Hvor befinner Legitime Micro Jobs

Posted on

Hvor befinner Legitime Micro Jobs

Når du surfer nettsteder for legitime mikro Jobs-små oppgaver som du gjør for pay-være på utkikk etter tegn på work-at-home svindel. (For eksempel, har du å betale for å registrere deg?) Det er troverdige nettsteder som tilbyr eksterne arbeidsplasser, også kjent som Crowdsourcing, og over tid disse har vist seg å være pålitelige og enkle måter å tjene ekstra penger.

Amazon Mechanical Turk

En av de opprinnelige mikrojobb arbeidsgivere, viser Amazons Mechanical Turk menneskelige etterretningsoppgaver (treff) som eksterne medarbeidere velger og fullstendig for en avgift som er fastsatt av forespørselen. Tilgjengelige oppgaver omfatter bilde- og videobehandling, data verifikasjon og opprydding, informasjonsinnhenting, databehandling, og mer.

Appen

Appen er en oversettelse og språk løsninger firma som også byr på fjernmikrojobber, som den kaller “crowdsourcing”. Prosjektene er gjort ved hjelp av en datamaskin og spenner fra transkribere lyd til brukeropplevelsen forskning til innhold evaluering.

Clickworker

Clickworker bruker en crowdsourcing plattform for å fordele oppgaver til eksterne freelance arbeidere. Oppgaver kan gjøres fra en datamaskin eller en mobil enhet, og inkluderer data kategorisering, Kopier Redigering, korrekturlesing, web forskning, ta undersøkelser, og mer.

ySense

Arbeidere på ySense (tidligere kjent som ClixSense) er tildelt enkle oppgaver å fullføre på nettet, sammen med instruksjoner. Disse oppgavene kan omfatte utføre Google-søk, kategorisere bilder og mer.

EasyShift

Brukere kan laste ned EasyShift app på sine mobile enheter og komplett hjemme-eller stedsbaserte “skift”. De fleste av skiftene inkluderer å ta bilder av objekter i butikker for merkevarer som ønsker å spore sine produkter, og behandlingstid er vanligvis 24 timer.

Figure Eight

Tidligere kjent som CrowdFlower, Figure Eight sier sin misjon er “styrke data forskere til tog, teste og tune deres maskinlæring for et menneske i verden.” Dens eksterne bidragsytere velge prosjekter fra en oppgave vegg som er jevnlig oppdatert. Noen eksempler på oppgaver omfatter kategorisering av sosiale medier innlegg, innhold moderasjon og audio transkripsjon.

Fiverr

Registrer deg som en “selger” på Fiverr og bli en del av sitt fellesskap av frilansere som tilbyr on-demand-tjenester som grafisk design, digital markedsføring, skriving, oversettelse, videoproduksjon, kommentarspor artisteri, programmering, og mer. Kjøperne er vanligvis entreprenører og små bedrifter som trenger hjelp til å bygge og voksende sine virksomheter.

feltet Agent

Agenter laste ned mobil app, velge en jobb som er i nærheten av dem, og deretter fullføre den i løpet av to timer. Jobber kan inkludere pris og skjermkontroller av produkter til butikker, mystery shopping, verifikasjon av forretnings steder, og undersøkelser.

Gigwalk

For å bli en Gigwalker, laste ned mobilappen og gjelder for konserter i ditt område som passer dine ferdigheter og interesse. De fleste konsertene innebærer å verifisere at produktene vises og priset riktig hos forhandlere eller som markedsføring, er gjort nøyaktig og punktlig.

Quicktate og iDictate

Transkribere lydfiler som er under fem minutter hver med Quicktate, eller skriver lengre lydfiler med iDictate; de er begge en del av samme selskap. Medisinsk transkripsjon jobber betale mer enn generelle seg.

Scribie

Scribie er en annen lyd transkripsjon service. Transcribers arbeide eksternt på filer som er 6 minutter eller mindre med en to-timers behandlingstid.

Skyword

Forfattere, videografer, designere og fotografer kan bli Skyword pool av innholdsskapere og laste opp en portefølje av arbeidet. Du må bli akseptert i en kanal før du kan kreve oppdrag eller sende inn ideer. Satser bestemmes av kanal eiere.

Den smarte mengden

Tidligere VirtualBee, Smart Crowd fra Lionbridge ber potensielle arbeidstakere til å registrere deg, svare på spørsmål og ta evalueringer for å bestemme sine ferdigheter. Selskapet tar kontakt med deg når arbeidet er tilgjengelig; du godtar oppgaver som du vil, og fullføre dem på nettet. Oppgaver omfatter data forskning, dataregistrering, testing, og mer.

TaskRabbit

Flertallet av denne populære oppgaven stedets konserter er i-person aktiviteter som gjør leveranser, rengjøring og strøjobber. TaskRabbit har en mye mer omfattende søknadsprosess enn andre mikrojobber (som vanligvis har svært lite), men jobbene betale mer.

TryMYUI

TryMYUI testere sjekke ut nettsteder som bruker en skjerm opptaker og gi tilbakemelding på sine erfaringer. Hver test, som varer i ca 20 minutter, betaler en flat rate på $ 10. Jobs er gjort tilgjengelig for testere basert på deres demografi, og de kan forvente å få noen oppdrag per uke.

Brukertesting

I likhet med TryMYUI er testere for Brukertesting betalt $ 10 for å bruke 10 til 20 minutter å navigere en nettside og gi tilbakemelding ved hjelp av en skjerm og taleopptaker. Job tilgjengelighet er basert på demografi av tester.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *