Információtechnológiai (IT) Folytatás tippek és példák

Posted on

Információtechnológiai (IT) Folytatás tippek és példák

Mert bárki munkakeresés írás egy önéletrajzot is rendkívül komoly feladat, de az információtechnológiai (IT) szakemberek, akkor különösen nehéz. Az erősen technikai ipar folyamatosan fejlődik, és folytatja kell folyamatosan frissíteni.

Értsd Figyelem Span

Minden területén, állásajánlatok sokszor több száz vagy akár több ezer beadvány. Mivel a kötet, bérbeadása vezetők gyakran csak sovány folytatódik. Ha a folytatás nem csak a blokk szöveg, az alkalmazás valószínűleg dobni anélkül, hogy a menedzser valaha olvasni.

Ennek elkerülése érdekében meg kell szakítani az önéletrajz kategóriákba, mint például az oktatás, a munka a történelem és a képességeit. Akkor is létrehozhat a felsorolások, hogy szépen összefoglalja a legfontosabb információkat. Listák és kategóriáknak köszönhetően folytatódik tovább tetszetős és könnyen olvasható.

Korlátozza a hossza Önéletrajz

Bérbeadása vezetők korlátozott mennyiségű időt szentelni olvasás folytatódik, így próbálja korlátozni az önéletrajz egy oldalt, vagy két abszolút leginkább. Mást, mint hogy két oldalt valószínűleg figyelmen kívül hagyja.

Használd az önéletrajzát, hogy kiemelje a legnagyobb eredmény, de biztos, hogy távolítsa el a munkatapasztalattal főiskolai vagy középiskolai. Továbbá, távolítsa el tapasztalatait, amelyek nem közvetlenül kapcsolódnak a munka, amit pályáznak. Ha van egy fajta tapasztalat, érdemes lehet létrehozni különböző változatait önéletrajzát, kiemeljük azokat a különböző tapasztalatokat. Ezek tapasztalat specifikus folytatódik lehet használni, amikor jelentkezik a különböző pozíciókban.

Kiemelés teljesítmények, nem Feladatok

Most folytatódik olvasni, mint a feladatok listáját, mint például a „frissített cég szoftver, használt problémamegoldó készség elhárítása a létrehozott adatbázisokat.” Bár ez azt mondja egy cég, mit tett minden nap, hogy nem meg kívül a versenyt, kiemelve, hogy mit erőként a munkát.

Ehelyett összpontosítani a teljesítmények és említi őket kifejezetten csak lehetséges. Például, ha létrehozott egy programot, hogy az egyszerűsített eljárások és mentett alkalmazottak ideje, hogy fontos megemlíteni. Bármely esetben, ahol eredményeket hozott a határidő előtt, alatt költségvetés, vagy meghaladta a várakozásokat Érdemes kiemelni.

Amikor csak lehetséges, használjon számokat számszerűsíteni a sikereket. Például ha kifejlesztett egy olyan alkalmazást, mentette a cég pénzt, állami mennyi pénzt spórolt meg. Ha segített áramvonalas eljárást használja százalékában mutatják, hogy sokkal hatékonyabb a folyamat lett. IT toborzók, különösen értékelik ezt a fajta adatot.

Használjon kulcsszavakat

Meg kell alakítani minden újra, hogy illeszkedjen a munkát, amit pályáznak. Az egyik módja ennek az, hogy tartalmazza a kulcsszavakat a munkát a hirdetést az önéletrajz. Például, ha a munkát a felsorolásban szereplő számos szükséges készségek közé tartoznak azok, ügyességi szava önéletrajzát (bár csak akkor, ha azok a készségek). Ez segít a toborzás vezetője könnyen beláthatjuk, hogy Ön jogosult a munkát.

Sőt, sok cég használja a Kérelmező nyomkövető rendszer (ATS) a képernyőn pályázók. Ha a kérelmező nem rendelkezik elegendő kulcsszavakat a feladat felsorolja azok alkalmazását, a jelölt lehet szüntetni.

Vegye Személyes érdeklődési

Hacsak az Ön érdekeit közvetlenül kapcsolódnak a munka, a munkaadók valóban nem érdekel, ha szenvedélyes foci, zene vagy fényképfelvétel. Ügyeljen arra, hogy vegye ki a részét érdekeit önéletrajzát.

Az egyetlen kivétel ez alól, ha a külső önkéntes munka megfelel a munkát. Például, ha létrehozott egy programot a helyi non-profit kezelni donor információ, hogy van valami, ami fontos, hogy tartalmazza az önéletrajz.

hangsúlyozzák készségek

Bár az eltávolítani kívánt független érdekeit, akkor nem kell tartalmaznia tech készségek önéletrajzát. Egy feliratú rész „Skills” (vagy valami hasonló, mint a „technikai kompetenciák”) tartalmazza szoftverek, programozási nyelvek, és egyéb készségek, amelyek fontosak a munkát.

Nincs szükség arra, hogy az alapvető technikai készségek, hogy a legtöbb munkát a kérelmezők, mint például a tudás a Microsoft Office.

Ne zavarják szaknyelv

Bár akkor kell használni, szaknyelven önéletrajzát (például a listán a műszaki ismeretek), ne használjon túl sok zsargont, különösen betűszavak és kifejezések, hogy egyesek nem ismerik.

Kerülje műszaki nyelv volt jellemző a régi cég. Ehelyett ragaszkodni ipar szempontjából, hogy benne mindenki ismeri. Tartsuk szem előtt, hogy a toborzók nem lehet ismerős tech zsargon, ez kizárólag annyi műszaki nyelvet kell megmutatni, hogy mit vagyunk képesek.

Vélemény Folytatás példák

Miután egy példa egy önéletrajz tehet a folyamat létrehozása vagy frissítése önéletrajzát könnyebb. Böngészte minta folytatódik az ilyen pozíciók Front End Web Developer, Help Desk technikus, Software Engineer, Tech vállalkozó, és a Web Developer bizonyul hasznosnak.

Lektorált és szerkesztése Önéletrajz

Csak azért, mert az még nem jelenti azt akkor van helyesírási és nyelvtani hibák az önéletrajz. Győződjön meg róla, hogy alaposan lektorált önéletrajzát benyújtása előtt. Tegye fel a barát vagy akár egy karrier edző, hogy olvassa el az önéletrajzát is, hibákat keres, valamint következetlenségeket a formázást.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *