Najbolje plačanih delovnih mestih iz leta 2019

Posted on

Najbolje plačanih delovnih mestih iz leta 2019

Najbolje plačana delovna mesta vključujejo stanja v zdravstvu, informacijske tehnologije, analizo podatkov, svetovanje, finance, inženiring in zakon. Zakaj delavci v teh poklicih zaslužili največ?

Delodajalci v državah po vsem svetu nadomestilo delavcem na podlagi ponudbe in povpraševanja po delovni sili, ki jih ponujajo, usposabljanja in strokovnega znanja, ki je potrebna za to delo, in vrednost, ki jo zaposleni ustvari v podjetjih. Delovna mesta na najvišji plačilni seznamu so na zahtevo pozicije in mnogi od njih zahteva dodatno izobraževanje (kar bistveno poveča vaše možnosti za zaslužek), in / ali posebno usposabljanje.

Top 20 Best plačanih delovnih mestih

Glassdoor.com je najvišje plačanih delovnih mest raziskati poročila o delovnih mestih, ki plačujejo največ, srednjo osnovno plačo, in trenutnega števila prostih delovnih mest. Oglejte si ponovno na najboljših mest na seznamu, skupaj z informacijami plač za Združene države Amerike (Glassdoor najvišje plačanih delovnih mest v Ameriki raziskave) in Združeno kraljestvo (Payscale plač podatkov in poklicne Research Center), razen če ni drugače navedeno.

Kot lahko vidite v spodnji tabeli, ZDA in Velika Britanija imajo različne trge, za delovna mesta in poklice vrednosti v različnih sektorjih.

Najvišja plačana delovna mesta v ZDA

Zdravniki

$ 195.842

lekarna Vodstvo

$ 146.412

farmacevti

$ 127.120

Enterprise Arhitekti

$ 115.944

Corporate svetuje

$ 115.580

Software Development Vodstvo

$ 108.879

zdravnik Pomočniki

$ 108.761

Software Engineering Vodstvo

$ 107.479

Nurse Practitioner

$ 106.962

Najvišja plačana delovna mesta v Veliki Britaniji

Enterprise Arhitekti

74.394 £

Corporate svetuje

70.986 £

IT vodja programa

64.849 £

Software Engineering Vodstvo

61.460 £

Finančno načrtovanje in analiza direktor

60.993 £

rastlinski Vodstvo

57.753 £

Arhitekt podatki

57.317 £

rešitve Arhitekt

57.031 £

arhitekt programske opreme

56.683 £

Za druge države, svoj zaslužek se spreminja glede na lokacijo.

1. Zdravniki  diagnosticiranje in zdravljenje bolezni v bolnišnicah, nujnih varstvenih ustanov, skupine in posamezne medicinske prakse. Zdravniki predpisujejo zdravila, opravljanje kirurških posegov, da bi napotitev k specialistu, opravljanje zdravstvene ocene in izobraževanje bolnikov in njihovih družin.

 • US plača $ 195.842
 • UK plača £ 50.845

2. Upravljavci Lekarna  nadzira poslovanje lekarn, bolnišnic, drogerijah, zdravstvenih zavarovalnic in drugih medicinskih združenj. So najem, nadzoruje in usposobiti osebje, vzpostavitev in spremljanje protokolov, da se zagotovi varno in natančno razdobje zdravil, pogajanja cene in dostava s proizvajalci in izobraževanje bolnikov o zdravilih.

 • US plača $ 146.412
 • UK plača £ 41.418

3. Farmacevti  razlagajo naročila zdravniške za zdravila, analizirati morebitne interakcije z drogami, razrešiti vprašanja glede zavarovalnega kritja, odpravijo zdravil v skladu s standardi, vlak in nadzor tehnikov in izobraževanje bolnikov o uporabo in stranskih učinkov zdravil.

 • US plača $ 127.120
 • UK plača £ 34.840

4. Podjetniški arhitekti  oceni poslovno strategijo organizacij in oblikovanje ali spreminjanje informacijske tehnologije in druge postopke za pomoč pri doseganju ciljev. Komunicirajo z poslovodje kot tudi tehničnih razvijalcem pomagati uskladiti tehnologij in poslovnih procesov.

 • US plača $ 115.944
 • UK plača £ 74.394

5. Corporate sveti  so odvetniki, ki delajo neposredno zaposlenih odvetnikov za podjetja. Usklajujejo odnose s pogodbeno odvetniške pisarne, svetujejo vodje podjetij o pravnih posledicah poslovnih praks, pregled trgovinskih sporazumov in pogodb, ter spremljanje skladnosti s predpisi industrije.

 • US plača $ 115.580
 • UK plača £ 70.986

6. programske vodje razvoja  razvoj programske izdelke, ki izpolnjujejo specifikacije, ki nastanejo bodisi notranji skupine ali stranke. So opredeliti in dokumentirati vse korake v procesu razvoja izdelka družbe, vključno s specifikacijo, prototipov, razvoj programske opreme, zahteve za testiranje, razvoj novih kontrola algoritma, in priprava tehnične dokumentacije.

 • US plača $ 108.879
 • UK plača £ 54.625

7. Zdravnik pomočniki intervju bolniki jemljejo medicinske zgodovine in določajo simptomi, diagnosticiranje bolezni in poškodb, ki načrtujejo načrtov zdravljenja, predpiše zdravila, se posvetujte z zdravniki o zapletenih primerih, in napotijo paciente do specialistov.

 • US plača $ 108.761
 • UK plača £ 35.000 (Obeti)

8. Upravljavci Software Engineering  teči in izboljšanje programske izdelek inženiring procesov, vključno z načrtovanjem sprint, usposabljanjem in pravočasne dostave izdelka v sodelovanju z inženirskih voditelji. Delajo z izdelkov, projektiranje, podatkov in skupin strank za razvoj novih pobud in za izboljšanje obstoječih procesov proizvod inženiringa. Oni upravljajo inženirskih ekip s pomočjo razvoja in povratnih sej.

 • US plača $ 107.479
 • UK plača £ 61.460

9. Nurse zdravniki  ocenili simptome bolnika, diagnozo bolezni, predpiše in upravljanje zdravila, zdravljenje manjših poškodb, se posvetujte z zdravniki o zapletenih primerih, in se nanašajo bolnike z drugimi zdravstvenimi strokovnjaki.

 • US plača $ 106.962
 • UK plača £ 36,282 (Obeti)

10. Programska oprema arhitekti  opravljajo arhitekturne analize in zasnove sistemov in partnerjem z različnih interesnih skupin in vodje tehnologije, ki bodo prevedene zahteve programa, tehničnih rešitev in sistemskih modelov. Dokumentirajo in posredujejo modele, ocene in izvajanje načrtov za program interesne skupine. Programska oprema arhitekti raziskave, oblikovanje, test, in ovrednotenje novih tehnologij in ponudnikov rešitev.

 • US plača $ 105.329
 • UK plača £ 56.683

11. Tehnični vodje  najem, vlak in nadzoruje ekipe inženirjev, usklajevanje prizadevanj projektnih skupin za razvoj in izvršitev načrtov za razvoj izdelkov in re-inženirskih procesov in metod proizvodnje. Inženiring vodje ustvarjanje in nadzor proračuna ter vodenje analize v teku vrednost prepoznati nove priložnosti za učinkovitost in prihranke pri stroških.

 • US plača $ 105.260
 • UK plača £ 46.469

12. vodje razvoja aplikacij  komunicirati z vsemi ravnmi upravljanja in razvojnih skupin za ocenjevanje in prednostno kadrovskih potreb za aplikacije IT. Ti pripravi projektnih načrtov, opredelijo kritične poti, poročilo projektne stanja in identifikacijo projektnih tveganj in pomanjkljivosti zgodaj v življenjskem ciklu projekta. Vodje razvoja aplikacije najem, vlak, in nadzoruje razvijalcem in jim dodeli projektom, ki ustrezajo njihovim sposobnostim.

 • US plača $ 104.048
 • UK plača £ 54.854

13. menedžerji rastlin  so odgovorni za varno proizvodnjo izdelkov v zahtevano količino / kakovosti po minimalnih stroških. So odobri brošuro v različnih oddelkih, da se zagotovi, da se stranka naroči izpolnjeni, in končal zalog blaga in pošiljke se ohranijo na ustrezno raven. Nadzorujejo tokove materialov in uporabe delovne sile za zagotovitev proizvodnje izpolnjuje zahteve rastlin.

 • US plača $ 103.892
 • UK plača £ 57.753

14. Informacijska tehnologija (IT) vodje programov  ovrednotiti poslovne zahteve, ki delajo z vsemi ravnmi kupcev, notranjega vodstva in zaposlenih, in prevajanje teh zahtev v alternativne rešitve za izboljšave aplikacij, avtomatizacije in / ali obdelave učinkovitosti. Načrtujejo, svinec, organiziranje in nadzor več projektov in tehnološke programe. Upravitelji IT programa pripravi in proračuni nadzor projektov in nadzor vodje projektov.

 • US plača $ 102.969
 • UK plača £ 64.849

15. Rešitve arhitekti  ugotoviti end-to-end konstrukcijske zahteve za velike projekte, ki vključujejo poslovne linije, razvijalce programske opreme / strojne opreme in prodajalci. So tesno sodelovati s poslovnimi partnerji za opredelitev strategij za tehnične rešitve, določi pogoje in razvoj funkcionalnih modelov, ki temeljijo na ciljih sprememb in realnosti obstoječe sisteme infrastrukture.

 • US plača $ 102.160
 • UK plača £ 57.031

16. Finančni menedžerji načrtovanja in analize  primerjajo dejanske finančne rezultate načrtovanih ali napovedanih rezultatov, priporočamo prihodnjih ukrepov in analizirati stalno donosnost vseh novih podjetij in / ali programov, ki jih je organizacija, ki se izvajajo. Oni upravljajo pregled, poročanje in predložitev mesečnih napovedi poslovnega izida. Skrbijo tudi za finančno načrtovanje in poročanje o dodeljenih poslovnih enot. Načrtovanje in analiza vodja finančno pripravlja in ocene proračuna materiali za vodenje in zagotavlja proračunska skladnost in doslednost.

 • US plača $ 102.155
 • UK plača £ 60.993

17. Podatki arhitekti  vodi projektiranje, gradnjo, analizo, kodiranje, testiranje in integracijo strukturiranih in nestrukturiranih podatkov za določitev podatkov in analitične platforme za napovedovanje ekip, poslovno upravljanje, in ključnimi partnerji v okolju, v oblaku. So pospešila prizadevanja za razvoj novih končnih uporabnikov orodij poslovne inteligence in zagotavljam modelov in projektne dejavnosti, v skladu s politikami podatkov, arhitektura, varnost in smernicami in standardi kakovosti.

 • US plača $ 101.900
 • UK plača £ 57.317

18. menedžerji Strategija  vožnje strateške projekte na več funkcij, organizacij in prepoznajo kritična vprašanja in priložnosti za poslovno izboljšanje. Razvijajo strateška priporočila in sedanjih poslovnih primerov za izvršno upravljanje. Menedžerji Strategija zbrati ključne poslovne inteligence, ki obvešča strateške načrte, spremljajo trende na trgu, da bi podjetje, da se prilagodijo na spreminjajoče se razmere, in razumeti konkurent praks in ravnanja na trgu.

 • US plača $ 101.754
 • UK plača £ 50.891

19. Sistemi arhitekti  projektiranje, gradnjo in uporabo omrežja in infrastrukturne komponente, kot so podatkovne zbirke, strežniki, naprave za shranjevanje omrežja, drugih sestavnih delov omrežja, in namiznih / delovnih postaj. So namestitev strojne opreme, kot so stikala, strežnikov in usmerjevalnikov, podatkovne baze, strežniki, naprave za shranjevanje, namizni računalniki / delovne postaje, in install / uninstall komponent infrastrukture.

 • US plača $ 100.984
 • UK plača £ 50.562

20. Scrum mojstri  vodi akcijskih skupin prek zapletenega razvoja in razširitve postopka za nove ali obstoječe izdelke. Te raziskave in prepoznavanje uspešnih trgov, tehnologij in zmogljivosti izdelka. Scrum mojstri upravljanje dejavnosti, zmogljivosti virov, urnike, proračune, in zagotovitev komunikacij navzkrižno podjetje pospešiti dokončanje izdelkov po načrtu in v okviru proračuna.

 • US plača $ 98.239
 • UK plača £ 42.907

Opomba:  Podatki za plače, ki jih Glassdoor vključuje delovna mesta, za katerega so prejeli najmanj 100 poročil plač delodajalcev, med enoletnim obdobjem.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *