Nasveti za uporabo Nadaljuj Ključne besede

Posted on

Nasveti za uporabo Nadaljuj Ključne besede

Nadaljevanje ključne besede so bistvenega pomena za lažje dobiš svoj življenjepis, ki ga delodajalci opazil. Z vključitvijo ključne besede v svoj življenjepis in spremno pismo, boste povečali svoje možnosti za pristanek na razgovor.

Ključne besede so besede ali krajše besedne zveze, ki se nanašajo na posebne zahteve za zaposlitev. So znanja, sposobnosti, poverilnice, in lastnosti, da najem manager išče v kandidata.

Ko najem manager gleda skozi kup nadaljuje, on ali ona skenira vsak življenjepis, da bi našli te ključne besede. Mnoga podjetja celo uporabljajo avtomatizirane sisteme prosilk za sledenje (ATS), znan tudi kot sistem za upravljanje talent, naj preverijo kandidate za prosta delovna mesta.

Eden od načinov, ATS dela je odprava nadaljuje, da manjkajo določene ključne besede. Če se programska oprema ali najem manager ne zazna katero od ključnih besed v svoj življenjepis in spremno pismo, lahko vaša vloga se vrže ven. Z vključitvijo ključne besede v svoj življenjepis in spremno pismo, boste dokazati, na prvi pogled, ki vam ustreza zahtevam delovnega mesta.

Vrste Nadaljuj Ključne besede

Svoj življenjepis ključne besede bi morale vključevati posebne zahteve delovnih mest, vključno z vaše sposobnosti, sposobnosti, ustrezne poverilnice in predhodnimi stališči in delodajalci. V bistvu bi morali ključne besede, je beseda, ki je na prvi pogled, bo pokazal najem manager, da ste primerna za delo.

Na primer, na podlagi izkušenj, kandidat za zaposlencev položaj za upravljanje lahko uporabijo naslednje življenjepis ključne besede:

 • zaslužki zaposlenih
 • Prednosti za zdravstveno nego
 • politika koristi

Predstavnik storitve za stranke lahko vključujejo:

 • Storitev za stranke
 • sistem za sledenje strankam
 • Računalniška znanja
 • Vrstni red izkušnje vnos

Nasveti za iskanje besede
Pregled delovnih objav, ki so podobne položaje, ki vas zanima, in iščejo ključne besede vključiti v svoj življenjepis. Iskanje seznamov delovnih mest, ki ustrezajo vašemu ozadje ali izkušnje in skeniranje za buzzwords. Ključne besede ali besedne zveze, se posuje po vsej uvrstitev delovnih mest in v “kvalifikacijah” in “odgovornosti” odsekih. Vključiti priljubljene ključne besede v svoj življenjepis.

Oglejte si tudi spletno stran podjetja za morebitne ključne besede. Izkoristite ključne besede, da podjetje uporablja, da se opisati, da dokaže, da ste dobro prilegajo za njih. Morda se vam zdi ta jezik na “O nas” spletni strani družbe, ali v službo sama uvrstitev. Na primer, če se podjetje identificira kot “ustvarjalno”, ki jih lahko vključi “kreativno” in “ustvarjalnosti” v svoj življenjepis. Pomembno je, da se posodobitev ključnih besed na svoj življenjepis, da se zagotovi, da se ujemajo jezik družbe.

Nasveti za uporabo ključnih besed v vašem Nadaljuj

Bodite natančni. Vključite ključne besede, ki so tesno povezane z določeno delovno mesto, kot je mogoče. Bolj osredotočen in specifične ste v vašem jeziku, večja je možnost, da boste morali pokazati, da ste dobro tekmo in se pobral s programsko opremo življenjepis skeniranje.

Vedeti družbe vrednosti predlog. Vrednost predlog družbe je tisto, kar jo ločuje od svoje konkurence. Prepričajte se, da ključne besede, svoj življenjepis in vaše izkušnje so oblikovana tako, da odraža blagovno znamko podjetja. Za dodatne ključne besede ali besedne zveze, ki so pomembne za družbo, pojdite na LinkedIn strani družbe, da vidim, kako se sami opisali. Prav tako se prepričajte, da kliknete na profile zaposlenih v družbi in iskanje podobnih položajih, ki ste se uporabljajo za, s posebnim poudarkom na tem, kako so se opisali kot dragocena članov družbe.

Uporabite čim več ključnih besed, kot je mogoče. Prepričajte se, da ste se dotaknili večino, če ne vseh ključnih besed, ki so pomembni za vsak položaj. Seveda, ne uporabljate ključno besedo spretnost, če nimate te sposobnosti. Vključiti čim več primernih ključnih besed, kot je mogoče, da vam pomaga ustrezajo vašim kvalifikacije za delo. Vendar pa morajo biti ključne besede primerna in teče gladko skozi svoj življenjepis. Z drugimi besedami, ne pretiravajte.

Pomešajo ključne besede. Vključujejo mešanico različnih vrst ključnih besed, vključno z mehkih veščin, trdih veščin, industrija buzzwords, certifikati, in še več. Uporaba različnih ključnih besed, bo pokazal, da imate vse različne lastnosti, ki so potrebni za delo. Prav tako bi lahko nadaljevanje skeniranja programske opreme družbe se programira za določeno ključno besedo, tako da boste želeli vključiti za ključne besede besede. Na primer, boste morda morali “razvijalec” kot ključno besedo na svoj življenjepis, vendar pa podjetje uporablja “stvarnika”, namesto.

Z uporabo več različic ključnih besed in besednih zvez, bo svoj življenjepis imeli boljše možnosti za pridobivanje pobral program za skeniranje.

Put ključne besede povsod. Da bi za delodajalca ali skeniranje programa bi našli ključne besede, potresemo ključnih besed skozi svoj življenjepis. Morda vključi te besede v svoj življenjepis povzetku poročila, zadnjih opisi delovnih mest, v oddelku spretnosti svoj življenjepis, in kateri koli drugi del svoj življenjepis, ki se zdi primerno. To je lahko tudi dobra taktika, da se najbolj pomembne ključne besede v posebnem »ključne kompetence” table na začetku svoj življenjepis, takoj po vašem spet povzetku poročila.

To bo pomagalo ključne besede, da “pop”, na strani.

Pregled po Nadaljuj Primer

Ta primer vključuje ključne besede v razdelku »ključne kompetence”, kot tudi na opise za vsako pozicijo.

Geoffrey Gold
1234 Smreka Hills Parkway
Milwaukee, WI 53205
555-555-5555
ggold@email.com

kvalifikacije Povzetek

Stroškovno zavestno in analitično bistroumno  Nadomestilo in ugodnosti direktor  ponujajo 10 let strokovno optimizacijo koristi programov za velike delodajalce v proizvodnem sektorju.

Temeljna znanja : Prednosti uprava, razvoj in koristi politike, zaposlenih hrambi Strategies, upravljanje HR datoteke, evalvacija proces in izboljšave, finančne analize in napovedovanja

Profesionalne izkušnje

XYZ IZDELAVO CORPORATION, Milwaukee, WI
Nadomestilo in ugodnosti direktor , 02/2013-Present
Vzvod globoko poznavanje sedanjih nadomestil in plač struktur strukturirati in izvajajo stroškovno učinkovite koristi paketov za 1200-članske sile. Usmerjeni osebje 5 HR pomočnikov v komunikaciji ugodnosti informacije, usmeritve in postopke za osebje.

 • Re-izvirajo primarno ponudnik zdravstvene koristi, zmanjšanje stroškov programa za 57%.
 • Pridno se zagotovi skladnost pravnih oseb z vsemi, ki urejajo zvezni in državni predpisi.

UNITED IZDELAVO, Milwaukee, WI
Nadomestilo in ugodnosti Specialist , 06 / 2008-02 / 2013
Spretno razvrščeni novih delavcev za ugotavljanje in pripravijo programe koristi. Izobraženi kadri na voljo prednosti in postopkov uporabe; zbiranju in posredovanju poročila koristi.

 • Igral pomembne vloge pri zagotavljanju izvršni buy-in za novo nadomestil strukturo, večjo hitrost upravičenosti zaposlenih razpoložljive ravni zaslužkov.
 • Ustvaril učinkovit proces za upravljanje datotek, ki so eliminirali hudo evidenc zaostanek v šestih tednih od začetne najem.

Izobraževanje in akreditivi

Izredni Diploma iz človeških virov za upravljanje
WISCONSIN INDIANHEAD tehnične šole, Ashland, WI

Tehnični vedenj : Microsoft Office Suite (Advanced Excel, Word, Access, PowerPoint) in programske opreme PeopleSoft upravljanje nadomestilo

Z uporabo ključnih besed v vaše spremno pismo

Ti morajo vključevati ključne besede v spremno pismo, v primeru vaše spremno pismo je skenirani. Tudi če je pismo pokrov ni pregledani s programom, boste imeli boljše možnosti za pridobivanje izbran za intervju kot usposobljenega kandidata, če so ključne besede in besedne zveze, navedene v celotnem spremnem dopisu.

Vključite ključne besede v telesu vašega pisma, pazite, da se ujemajo najbolj pomembne ključne besede in veščine, navedene v delovnem seznam. Učinkovit način za to je, da opiše svoje ustrezno znanje in dosežke v označene, ključne besede obremenjenih izjav iz drugega ali tretjega odstavka vašega pisma. Z uporabo ključnih besed strateško v spremno pismo, boste lahko prepričali najem manager, da resno opozarja na njegovo spremlja življenjepis.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *