter og institusjoner forvente lån offiserer til å bygge sine egne klient baser, så søker med en liste over kontakter og nettverk henvisninger kan sette deg ut fra andre, mindre forberedt kandidater.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *