Kako se Najemna Z vašo Dream Company

Posted on

Kako se Najemna Z vašo Dream Company

Na neki točki v svoji karieri, skoraj vsakdo ima sanjsko podjetje pa bi radi, da dela za in delo bi morali biti veseli, da imajo. Naj gre za visoko plačo, grozen prednosti in perks, zabavna in zahtevna kulture podjetja, kratek vozi (ali priložnost za delo od doma in ne za vožnjo v službo sploh), ali celo nekaj tako osnovno kot ure, ki ustrezajo vašemu urniku, tam je delo tam, da je izbira za vas.

Če imate nekaj podjetij, ki si bi res želeli delati, da točko za njihovo vodenje na vašem radar – in dobili na njiju – še preden začnete postopek prijave delo.

Če nimate seznam podjetij, ki bi bila odlično prilegajo, traja nekaj časa, da ustvarite eno. Bolj osredotočen iskanje zaposlitve, lažje bo priti najel.

Kako najti Podjetja Ti bi rad, da dela za

Če nimate seznama delodajalcev še, da boš lahko navdušili za delo, traja nekaj časa, da ugotovi, kaj lastnosti bi moral vaš idealen delodajalec, so si izbrali, katera družba za delo. Nato ustvarite seznam ciljnih delodajalcev z raziskovanjem podjetja, da bi našli tiste, ki se ujemajo za svoje interese, sposobnosti, in če ste nameščena na poklicni poti. Prav tako preverite seznam top-rated delodajalcev kot  Fortune 100 najboljših podjetij, da delajo za  in Glassdoor je  Najboljša mesta za delo .

Ko ste ustvarili seznam najboljših delodajalcev, ki ustrezajo delovnega okolja, nadomestilo, prednosti, ugodnosti in možnosti za napredovanje, ki si želi, da je čas, da se na njihovem radarju kot bodoči zaposleni.

Nasveti za Getting Najemna Z vašo Dream Company

Obstaja več ugodnosti za “sledenje” podjetje za nekaj časa, preden se prijavite. Na primer, odvisno od velikosti podjetja, če ga spremljate na LinkedIn, Instagram in Twitter, “kot” njihovi Facebook strani, ali se pridružijo svoje glasilo, ki jih morda že prepozna svoje ime, ko je čas, da se uporabljajo.

Več o tem, kot toliko, kot lahko O delodajalca

Raziskovanje družbe vnaprej, je dober način, da se naučijo o organizaciji, tako da, ko pride čas za intervju, vam ne bo treba Izokrenuti narediti osnovne raziskave. upoštevati tudi čas, da se prepričajte, da je to podjetje, ki bi bilo idealno za vas.

Če ste resnično zainteresirani za delodajalca zaradi več razlogov, kot da si morate službo, bo to pokazal. Boste mogli govoriti z zanimanjem in navdušenjem. Prav tako boste verjetno imeli dobro oblikovan mnenje in številne privlačne anekdot za povedati, ko si vprašal nekaj podobnega, “Kaj pa ti veš o tem podjetju?” ali “Kaj vidiš sebe delaš v prvih 30 dneh na delovnem mestu?”

S široko področje znanja o ozadju podjetja, boste lahko tudi vtis vaš anketarjem, če zaprosijo za vaše perspektive o zapletih, povezanih s preteklostjo organizacije, kot novega izdelka ali projekta, ki bi jih lahko izpeljala ali visoka profila, težava je morda vpleten v Dokaz, da ste bili aktivni in se ukvarjajo. – celo kot outsider – dober znak za kako boste izvesti v organizaciji.

In seveda, tam je očitno korist vedel o odprtih pozicij pred konkurenco. Z prebivajo posodobljen s strani Prosta delovna mesta družbe, ne samo, da boste med prvimi vedeti o novih možnostih, pa boste lahko spremljali, kakšne delavcev je podjetje išče in kakšne vrste delo imate dober možnosti za pridobivanje.

Ko dobiš občutek najem procesa podjetja, boste lahko bolje, da bi premišljene odločitve, kot takrat, ko bi morali uporabiti, ali kaj raven položaj bi morali zaprositi za.

Vzemite si čas, da pregleda svojo strokovno blagovno znamko, in rebrand sami, če je to potrebno, se prepričajte, vaše poverilnice so tekmo za kar je podjetje išče, ko najame kandidatov.

Spremljajte Podjetja Bi radi delajo za

Tukaj je nekaj nasvetov za sledenje vaše sanjsko podjetje pomagati sami priti najel:

Sledite podjetje na socialnih medijih. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – obstaja toliko socialnih medijskih kanalov in možnosti so, da verjetno ali več družb, ste po računov za vsaj nekaj od njih. Povežite se z njimi vse in bodite pozorni na njihove posodobitve.

Povežite se z družbo na LinkedIn. Sledite podjetje na LinkedIn, pogled, ki si povezan z v podjetju in ki jih lahko povežete s in preverite podjetje LinkedIn stran za najnovejše objave delovnih mest.

Poglej za posebne povezane s kadrovskimi strokovnjaki računov.  Nekatera večja podjetja imajo individualne račune za najem namene; na primer, UPS tweets odprtine delovnih mest iz @upsjobs. Če ste se pomaknite navzdol vir, boste videli veliko aktualnih prostih delovnih mest. Twitter je lahko dober način, da stopijo v stik s službo kadrovsko družbe, ki bi se sicer težko doseči. Preberite več na iskanje zaposlitve s Twitterjem.

Čiščenje vaše dejanje.  Če vas bodo v stiku z družbo, na  družabnih medijih , morate prepričati vašo spletno prisotnost je strokovno. Oglejte si svoje profile socialnih medijev, da se prepričajte, da ni nič neprimerna ali spodobi, in preverite svoje  nastavitve zasebnosti  v tem, kdo lahko vidi kaj na vaši strani.

Zaznamek strani delovnih mestih. Večina podjetij ima oddelek “kariere” svojih spletnih straneh, ki so namenjeni za objavo prostih delovnih mest. Zaznamek teh straneh in se navado jih redno preverja.

Naredite razpored rokov in nastaviti obvestila koledar za sebe. Če je vaš cilj je, da se uporabljajo za letni program kot štipendijo, ali za poletje delovnih mest odprtine neke družbe, da je dokument, Excel seznam vseh pomembnih datumov in rokov, in nastaviti obvestila uporabo spletnega koledarja na vaš pametni telefon ali računalnik.

Poglej za priložnost za srečanje z zaposlovalca. Mnoga podjetja sodelujejo pri zaposlitvenih sejmov in kariera mreženje dogodkov. Preverite spletno stran delodajalca, da vidim, če obstajajo kakršne koli ste sposobni, da se udeležijo. Če je tako, boste imeli priložnost, da predstavijo svoj življenjepis in povezati v-oseba. Bodite prepričani, da bo čas za spremljanje neposredno po vsakem dogodku z vsemi nabornikov srečaš.

Ne bojte se, da bi dosegla podjetju.  Če imate vprašanje – kot so, ali je bilo delo, ki ste jih opazoval napolnjena, ali je podjetje išče zapolniti določeno vrsto pozicije, ali kako hitro lahko zaprosijo za sezonsko delo – poskrbite, da stopijo v stik z podjetje. Samo pošljite vljudno in profesionalno e-sporočilo na vaše vprašanje. Ne samo, da bo oddelek za človeške vire organizacije seznanjeni s svojim imenom, ampak to je dobra ilustracija svojega navdušenja in zanimanja.

Več načinov za Get opazil z vašo Dream Company

Tukaj je še več načinov, da bi dobili opazil družba, ki ste jo radi za delo, vključno s kontrolnim šest načinov, kako lahko izstopajo iz množice iskalcev zaposlitve in bi najboljši vtis.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *