Professionelle Grader, der fører til højtlønnede job

Posted on

Professionelle Grader, der fører til højtlønnede job

Leder du efter en uddannelse, der vil forberede dig til en høj betalende job? Overvej at få en professionel grad. En professionel grad, også kendt som en første-professionel grad, er en grad, der forbereder dig til en bestemt karriere. De mest almindelige eksempler på professionelle grader er lov grader (JDS) og medicinske grader (MDS). Men der er mange andre.

Det er nyttigt at vide, hvad grad programmer er derude, og som har en tendens til at føre til vellønnede stillinger. Dette kan hjælpe dig med at vælge et program, der passer til dine interesser og behov.

Professionelle Grader vs. akademiske grader

Det amerikanske Department of Education definerer en professionel grad som en, der opfylder alle de følgende kriterier:

  • Du skal fuldføre den grad til at praktisere i erhvervet (du måske også nødt til at tage en licens eksamen til praksis)
  • Du skal gennemføre mindst to år på college inden de kommer ind i programmet
  • Programmet (plus eventuelle tidligere kollegium erfaring) skal vare mindst seks år

Det andet centrale kvaliteten af ​​en professionel grad er, at det lærer dig, hvad du behøver at vide for at udføre et bestemt job. Mens du måske nødt til at foretage nogle akademisk forskning (såsom en endelig capstone eller papir), at programmet fokuserer på praktiske lektioner om erhvervet. Dette omfatter ofte real-life oplevelser som praktikophold.

Dette adskiller sig fra en akademisk grad, såsom en dr.phil (ph.d.), der fokuserer på forskning og andet videnskabeligt arbejde. Mens akademiske grader også røre på praktisk læring, det er ikke deres fokus.

Tips til Valg af en professionel grad program

Tænk grundigt over det job, du ønsker. De fleste professionelle grader forberede dig til en specifik opgave. Sørg derfor for du ønsker at følge denne karrierevej, før du anvender og deltage i en professionel uddannelse. Overvej job shadowing folk i marken først, eller interneringen i branchen. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, om du ønsker at gå gennem den lange og dyre processen med at få en grad.

Overvej omkostningerne. De fleste professionelle uddannelser vare to til fire år, og kan være dyrt. Sørg for at du tænker på udgifter til programmet, før du anvender. Overveje at ansøge om økonomisk støtte, hvis det er tilgængeligt. Mens du forhåbentlig vil være i stand til at afbetale lån med de penge tjent fra dit første job efter skole, du vil være sikker på, at du ikke ender med en gæld, du ikke kan betale tilbage.

Tjek omdømme programmet og skole. Kig forsigtigt ind omdømme ethvert program du ansøge om. Spørg indlæggelser kontor for oplysninger om antallet af alumner ansat direkte ud af programmet. Spørg hvor mange procent af de studerende passerer licens eksamen. Hvis det er muligt, at tale med nogle tidligere studerende at få mere information. Sørg for at du bruger din tid og penge på et godt program, der vil få dig det job, du ønsker.

Kig ind joint uddannelser. Hvis du ansøger til gymnasier og ved, hvad erhverv, du ønsker at forfølge efter du opgraderer, overveje at søge et fælles-uddannelsen. Nogle universiteter tilbyder femårige programmer, hvor eleverne gennemfører en bachelor- og en professionel kandidatgrad på samme tid. Dette vil spare dig tid gælder for et separat ph.d.-skole efter college og ville være hurtigere end en typisk to-årig kandidatuddannelse. Men kun gøre dette, hvis du er helt sikker på karrierevej, du ønsker.

Grader der fører til højere betalt job

Nedenfor er en liste over nogle af de professionelle grader, der fører til de mest rentable karriere. Selvfølgelig skal du huske, at du kun skal vælge en uddannelse, der passer til din karriere interesser og behov. Men denne liste er et nyttigt sted at begynde at tænke på værdifulde kandidat skoleprogrammer.

Alle lønoplysninger er baseret på data fra Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook.

1. Doctor of Medicine (MD)
Hvis du ønsker at blive en læge, du typisk nødt til at tjene en Doctor of Medicine. Medicinsk skoleprogrammer fire år og omfatter praktisk erfaring med at arbejde på hospitaler og lægeklinikker. Folk, der gennemfører medicinsk skole og blive læger kan tjene meget høje lønninger, der spænder fra $ 228.441 til et job i generelle pædiatri til $ 441.185 for et job i anæstesiologi.

Folk er interesserede i medicin kan også overveje en Doctor of Osteopatisk medicin grad (DO), som er et andet program for fremtidige læger.

2. Doctor of Dental Medicine (DDS eller DMD)
Ligesom medicinsk skole, dental skoleprogrammer typisk sidste fire år. Men at være en generel tandlæge er et vellønnet karriere: tandlæger tjener i gennemsnit $ 158.120 om året. Forventes også Antallet af tandlæge job at stige med 19 procent i de næste ti år eller deromkring, hvilket er meget hurtigere end det nationale gennemsnit.

3. Doctor of Podiatry (DPM, DP, Pod.D.)
En ortopæd bekymrer sig for patienter med fod, ankel og lavere benproblemer. De vurderer og diagnosticere problemer, giver behandling, og udfører fod og ankel kirurgi.

For at blive en ortopæd, skal du udfylde en fireårig Doctor of Podiatric Medicine programmet. Mange af kurserne svarer til dem, du ville tage i en læge eller Doctor of Osteopatisk medicin program.

Fodlæger tjener i gennemsnit $ 127.740 om året, og ser jobbet vækst på 10 procent, hvilket er hurtigere end det nationale gennemsnit.

4. Doctor of Pharmacy (Pharm.D.)
Farmaceuter dispensere medicin til patienterne og give oplysninger om disse medikamenter. De kan også foretage helbredsundersøgelser og give vaccinationer.

For at blive en farmaceut, skal du udfylde en fireårig professionel grad i farmaci og have licens (som kræver at tage to eksamener.). Men der er ofte en stor payoff: den gennemsnitlige løn for farmaceuter er $ 124.170 om året.

5. Juris Doctor (JD)
Interesseret i at blive en advokat? Advokater i de fleste stater skal udfylde en tre-årig jurist, som omfatter kursusaktiviteter og den virkelige verden erfaring i advokatfirmaer. De har også til at passere en stat licens eksamen kaldes en ”bar eksamen” for at praktisere i en bestemt tilstand.

Advokater tjener i gennemsnit $ 119.250 om året.

6. Master of Science i Sygepleje (MSN)
Du kan arbejde som sygeplejerske (RN) med en associeret eller bachelorgrad (eller et eksamensbevis fra en erhvervsuddannelse). Men hvis du ønsker at blive en sygeplejerske, læge (også kendt som en avanceret praksis sygeplejerske, eller APRN), du har brug for i det mindste en Master of Science i Sygepleje. Dette er typisk en to-årigt program, der omfatter både praktisk læring og kursusaktiviteter.

APRNs kan også gå på at tjene en Doctor of Nursing Practice (DNP) grad. Ligegyldigt hvilken grad du tjener, men du nødt til at passere en national eksamen.

Sygeplejerske praktiserende job vokser med 31 procent – meget hurtigere end det nationale gennemsnit. APRNs kan tjene en gennemsnitlig årsløn på $ 110.930 .

7. Doctor of Optometry (OD)
En optometrist undersøger patienternes øjne, diagnoser og behandler visuelle problemer, og foreskriver briller og linser. Optometrister skal udfylde en Doctor of Optometry program, hvilket typisk tager fire år, og skal derefter bestå en stat licens eksamen.

Efter skole, kan optometrister tjene en gennemsnitlig løn på $ 110.300 om året. De kan også forvente at finde mange jobåbninger: forventes antallet af arbejdspladser til at vokse med 18 procent i de næste ti år.

8. Master of Health Administration (MHA)
Mange mennesker i sundhed administration, især dem, der ønsker at blive ledere, få en kandidatgrad i sundhed administration (MHA). Disse programmer typisk sidste to til tre år og omfatter praktisk administrativ erfaring.

Mens folk med en MHA gå på at få en række forskellige jobs, en fælles holdning er sundhedsydelser manager. Sundhedsydelser ledere (også kendt som sundhedspleje ledere eller sundhedspleje administratorer) plan, koordinere og direkte medicinske og sundhedsydelser.

Sundhedsydelser ledere tjener en gennemsnitlig løn på $ 98.350 og forventes at se 20 procent jobvækst i løbet af de næste ti år.

9. Doctor of Veterinary Medicine (dyrlæge, VMD)
Hvis du elsker omsorg for dyr og ønsker at blive en dyrlæge, bliver du nødt til at tjene en Doctor of Veterinary Medicine grad. Dette er en fire-årigt program, der omfatter tid i klasseværelser, laboratorier og klinikker.

Veterinære job er stigende meget hurtigere end det nationale gennemsnit, og dyrlæger kan tjene en gennemsnitlig løn på $ 90.420.

10. Master of Business Administration (MBA)
En Master of Business Administration grad er typisk en to-årig grad, der forbereder de studerende til en række forskellige job i erhvervslivet. Disse arbejdspladser kan variere fra en finansiel analytiker (med en gennemsnitlig løn på $ 82.450 ) til økonomichef (med en løn på $ 125.080 ). Mange job i erhvervslivet vokser ved hastigheder hurtigere end landsgennemsnittet.

Et beslægtet grad er en Master of Public Administration, der fokuserer mere på regeringsførelse og offentlige anliggender. Eleverne kan gå på at køre for politisk kontor eller arbejde i private job sektor som ledelse analytiker (også kendt som managementkonsulent, der har en gennemsnitlig løn på $ 82.450 ).

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *