6 načinov, kako začeti delo na domu

Posted on

6 načinov, kako začeti delo na domu

Delo od doma

Življenje delo-at-home morda zdi mogoče pridobiti fantazija za tiste, ki so doslej v karieri znašli privezana na delovnem mestu. Toda z nekaj ustvarjalnega mišljenja, samorefleksije in trdega dela, ni mogoče pridobiti na vse, če bi bilo dolgoročni cilj.

Če delajo od doma, je vaš cilj, nato pa v kratkem času boste morali določiti ukrepe, s katerimi bi se zgodilo. Verjetno je prvi korak je preučiti, če imate osebnost za delo na domu. To ni za vsakogar. Glej, če imate te 5 bistvene lastnosti v telecommuter.

Če menite, da boste to storili, potem je čas, da poglej , kako bi lahko delo na domu, saj poklicna pot moraš slediti doslej in spretnosti, ki jih jih pridobili na poti. Nekateri ljudje daljavo pri delodajalcu; drugi svobodni kot svetovalec. Zagon doma poslovanja je še ena možna pot.

Vse te možnosti ima prednosti in slabosti. Berite naprej, da vidim, kako bi lahko vsak dela za vas.

Turn vaše sedanje zaposlitve v daljavo Job

Logični kraj za začetek s tem, kar najbolje vedo. Razmislite o tem, ali je izvedljivo, pa vaše sedanje zaposlitve v položaj daljavo. Odgovor je odvisen od vrste dela, ki ga stori in svojega delodajalca.

Razmisliti o vašem opisu delovnih nalog in ali bi bilo mogoče te dajatve storiti doma. Katere so možne ovire? Ali ste že naredil nekaj dela od doma? Kako bi lahko prehod, da delaš več? Raziskave politiko svojega podjetja na daljavo in mreže s kolegi, da vidite, koliko daljavo se dogaja v vašem podjetju. Potem, sestavili predlog, delo na daljavo za nadzornika. Preberite več o tem, kako prepričati svojega šefa, da vam na daljavo.

Najti nove zaposlitve

Če se vrsta dela vam mogoče storiti na daljavo, vendar bodisi vaš šef ali vaše podjetje ne izgleda ugodno na daljavo, potem je morda čas, da bi našli novo zaposlitev. Pri iskanju novega dela-at-home službo, lahko greš po isti poti, ki lahko gredo skozi, da bi našli delo v pisarni v svoji karieri, to je lokalne zaposlitvene oglase, delovnih mestih za vaše kariere področju in socialnih medijev. S katerim koli od teh možnosti, boste morali ugotoviti pravo pot, da zahteva, če se položaj lahko telecommuted.

Go Samostojni

Druga možnost, če je delo vam lahko telecommuted vendar niso bili uspešni pri prepričevanju vaše podjetje, da bi vas to stori, je, da postane samostojni ali svetovalca. Glede na vaše kariere področju, boste morda lahko začeli graditi svobodnih ali svetovalnih poslov, medtem ko ste še vedno zaposleni. Vendar pa boste morali biti previdni, da ne ustvarja nasprotje interesov ali krši nobenih usmeritev podjetja.

Glavo, da začnete poslovno svetovanje, medtem ko še vedno dela je, da se olajša finančno breme pomanjkanja denarnega toka, ki je značilna za vsako novo podjetje. Slaba stran je, da ne morete izkoristiti v enem od svojih najbolj verjetnih virov dela – vašega sedanjega delodajalca in / ali njegovih strank. Delodajalec bi lahko rekel ne, da ste kot zaposlenih-telecommuter, vendar se podjetja imajo lahko povsem različne politike, ko gre za samostojne podjetnike.

Start Your Own Business

Kot freelancing, lahko se začne doma poslovanja omogočili večjo fleksibilnost pri vašem urniku kot tradicionalne politike zaposlovanja, ampak start-up stroški so lahko strma in čas pred donosnosti dolgo. To je dejal, se začne doma poslovanja je način prečrtati in narediti nekaj povsem novega. Pomanjkanje določenih poverilnic in / ali izobraževanja niso nasloni pa bi lahko bile tudi na drugih področjih. Izbira pravega poslovanja, raziskovanje in ustvarjanje pametne poslovni načrt in veliko trdega dela, so veliko bolj pomembna za vaš uspeh.

Domača podjetja, ki se spreminjajo v smislu naložb časa in denarja. Obstajajo tisti z relativno majhnimi obveznostmi za oba, kot neposredno prodajo proizvodov, kot so Avon. In potem so tu še tisti, kot začetek dnevno varstvo, ki bi zahtevalo preoblikovanje vaše hiše ali nakup franšize.

Začnite novo kariero

Kaj narediš, ko se vaša trenutna kariera ne gre pričakovati, da na daljavo ali pa jih naveličali, vendar niste podjetniški tip? Razmislite nov career.Starting več lahko pomeni, začenši na dnu, in ki bi lahko pomenilo znižanje plačila. Vendar, če je vaša najpomembnejša naloga je, da pridobijo prilagodljivost, povezano z delo na domu, nato pa, da bi bilo vredno.

Da bi zmanjšali to potencialno znižanje plačila, poglej za kariero, če bo spretnosti, ki jih pobral v zadnji zaposlitvi cenjene. Hkrati nekaj časa ocenjevanje, kaj dejansko uživajo delaš.

Moonlight od doma

Vse te načine za delo na domu bo potreben čas za izvedbo (in nekateri bodo zahtevali preveč denarja). Če niste povsem pripravljeni vlagati čas in denar, menijo samo poskušam, da poberem nekaj dodatnega denarja od doma.

Po drugi strani pa, če ste pripravljeni narediti spremembo, včasih pa je samo bolj praktično, da počasi začeti. Črno od doma je lahko način, da shranite gnezdo jajce za začetek, da se poslovanje doma ali začeti freelancing kariero, tako da lahko delo od doma s polnim delovnim časom nekoč.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *