Urheilu Ura valmistelu Käynnistyy School

Posted on

Urheilu Ura valmistelu Käynnistyy School

Ura urheilu voi olla vaihtoehto ihmisille, joilla on useita erilaisia ​​taustoja, myös ne, jotka eivät ole urheilijoita. Riippumatta polku osaksi urheilu-ura, vahva koulutusta ja kokemusta kautta työharjoitteluun ja osa-aikaisia ​​työpaikkoja on tarpeen.

Jotkut oppilaitokset ja korkeakoulut tarjoavat Sports Management-ohjelmia, mutta opinnoissa ei tarvitse olla niin ominaisia ​​urheilu-ura. Urheilujoukkueiden ja liigoja tarvitsevat liiketoiminnan ja rahoituksen ammattilaisia, jotka voivat auttaa hallitsemaan toimintaa. Markkinointi- ja pr-ammattilaisia ​​tarvitaan herättää kiinnostusta, ja kouluttajien ja fysioterapeutteja tarvitaan pitämään urheilijat terveenä ja huippukunnossa. Jopa lakitutkinto voi johtaa uran asiamies urheilijat tai neuvoa franchising ja liigoja.

Joissakin uraa joihin liittyvät työskentelevät suoraan urheilujoukkueiden, kun taas muussa on mukana työskentelevät erillisiä yrityksiä, jotka tukevat myös urheilijoiden tai ryhmiä. Esimerkiksi Fysioterapiaklinikka saattaa erikoistuneet kanssa urheilijat ja nähdä pelaajia ammattilainen, college tai lukion joukkueet alueella. Toimittajat ovat todennäköisesti työtä paikallisten uutistoimistojen jotka kattavat urheilujoukkueiden.

kerhotoimintaa

Monet opiskelijat ovat kiinnostuneita urheilijoiden uran urheilemaan lukion ja yliopiston tasoilla. On selvää, on-the-kentän kokemus voi olla arvokas valmisteluja tulevaa valmentajien, urheilullinen kouluttajia, Urheiluvastaavat, ja toiset. Itse asiassa, tiimityö oppinut urheilusta ja sitoutumista tarvitaan voi auttaa henkilöä etukäteen monissa uraa.

Mutta jos et ole athletically taipuvainen, on vielä paljon mahdollisuuksia. Kuten muut yksiköt kampuksella, urheilullinen osasto on usein osa-aikaisia ​​työpaikkoja opiskelijoille. Vaikka se on vain työtä vastaamalla puhelimet, se on edelleen mahdollisuus saada kokemusta ja luoda yhteyksiä, johon haluat töihin.

Urheilu tiedotusosasto tyypillisesti tarvitsee opiskelijat auttamaan Seurantatilastoista ja uutisartikkeleiden kirjoittamisesta. Koulun lehteen voi tarvita urheilutoimittaja. Tarkastelee kaikkia osasto kampuksella, joka on yhteydessä yleisurheilu, ja siellä todennäköisesti on mahdollisuuksia.

Jos olet vielä lukiossa, kysy opettaja, valmentaja tai neuvonantaja noin mahdollisuuksia, jotka ovat käytettävissä.

Vihje :-ajan kokemukset auttavat sinua oppimaan lisää oman vahvuutensa, mieltymyksiään ja motivaatioita. Monin tavoin, he ovat ehkä yhtä tärkeitä kuin koulunkäynti.

Harjoittelupaikkoja ja osa-aikaisia ​​työpaikkoja

Monet Sports Management autetaan yhteyden oppilaita erinomaisia ​​mahdollisuuksia työharjoitteluun. Pääaineopiskelijat jotain muuta kuin Sports Management vieläkään löytää urheiluun liittyviä harjoittelujaksoja, joilla apua neuvonantajia ja ohjaajia. Koulujen urheilullinen osasto tai urheilua osasto voi tarjota työharjoittelupaikkoja erilaisia ​​kantoja. Ammattiurheiluseurat ja puoliammattilainen urheilujoukkueiden myös tarjota työharjoittelupaikkoja, samoin yritysten sidoksissa urheilun alalla.

Toisin harjoittelupaikkoja, työpaikkoja ei saa sinua opintoviikkoja, mutta ne voivat antaa sinulle kokemusta. Ammattiurheiluseurat tarvitsevat usein osa-aika- tai kausiapulaisia, ja koulu urheilullinen, urheilua osastojen palkata opiskelijoita osa-aikaisesti, vaikka harjoittelupaikkoja ei ole saatavilla.

Vihje : olivatpa ne työt tai harjoittelupaikkoja, mahdollisuudet löytyvät suoraan työnantajien tai omistettu työnhaun sivustoja TeamworkOnline.com.

osallistumista

Vaikka kaikki urheiluun liittyviä työpaikkoja kuulumaan osallistuminen urheilijana, se on hyvä perusta saada ja erinomainen tapa saada jalka oven. Aika paljon mitään työtä liittyvät valmennusta tai partiotoiminta on vain realistisesti käytettävissä joku jolla on kokemusta pelaa urheilua. Vaikka työpaikkoja, jotka eivät vaadi välitöntä kokemusta urheilija on helpompi saada, jos on urheilullinen kokemus voisi koskea jollain tasolla kuin keskellä valitsemasi ammatin.

Tämä ei tarkoita sitä, sinun täytyy olla erittäin taitava tai erittäin onnistunut urheilija. Benchwarmer jossa maine töitä käytännöissä usein esittelee erilaisia ​​piirteitä työnantajien missään ammatissa arvostavat. Ja suositukset voit saada valmentaja, joka arvostaa työmoraali puutteesta huolimatta peliaikaa voi olla asia, joka saa sinut jalka oven työtä tai harjoittelupaikkaa.

key Takeaways

Ei vain urheilijoille

Monet urapolkuja-rahoitus, laki, markkinointi, terveydenhuolto, ja lisää-tukea liiketoiminnan urheilun.

Osa-aikatyö

Koulu urheilullinen ja urheilua osastojen usein palkata opiskelijoille.

harjoittelupaikkoja

Ammattiurheiluseurat ja liigoja tarjota työharjoittelupaikkoja useilla aloilla.

 

 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *