Salg Karriere: Top-Kommissionen-Based salg job

Posted on

Salg Karriere: Top-Kommissionen-Based salg job

At arbejde på en kommission-baserede salg job kan være en lukrativ måde at tjene til livets ophold, hvis du har kommunikationsevner, salg færdigheder, og evnen til at lukke en aftale.

Hvordan virker provision betale sig at arbejde? Arbejdsgiverne har mange forskellige metoder til at kompensere arbejdere, herunder timeløn, løn, bonus, fortjeneste løn, cost-of-levende stiger, og provision. Kommissionens systemer til kompensation belønne medarbejdere for at sælge produkter direkte til forbrugerne eller andre virksomheder.

Mængden af ​​provision er baseret på at opnå salget kriterier som at møde mål eller overskridelse af kvoter.

Forskellige typer af Kommissionen

Afhængigt af arbejdsgiveren, kan kommissionen skal betales oven i basislønnen eller løn, udbetales som en uafgjort mod fremtidig provision indtjening, eller udbetales som en bonus.

 • Lige Kommissionen er den reneste form for provision, hvor arbejderne får løn udelukkende baseret på salget de genererer.
 • Uafgjort imod Future Kommissionen giver arbejdstagerne indkomst, der er trukket fra provision, når det er fortjent.
 • Løn Plus Kommissionens systemer indebærer oprettelse af et sæt løn for sælgere og derefter tilføje provisionsindtægter baseret på salget producerede.
 • Løn Plus Bonus ordninger for kompensation indebærer etablering af et sæt løn, der suppleres af et engangsbeløb, når medarbejderne nå bestemte salgsmål.

Hvordan Kommissionen Beregnet

Der er mange forskellige strukturer, at arbejdsgiverne bruger som grundlag for beregning af provision.

Brutto Sale Kommissionen I sin enkleste form, kan provision være baseret på brutto salg. For eksempel kan en ejendomsmægler sælger sælger et hus og modtager 1,5% af salgsprisen som en provision.

Procent af resultat Kommissionen kan være baseret på en procentdel af overskuddet på et emne, der overstiger arbejdsgiverens omkostninger. For eksempel, hvis en bil koster forhandleren $ 20.000, måske en bil sælger tjene 5% af den endelige salgspris over $ 20.000.

Variable Kommissionen Variable provision systemer involverer forskellige provisionssatser på forskellige niveauer af salget eller efter at have nået specifikke mål. For eksempel kan en sælger få 3% provision på den første $ 100.000 i salget, 5% af salget fra $ 100,000- $ 200.000, og 7% på alle salg over $ 200.000.

Territory Sales Kommissionen Territory eller gruppe salgsprovision indebærer belønne alle sælgere i et team, hvis gruppen opfylder eller overstiger salgsmål i deres region.

Top 7 Kommissionen-Based Jobs

Det er nogle af de provision-baserede salg job med det største potentiale indtjening baseret på oplysninger fra Bureau of Labor Statistics.

 1. Reklame Salgsrepræsentant

Reklame salgsrepræsentanter sælge reklameplads på nettet, broadcast og udskrive medieplatforme til virksomheder og enkeltpersoner. Job ansvarsområder omfatter kontakt med potentielle kunder, hvilket gør salgspræsentationer, og opretholdelse af kundekonti.

Løn: Den mediane årlige løn for reklame salgsagenter var $ 49.680 i maj 2017 Den laveste 10% tjente mindre end $ 24.320, og den højeste 10% tjente mere end $ 108.700.

Job Outlook: Ansættelse af reklamer salgsagenter ventes at falde med 4% fra 2016 til 2026. Men udsigterne er meget bedre i det digitale marked. En stigende mængde af reklamer forventes at være koncentreret i digitale medier, herunder online-videoannoncer, søgemaskine annoncer og andre digitale annoncer er beregnet til smartphones eller tablet-stil computere.

 1. Energi Broker

Energi mæglere købe eller sælge energiprodukter på vegne af private eller erhvervskunder eller værktøjer. De forhandle og føre tilsyn med kontrakter for energi salg til forbrugere og virksomheder.

Løn: Den mediane årlige løn til energiformål mæglere var $ 52.510 i maj 2017.

Job Outlook: Ansættelse af energi mæglere forventes at vokse med 10-14% i 2016 til 2026, hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv.

 1. Forsikring Sales Agent

Forsikring salgsagenter kontakt potentielle kunder og sælge en eller flere typer af forsikringer. Ansvarsområder omfatter forklarer forskellige forsikringer og hjælpe kunder vælger egnede planer.

Løn: Den mediane årlige løn for forsikringsselskaber salgsagenter var $ 49.710 i maj 2017. Den laveste 10% tjente mindre end $ 27.180, og den højeste 10% tjente mere end $ 125.190.

Job Outlook: Ansættelse af forsikrings salgsagenter forventes at vokse 10% fra 2016 til 2026, hurtigere end gennemsnittet for alle erhverv. Væksten i beskæftigelsen bør være endnu stærkere for agenter sælger sygesikring, da dette segment af forsikringsbranchen forventes at vokse hurtigere end andre. Ansættelse af forsikring salgsagenter i direkte sundheds- og medicinsk forsikring luftfartsselskaber forventes at vokse 28% fra 2016 til 2026.

 1. Fast ejendom mæglere og salgsagenter

Fast ejendom mæglere og salgsagenter hjælpe kunderne købe, sælge og udleje boliger og erhvervsejendomme. Selvom mæglere og agenter gør lignende arbejde, er fast ejendom mæglere licens til at styre deres egen fast ejendom virksomheder.

Løn: Den mediane årlige løn for fast ejendom mæglere var $ 56.730 i maj 2017 Den laveste 10% tjente mindre end $ 24.160, og den højeste 10% tjente mere end $ 151.660. Den mediane årlige løn for fast ejendom salgsagenter var $ 45.990 i maj 2017 Den laveste 10% tjente mindre end $ 23.130, mens den højeste 10% tjente mere end $ 109.490.

Job Outlook: Ansættelse af fast ejendom mæglere og salgsagenter forventes at vokse 6% fra 2016 til 2026. Det er omtrent lige så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv. Jobmuligheder er gunstigere i perioder med økonomisk ekspansion og lave renter.

 1. Salg Ingeniører

Salgsingeniører sælge komplekse videnskabelige og teknologiske produkter eller tjenester til virksomheder. De skal have et indgående kendskab til produkternes dele og funktioner og skal forstå de videnskabelige processer, der gør disse produkter arbejde.

Løn: Median løn for salgsingeniører i maj måned 2017 $ 98.720, med de øverste 10% optjening mindst $ 162.740, og den nederste 10% tjener mindre end $ 56.940. De højeste gennemsnitlige salg blev betalt inden for telekommunikation, edb-systemer designe tjenester og engros elektronik segmenter af markedet.

Job Outlook : Beskæftigelse af salgsingeniører forventes at vokse 7% fra 2016 til 2026, om så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv. Væksten i beskæftigelsen forventes at være stærk for salgsingeniører sælger computer software og hardware. Forventes også Stærk vækst industrien i edb-systemer design og relaterede tjenester.

 1. Værdipapirer, råvarer og finansielle tjenesteydelser salgsagenter

Værdipapirer, råvarer og finansielle tjenester salgsagenter forbinde købere og sælgere på de finansielle markeder. De sælger værdipapirer til enkeltpersoner, rådgive virksomheder, der er på jagt efter investorer, og gennemføre handler.

Løn: Den mediane årlige løn for værdipapirer, råvarer og finansielle tjenesteydelser salgsagenter var $ 63.780 i maj 2017 Den laveste 10% tjente mindre end $ 33.060, og den højeste 10% tjente mere end $ 208 tusind.

Job Outlook: Ansættelse af værdipapirer, råvarer og finansielle tjenester salgsagenter forventes at vokse 6 procent fra 2016 til 2026. Det er omtrent lige så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv.

 1. Engros og Produktion salgsrepræsentanter

Engros og fremstiller salgsrepræsentanter sælge produkter til virksomheder, offentlige institutioner og andre organisationer. En salgsrepræsentant kontakter kunder på vegne af producenten eller grossisten, forklarer funktionerne i de produkter, de sælger, forhandler priser, og besvarer eventuelle spørgsmål, som kunderne har om varerne.

Løn: Medianen løn maj 2017 var $ 60.340, med de øverste 10% optjening mindst $ 120.280, og den nederste 10% tjener mindre end $ 27.760. I denne kategori, salgsrepræsentanter sælger tekniske og videnskabelige produkter tjente de højeste lønninger.

Job Outlook: Samlet beskæftigelse af engros og fremstiller salgsrepræsentanter forventes at vokse 5% fra 2016 til 2026. Det er omtrent lige så hurtigt som gennemsnittet for alle erhverv.

Hvad er det næste på en Sales Career Path

Hvordan du kan du dyrke dit salg karriere? Det næste skridt på karriereforløb for medarbejdere, der ønsker at gå videre fra en salg rolle er typisk en salgschef position. Medianen løn i 2017 for en salgschef var $ 121.060. Beskæftigelsen for denne rolle forventes at vokse 7% mellem 2016 og 2026.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *