Ernæringsfysiolog og kostholdsekspert Job Description: Lønn, Skills, & More

Posted on

Ernæringsfysiolog og kostholdsekspert Job Description: Lønn, Skills, & More

Dietitians og ernæringseksperter planlegge mat og ernæring programmer og føre tilsyn med tilberedning og servering av måltider. De hjelper å forebygge og behandle sykdommer ved å fremme sunne matvaner og foreslå kosthold modifikasjoner.

Noen dietitians kjøre serveringssystemer for institusjoner som sykehus og skoler, fremme en sunn matvaner gjennom utdanning og drive forskning. Primære områder av praksis omfatter klinisk, samfunnet, ledelse og konsulent dietetics.

Klinisk ernæringsfysiolog og Nutritionist plikter og ansvar

Dette yrket krever vanligvis evnen til å gjøre følgende arbeid:

 • Tilby dietetiske pedagogiske tjenester
 • Vurdere pasientenes ernæringsmessige behov
 • Utvikle dietetiske planer på institusjonsnivå
 • Tilrettelegge for gruppearbeid
 • Overvåke måltid planlegging
 • Samle inn data og utarbeide statistiske rapporter

Dietitians og ernærings noen ganger arbeide med individuelle kunder for å utvikle tilpassede dietter og måltid planer som en del av deres generelle helse. Dette innebærer å koordinere med kundenes omsorgspersoner til å sørge for at planen er hensiktsmessig for den enkeltes helse omsorgsbehov.

Noen dietitians og ernæringseksperter vil utvikle måltid planer på institusjonsnivå. For eksempel kan en profesjonell i dette feltet arbeider med mat service ledere på et pleiehjem eller lignende sted å utvikle en meny som passer for beboerne.

Dietitians og ernæringseksperter også arbeide med grupper og enkeltpersoner til å bidra til å gi opplæring om spisevaner og hvordan de kan påvirke generelle helse.

Klinisk ernæringsfysiolog og Ernæringsfysiolog Lønn

De som arbeider i poliklinisk omsorgssentre tendens til å tjene mest mulig, mens dietitians og ernæringseksperter arbeider for offentlige anlegg eller for sykehjemstjenester har en tendens til å tjene litt mindre.

 • Median årslønn: $ 59 410 ($ 28,56 / time)
 • Topp 10% årslønn: $ 83 070 ($ 39,93 / time)
 • Bunn 10% Årlig Lønn: $ 36 910 ($ 17,74 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Utdanning, opplæring, og sertifisering

Jobber som ernæringsfysiolog og ernæringsfysiolog krever minst en bachelorgrad, og de fleste stater har lisensstatusen krav også.

 • Utdanning: Dietitians trenger minst en bachelorgrad i dietetics, mat, ernæring, food service systemadministrasjon, eller et beslektet område. Dette vil omfatte kurs i mat, ernæring, institusjon administrasjon, kjemi, biokjemi, biologi, mikrobiologi og fysiologi. Klasser i virksomheten, matematikk, statistikk, informatikk, psykologi, sosiologi og økonomi også er gunstig.
 • Sertifisering: Kommisjonen på Dietetic Registrering tilbyr  registrert kostholdsekspert (RD) credential  til nyutdannede av dietetiske utdanningsprogrammer akkreditert av  Akkreditering Council for utdanning i ernæring og Dietetics (ACEND) . De som ønsker å søke om dette påloggings må fullføre et internship og bestå en eksamen. Ulike land har ulike krav til hva som er nødvendig for å fungere som en kostholdsekspert. The  Commission on Dietetic Registrering  av American Dietetic Association (ADA) har en liste over statlige lisensstatusen etater for å se hva regelverket er i forskjellige stater.

Klinisk ernæringsfysiolog og Nutritionist ferdigheter og kompetanse

Dietitians og ernæringseksperter trenger visse myke ferdigheter for effektivt å arbeide med pasienter og sette sin kunnskap om kosthold og ernæring for å bruke. Noen av disse ferdighetene er:

 • Aktiv lytting:  Klienter trenger full oppmerksomhet når de snakker om sine helseproblemer, kosttilskudd bekymringer, og andre utfordringer.
 • Verbal kommunikasjon:  En vesentlig del av en kostholdsekspert og ernæringsfysiolog jobb innebærer å formidle informasjon til kunder og deres omsorgspersoner. Gjør du det effektivt krever gode kommunikasjonsferdigheter og muntlige ferdigheter.
 • Mellommenneskelige ferdigheter: Disse folk ferdigheter tillate dietitians og ernæringseksperter for å instruere og overtale kunder og også å samhandle med kolleger.
 • Tid ledelse og organisatoriske ferdigheter: caseloads noen ganger kan være tungt, og være svært organisert kan bidra til å forhindre dietitians og ernæringseksperter fra å bli overveldet.
 • Arbeide selvstendig: Mens dietitians og ernæringseksperter bruker mye tid på å jobbe med kunder og deres omsorgspersoner, må de være i stand til å møte med de klientene, evaluere tilfeller, og gi anbefalinger uavhengig.

Job Outlook

Job vekst for dietitians og ernæringseksperter anslås til 15 prosent for ti år ender i 2026, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Dette er litt bedre enn det dobbelte av 7 prosent rente anslått for alle yrker.

I del, attributter BLS veksten til sentre for Disease Control rapporterer at om lag en tredel av alle voksne i USA er overvektige og dietitians og ernæringseksperter vil være nødvendig for å bidra til å forebygge hjertesykdom, diabetes og andre forhold som kan spores tilbake til fedme.

Arbeidsmiljø

Sykehus ansette den mest betydelig antall dietitians og ernæringseksperter. Andre jobber for regjeringen, så vel som for pleie- og omsorgs fasiliteter. Noen dietitians og ernæringseksperter arbeide selvstendig og bygge sine egne klient baser. I tillegg til å arbeide med pasienter eller klienter, de må også være i stand til å arbeide med leger eller annet helsepersonell som er overordnet ansvar for generell omsorg for sine pasienter eller klienter.

Fremdriftsplan

Timer kan variere avhengig av hvor en kostholdsekspert og ernæringsfysiolog arbeider. Noen sykehus, sykehjem eller andre medisinsk praksis kan planlegge dem bare i vanlig arbeidstid, men noen pasienter kan være tilgjengelig bare i løpet av kvelden eller i helgene, men fortsatt trenger å bli innkvartert.

Hvordan få jobben

BACHELOR GRAD

En lavere grad i dietetics eller noen relaterte felt er en nødvendig start.

TRENING

Mange undergraduate eller graduate-programmer inkluderer praksisplasser.

SERTIFISERING

En spesifikk legitimasjons er nødvendig for å være et registrert ernæringsekspert.

Sammenligning Lignende Jobs

De som er interessert i å jobbe som en kostholdsekspert og ernæringsfysiolog kanskje også interessert i følgende yrker, nedenfor sammen med median årslønn:

 • Fellesskapets helsearbeider: $ 45 360
 • Sykepleier: $ 70 000
 • Rehabilitering rådgiveren: $ 34 860

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2017

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *