5 måder at tage kontrol over din tid, når du arbejder hjemme

Posted on

5 måder at tage kontrol over din tid, når du arbejder hjemme

Time management er en færdighed, men som enhver færdighed, det tager praksis. Og for de fleste af os, det vil aldrig helt blive mestret, især når du arbejder hjemme midt i kaos af familielivet. Når du har endelig fået en stor tidsrøver i skak, noget andet uundgåeligt dukker op.

Men får ikke afskrækket. Disse tips til time management, som er for både telecommuters og hjem virksomhedsejere, kan hjælpe dig med at lokalisere dine tid ledelsesmæssige problemer, før de kommer ud af hånden.

Sæt en tidsplan

Tidsstyring starter med planlægning. Hvis det er muligt, skal du indstille din arbejdstid på forhånd, så både du og din familie ved, hvornår du skal arbejde. For telecommuters, kan dette være relativt nemt, men for hjemmet virksomhedsejere det kan tage lidt disciplin at arbejde, når du siger, du vil.

Hvis du arbejder hjemme med børn, en ældgammel tid forvaltning teknik er at sætte din arbejdstid omkring lur tid; Men der er ting at huske på omkring lur tid, nemlig at lur tidsplaner ændre-tider dag-til-dag, men  altid  over tid. Som børn vokser ud af lur kan det give mening at arbejde efter sengetid i stedet.

multitask Tilstrækkeligt

Nogle vil sige, at multitasking er dårlig, eller at der er ikke sådan noget som multitasking. Hvem ved? Men det er bare et faktum, at tidsstyring når du arbejder hjemme involverer nogle multitasking. Det er vigtigt at forstå, at multitasking er et tveægget sværd: Det kan strømline din dag eller efterlade dig med en halv snes halvt færdig projekter på en dag. En del af tidsstyring forvalter multitasking effektivt.

At vide, hvordan at multitaske og når at multitaske er nøglen til at opnå en bedre harmoni i dit arbejde og familieliv. Og en vigtig faktor i hvor meget en arbejde-at-home forælder skal multitaske er, hvor meget børnepasning hun beskæftiger.

Embrace Rutine men Bo Creative

Hvis du forsøger at balancere en arbejde-at-home karriere i en travl husstand med børn, rutine er din ven. For børn i alle aldre, rutiner glidende overgange, hvilket kan være svært for børn. Kom en effektiv skole morgen rutine er et vigtigt skridt i at starte alles dag ret.

Men rutiner hjælpe på andre dele af dagen også, dvs. naptime, sengetid, middag, efter skole, lektier osv Men rutine er ikke kun for børn, kan det være en vigtig del af at bo på opgave for hjemme-baseret arbejdstager. At vælge altid at tjekke e-mail, foretage telefonopkald eller udføre andre opgaver på bestemte tidspunkter sikrer, at disse job få gjort.

Imidlertid kan både børn og voksne får alt for knyttet til rutiner. Være fleksibel. Rutiner ændres som børnene vokser. Naps gå væk; Børnene bliver mere dygtige til gøremål; børnepasning tidsplaner ændres. Vær forberedt på at ændre dine rutiner, når det er nødvendigt.

Kend dig selv (og din familie)

Ingen tid forvaltning tip virker for alle, fordi vi alle har forskellige stilarter og svagheder, når det kommer til at organisere vores tid. Nogle af os kan blive nødt til at lære at stoppe procrastinating mens andre har brug for at skabe sig en distraktion fri arbejdsplads for at få noget gjort. For andre en god to-do liste er en nødvendighed.

Og så vurdere, om din er et godt arbejde-at-home personlighed er et første skridt i at identificere og korrigere dine svagheder. Udvikle et sæt af arbejde-at-home spilleregler, som faktor i din personlighed og families behov.

Brug Funktioner Effektive

Der er så mange værktøjer, der kan holde den Telecommuter tilsluttet nu. Værktøjer som internettet, computere, e-mail og telefon er, hvad gør arbejder hjemmefra muligt for de fleste af os. Men disse værktøjer kan faktisk hindre vores indsats time management hvis de ikke anvendes effektivt.

E-mail-management er måske en af ​​de vigtigste kompetencer, vi kan erhverve fordi e-mail kan blive en fuld tid job i sig selv, hvis vi lader det. Sporing vores tid kan føre til mere effektivitet ved at afsløre vores største tid wasters. Det kan også hjælpe os med at afgøre, hvilke værktøjer-som kan variere fra gratis online programmer til nye programmer til din telefon-kan hjælpe os til at køre vores arbejde og hjem lever mere effektivt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *