The in slabosti, ki delajo za vlado

Posted on

The in slabosti, ki delajo za vlado

Ko razmišljam o vladi, kaj pops v tvoji glavi? Za mnoge, lahko podobe predsednika Združenih držav Amerike, Capitol Hill, in Lincoln Memorial pridejo na misel. Tisti, ki so neizbrisne podobe ameriške vlade, vendar ne v celoti predstavljajo funkcije dneva v dan, kako dobi storjeno poslovni ljudstva. Za tipične vladnih uslužbencev, bi več skupne slike je notranjost kabine, zadnji del tovornjaka smeti, ali občine zapor.

Nekatera delovna mesta mogoča do dela vlade: policisti, gasilci, socialni delavci, in podobno. Druge, kot so računovodje, računalniški programerji, in strokovnjaki človeških virov, obstajajo tako v zasebnem in javnem sektorju. Torej, kako izbrati, ali na delo v zasebnem ali javnem sektorju? Kot vsako odločitev, obstajajo pozitivnih in negativnih, da razmisli.

Pros

Najboljši vidiki vladno službo, vključujejo:

  • Stabilnost: Za razliko od zasebnega sektorja, kjer lahko podjetja propadejo, vlada nikoli ne gre iz poslovanja. Agencije ali pisarne lahko zapre ali morf v nove oblike, vendar bo vedno vladnih delovnih mest. Zaposleni bodo vedno potrebni za izvedbo naloge, le vlada počne, in bodo vedno potrebni dodatni zaposleni za njihovo podporo.
  • Prilagodljivost: V veliki večini stališč, lahko delavci brez težav ohranjati ravnovesje zdravega dela in zasebnega življenja. Poleg tega na daljavo in alternativne urniki dela so pogoste v vladnih agencij. Za delovna mesta, ki zahtevajo zaposleni za vodenje veliko svojega poslovanja izven pisarne, so vladne organizacije začele zagotavljanje opreme za olajšanje mobilno delovno silo.
  • Prednosti: Vlada koristi skoraj vedno presega zasebnih koristi sektorja paketov. Zaposleni imajo pogosto boljše načrte za zdravstveno nego z nižjimi stroški in ugodnih pokojninskega načrta. V daljših recesij, vladne in koristi zasebni sektor paketov, tako poslabša. Kljub temu pa vlada koristi ostajajo bolje.
  • Čas off: dopustu čas časovne razmejitve so velikodušni, in menedžerji ponavadi permisivni pri odobritvi čas počitnic. Opazimo zveznih počitnice. Državne in lokalne oblasti imajo včasih svoje dodatne počitnice.

Cons

Najhujše vidiki vladno službo, vključujejo:

  • Rast počasna plača: Stroški-of-živijo prilagoditev pooblaščene za zaposlene v javnem sektorju redko dohajati inflacije in za delovno uspešnost povišanj so imeli le majhen odstotek najboljših izvajalcev. Za velike povečanja plač, vladni uslužbenci morajo tekmovati za prosta delovna mesta z višjimi plačami. Vodenje isto delo v isti organizaciji ni mogoče, če želite pridobiti eno od najvišjih plač.
  • Limitirana zaslužek potencial: Vladni delavci so plačani veliko manj kot njihovi kolegi iz zasebnega sektorja. Zadeti velike paydays, visoki ravni, vladni uslužbenci skok na zasebni sektor.
  • Nizke stopnje nadzora: Birokracija ne le ovirajo državljane. Prav tako zla vladni uslužbenci, ki želijo, da bi dobili stvari narediti hitro. Pričakujte vse večje in veliko odločitev manjših iti skozi neke vrste formalnega postopka odobritve.

Ne glede na to, kaj želite narediti, verjetno lahko to storite za vlado. Vi šele potreba, da poskrbite, da ste pripravljeni dati gor z vidika negativnih v zameno za pozitivnimi.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *