Kuinka erota Työn henkilökohtaisista syistä

Posted on

Kun tarvitset erota työtä henkilökohtaisista syistä, se voi olla vaikea tietää, miten kertoa työnantajalle, ja miten paljon tietoa jakaa.

Yllättäen et välttämättä tarvitse antaa tietoja työnantajalle. Esimerkiksi, voit todeta, että olet lähdössä henkilökohtaisista syistä tai perhesyistä.

Muissa tapauksissa voit antaa syy. Esimerkiksi, jos jätät takia perheen sairaus tai aiot olla stay-at-home vanhempi, saatat jakaa tämän. Jos haluat antaa työnantajalle syy oman erottua, on olemassa joitakin hyviä syitä voit jakaa jättää myönteisistä asioista.

Auttaa navigoimaan prosessi, tässä on joitakin neuvoja miten eroamaan, miten kertoa pomollesi, ja miten pysyä hyvissä väleissä yrityksen jälkeen lähdet.

Kuinka paljon tietoa jakaa

Se voi olla vaikea tietää, kuinka paljon jaettavaa työnantajasi kanssa siitä, miksi olet lähdössä.

Vihje : Jos olet lainkaan huolissaan jaat syistä vain sanoa, että olet lähdössä henkilökohtaisista syistä.
Tämä osoittaa pomollesi, että et ole lähdössä, koska olet tyytymätön yhtiön.

Jos uskot hakea uutta työpaikkaa yhtiön kerran henkilökohtaisia ​​kysymykset on ratkaistu, ehkä tarjota hieman tarkemmin. Jos esimerkiksi olet erostaan ​​koska aiot olla stay-at-home vanhempi pari vuotta, ehkä selittää pomollesi.

Jos olet todella erostaan ​​koska olet tyytymätön työsi, älä mene yksityiskohtiin tästä. Haluat säilyttää hyvät suhteet yrityksen (ja ohjaaja), jotta voit käyttää niitä apuna. Tällöin voit käyttää epämääräinen kieltä, että olet lähdössä henkilökohtaisista syistä.

Jakaminen vuoksi jättänyt – Or Not

Kun eroava henkilökohtaisista syistä, haluat aina puhua pomollesi ensimmäisen henkilökohtaisesti, mikäli se on mahdollista. Voit päättää, haluatko antaa hänelle henkilökohtaisia ​​tietoja siitä, miksi olet lähdössä keskustelun aikana.

Kun puhuu pomollesi, seurata eroaminen kirjeen pomollesi sekä henkilöstöosaston edustajalle. Voit valita, kuinka paljon jakaa henkilöresurssit miksi olet lähdössä, mutta selitä, että olet lähdössä henkilökohtaisista syistä, ja ne sisältävät tietoja, kun jätämme. Jos mahdollista, tarjota apua siirtymävaiheessa. Vain muistaa molemmissa kirjeissä ei saada ylettömän monisanainen; haluat säilyttää kirjeen lyhyt.

Jos et ole varma, miten kirjoittaa kirjeen, se on okei käyttää näyte eroaminen kirjeen lähtökohtana oman kirjeen tai sähköpostin.

Eroaminen kirjeen henkilökohtaisista syistä

Tässä esimerkki eroaminen sähköpostin henkilökohtaisista syistä. Myös tarkistaa enemmän näytteen kirjeitä ja, ja ilman syytä, jättää työsi.

Aiherivi: Eroaminen – Linda Evangelista

Rakas Mark,

Haluan ilmoittaa, että aion eroamassa henkilökohtaisista syistä, tehokas 27 syyskuu 2019.

Arvostan suuresti tukea ja ohjausta annoit minulle minun aikanani ABC yrityksen. Aikani työskentelee yhtiö on ollut arvokas osa urani, ja olen kiitollinen tarjoamia mahdollisuuksia minulle kaudellani täällä.

Jos on jotain ollenkaan voin tehdä tuetaan siirtymistä, kerro minulle. Tulen olla saatavilla puhelimitse ja sähköpostitse, jos voin olla avuksi.

Ystävällisin terveisin,

Linda
Sähköposti
Puhelin

Muita tapoja erota Job

Vaikka paras tapa eroamaan on kertoa työnantajalle henkilökohtaisesti ja sitten seurata kanssa virallisen eroaminen kirjeen, joskus henkilökohtaiset asiat tulevat nopeasti ja olet pakotettu eroamaan kiireessä.

Kun lieventävien asianhaarojen vallitessa, voit joutua eroamaan puhelimessa tai lähettää sähköpostiviestin. Nämä eivät kuitenkaan ole ammattilaisia ​​tapoja käsitellä eroaminen. Käytä näitä menetelmiä hätätilanteissa.

Parasta olisi antaa työnantajalle vähintään kaksi viikkoa etukäteen, kun eroamaan. Tämä on hyväksytty ammattitaitoinen ja kohtelias käytös työpaikalla. Kuitenkin joissakin tilanteissa, sinun täytyy antaa vähemmän ilmoitusta, mutta vain, jos se on hätätilanne. Haluat aina antaa ihmisille niin paljon aikaa kuin mahdollista sopeutua poistut.

Pysyä positiivisena kun olet Moving

Se on avain, että sinulla on positiivinen puhuttaessa yhtiö, ja työsi. Ei ole mitään voitettavaa negatiivisuus ja kaikki menettää.

Tiellä, työnantaja saattaa joutua toimia vertailukohtana sinulle tai haluat ehkä suosittelukirjeen hänelle. Myös, et halua, mitä sanoitte työnantajasi vaarantaa tulevia työtilaisuuksia jos sana saa pois, että olet negatiivinen.

Vaikka vihaat työtäsi, vihaa yritys tai palkka on kauhea, sinun ei pitäisi mainita mitään, että kirjeen tai keskustelun pomollesi.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *